Author Topic: Future player with LA9 and above for Nation  (Read 472 times)

acetriumvirate

  • Professional team
  • **
  • Posts: 56
    • View Profile
Future player with LA9 and above for Nation
« on: June 05, 2016, 07:50:58 AM »
Kalau ada player2 yang nak minta main & u-21 manager tolong developkan untuk diselitkan dalam nation friendly match boleh letak kat sini.


1. Kalau player tu da CA full or kurang lagi 1 nak full tak payah letak pun takpe  ;)
2. Let say season ni belum full, season depan da full boleh buang dari list. :)

3. 1 team 1 post jer. Let say season ni da post player. Season depan ada baru nak letak/nak buang player lame dalam list, just modify jer kt post lame untuk update player  8)



Letak - Nama, Position (CA/LA/PR) - Link
« Last Edit: June 05, 2016, 01:39:45 PM by acetriumvirate »

acetriumvirate

  • Professional team
  • **
  • Posts: 56
    • View Profile
Re: Future player with LA9 and above for Nation
« Reply #1 on: June 05, 2016, 07:55:22 AM »
Team : The Armada FC

1. Agha Sulaim , DR (CA3/LA9/PR3) - http://www.gokickoff.com/team_player_detail.php?player_id=8615385
2. Alham Adwa‘ , DC (CA7/LA10/PR3) - http://www.gokickoff.com/team_player_detail.php?player_id=8431075
« Last Edit: July 31, 2016, 05:35:29 PM by acetriumvirate »

wandong

  • Youth team
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
Re: Future player with LA9 and above for Nation
« Reply #2 on: July 24, 2016, 03:44:38 PM »
Team : Pmtg

1. Ghassan Arfan, DC (CA 3/LA 10/PR 3) ww.gokickoff.com/team_player_detail.php?player_id=8630493
« Last Edit: July 24, 2016, 03:53:21 PM by wandong »