Author Topic: Razlozi zbog kojih NE NAPUŠTAM GKO...  (Read 1085 times)

Golex

 • Moderator
 • All Star Team
 • *****
 • Posts: 374
  • View Profile
  • http://i1352.photobucket.com/albums/q649/Dinko_ri/nogometna_reprezentacija_manja.jpg
Razlozi zbog kojih NE NAPUŠTAM GKO...
« on: February 29, 2016, 07:41:58 AM »
Odluka je pala !!
Adminu sam poslao nekoliko poruka sa zahtjevima da izbriše moj tim zajedno sa svim igračima i naravno Admin po običaju neodgovara. U međuvremenu sam opoznat sa činjenicom koja mi je do toga trenutka nije bilo poznata, a to da  Admin može izbrisati moj tim, ali je nemoguće  izbrisati bilo kojeg moga igrača koji je imao bar 1 nastup za U-21 ili NT, što znaći da bi 80% mojih igrača završilo, najvjerojatnije  početkom iduće sezone, na free transfer listama.
Znaći preostaju mi najmanje 2 opcije:
1.)  ili da jednostavno napustiti tim, svim igračima postavim da se treniraju skilovi koji nisu adekvatni pozicijama na kojim igraju (recimo FC trenirati kao golmane i obratno) i kako imam uplačen premium account do 09.07.2017.g. ovi igrači bi nabijali nepotrebne skilove i bili bi gotovo neupotrebljivi za NT ili U-21, kao i za mogući budući tim koji bi toga igrača kupio na Free tržištu. Naravno prije toga bi svim igračima produžio ugovore na 5 sezona......
2.) ili ostati u igri!!
Nakon što sam dobio najviše poruka sa podrškama da ostanem u igri od raznih menadžera iz inozemstva i nekoliko iz naše male zajednice (čije nickove neću spominjati kako izbjegao da navedeni dvojac iste uzme na pik kao i mene), evo nekoliko poruka koje sam dobio, pa sam prosudite moju odluku:


OSTAJEM U IGRI U INAT NEKIMA OD VAS !!
OSTAJEM U IGRI U INAT NEKIMA OD VAS !!                         OSTAJEM U IGRI U INAT NEKIMA OD VAS !!                         OSTAJEM U IGRI U INAT NEKIMA OD VAS !!                         OSTAJEM U IGRI U INAT NEKIMA OD VAS !!                         OSTAJEM U IGRI U INAT NEKIMA OD VAS !!                         OSTAJEM U IGRI U INAT NEKIMA OD VAS !!                        
« Last Edit: March 08, 2016, 05:31:57 PM by Golex »
My team: FC Golex (131510)
Croatian Top level team

Golex

 • Moderator
 • All Star Team
 • *****
 • Posts: 374
  • View Profile
  • http://i1352.photobucket.com/albums/q649/Dinko_ri/nogometna_reprezentacija_manja.jpg
Re: Razlozi zbog kojih iz inata NE NAPUŠTAM GKO...
« Reply #1 on: March 05, 2016, 01:57:23 PM »
Primio sam dosta poruka i upita o razlozima zbog kojih napuštam GKO zajednicu i zbog čega otpuštam hrvatske  igrače U-21 i NT igrače iz moje momčadi i odlučio sam to na ovaj način objasniti.
Naime, suočeni se duže vrijeme sa verbalnim uvredama i uvredama menadžera x??x (čije podatke znam ali s obzirom da se radi o djelatnoj vojnoj osobi sa aktivnom službom u HV, u HRM- u ne smijem javno objavljivati jer bih na taj način počinio kazneno djelo odavanja vojne ili službene tajne - paradoksalno ali nažalost istinito) i menadžera Sambe (čije točne identifikacijske podatke sam već javno objavio - radi o osobi koja je zaposlena u zatvorskom sustavu u Lipovici, njegovo točno ime i prezime možete vidjeti i sami).
Nastojao sam aktivno sudjelovati u ovoj igri, puno toga sam učio i naučio, želio sam sudjelovati u stvaranju jake Cro GKO zajednice, uložio sam puno vremena, volje i truda u izgradnji i treniranju mladih hrvatskih igrača i potencijala, mnogi su od njih igrali u svim reprezentativnim selekcijama, te sam već nekoliko sezona imao sreće da izvučem mnoge odlične mlade igrače koji bi u budućnosti mogli predstavljati okosnicu U-21 ili NT. Puno sam učio i puno sam naučio ne samo o načinima treniranja mladih igrača već i na koji način izvuči najmanje LA10 igrača (vjerovali mi ili ne ali to je istina). Uspio sam iz akademije u nekoliko sezona promovirati veliki broj LA10 , čak nisam bio u mogućnosti sve njih trenirati, već sam (one po mome sudu sa slabijim skilovima) neke morao i prodati, te sam ostvarivao zaista dobre zarade na takovim transakcijama, ali to nije bio moj motiv, već želja da do kraja istreniram hrvatskog igrača i na taj način pomognem našoj zajednici da ostvari što bolji rezultat, i mislim da sam u maloj mjeri u tome i uspio.
Do sada sam sa svim izbornicima surađivao kad god su to od mene tražili (osim kada je Psihoo bio izbornik) i kada su raspisani novi U-21 izbori porukom sam upitao, sada već bivšeg izbornika, Ivu Medića da li će se ponovno kandidirati jer mi je bilo logično da u novom mandatu pokuša postići ono što je obećao da će napraviti na netom završenom Svjetskom prvenstvu za mlade, isti mi je odgovori da nema namjeru to ponovno učiniti.
Tada sam odlučio prijaviti se za izbornika U-21 i ovdje tek započinje pravi razlog zbog kojega ODLAZIM iz GKO.
Naime, prijavio sam se odmah nakon što je to chico učinio, tek nakon nekog podužeg vremena to je učinio x??x, na kraju i KBK koji je na chatu napisao da je greškom poslao prijavu.
Kada su 28.02 objavljeni rezultati dao sam si truda da vidim koji su sve menadžeri tijekom izbora bili online, odnosno koji su mogli glasovati za izbornika, i došao sam do zanimljive spoznaje:
Tijekom perioda u kome se moglo glasovati, zaključno sa danom 27.02, online je bilo ukupno 30 menadžera koji su mogli dati svoj glas i s obzirom da je ukupno glasovao 21 menadžer, njih 9 nije nikome dalo svoj glas. I onda sam došao do mogučeg raznimljivog raspleta glasovanja o čemu je u konačnici odlučen novi izbornik. Naime "pobjednik" x??x je dobio osim svoga glasa, glas od svog potrčka Sambe, Psiha i naravno svoga drugoga tima NK Brela, zatim po glas od Alkara i od benza i miki 01 koji su nakon dugo vremena izbivanja iz GKO zajednice "odlučili" baš u vrijeme izbora doći na GKO site i podržati svojim glasom x??x ( ako vam išta može pomoći u razumijevanju zašto ovo tvrdim, pogledajte moje ranije napise na forumu na temu lažnih accounta u Cro zajednici). Iako nemogu deciidirano tvrditi, prosuđujem prema odnosima koje dotični ima sa drugim menadžerima, x??x je dobio 5 glasova od ovih 6 menadžera: od Ive Medića, mede,  Šare, xerexy-a, paapka, ili maranta.

Naravno, ne prigovaram aktivnim menadžerima što su dali svoj glas dotićnome, jer je njihovo legitimno pravo da to urade, ali.....
I na kraju želim reći da NEŽELIM sa ničim pomoći uobraženoj veličini "velikoga menadžera" x??x, koji si umišlja da je menadžer od formata, a zapravo se radi o osobi sa zaista izraženim psihičkim problemima koji u svemu mora biti najbolji (podsiječam sve vas na proljeve koji je dotični imao na hrvatskom chatu kada je u više navrata bez povoda i razloga upučivao uvrede na moj račun).
Zanima me koje su to "stručne" reference zbog koji je trebao-morao biti izabran za izbornika mlade vrste? Pa dotična osoba NIKADA do sada nije promovirao iz svoje akademije NITI IJEDNOG hrvatskog U-21 ili NT igrača. NIKADA !! Sve što je do sada napravio je kupovina gotovih i istreniranih igrača sa velikim iskustvom,  sa kojima se nastojao boriti za ulazak u WCL (gdje je naravno dobra zarada od ulaznica). Do nedavno je zanemarivao izgradnju akademije (odnedavno ima VG akademiju) te je BEZ IJEDNOG TRENERA (čak i bez onih najjeftinijih), već je ulagao u ostale objekte koji donose zaradu


VELIKI IZBORNIČE sa malim slovima x??x, AJDE SAD TI NABROJ SVE SVOJE POTENCIJALE I PROMOVIRANE BISERE IZ TVOJE AKADEMIJE PA DA SVI VIDE TVOJE VELIKO ZNANJE ZBOG KOJEGA ZASLUŽUJEŠ BITI IZBORNIKOM U-21 !!

I evo mojih igrača koje sam promivirao kroz nekoliko sezona i zbog toga što sam ih forsirao u svim mečevima izgubio mnoge važne mečeve i zaostajao za velikom veličinom našeg velikog vođe izbornikom U-21 x??x, i koje ću svakako otpustiti čim se uvjeti za to omoguće (nesmiju biti u U-21 ili NT jer do tada je to nemoguće učiniti)...:
....te evo igrača koje sam promovirao iz akademije i koji su članovi drugih nacionalnih vrsti ili predstavljaju "dobar materijal" iako nisu članovi niti U-21 ili NT. i nisam još odlučio o njihovim sudbinama, mladoga kineza 7/12/5 ću najvjerojatnije prodati i kada sam ga promovirao iz akademije dobio sam nekoliko primamljivih ponuda da ga prodam od kojih je najizdašnija bila ponuda od 28M od menadžera lastrainny sa Tajlanda i koju sam tada odbio (sad neću ukoliko je ponovo ponudi) ...:


Ovi igrači su rezultat moga dugogodišnjeg nesebičnog rada u Hrvatskoj GKO zajednici.

Također u mome timu imam nekoliko odličnih igrača koji nisu proizašli iz moje akademije, ali kad već spominjem sve red je da i njih predstavim: Golman Desiderio Di Pietro (8447864) 5/9/5 koji se nalazi na posudbi i zbog kojega ću morati ponovo doći početkom iduće sezone kako bih i njega "riješio", zatim mladi ML 4/10/3 Qlirim Andoni (8451474), kao i iskusnog AML Tomek Janas (5712350) koji je prošle sezone bio najbolji igrač sezone i MOM, te iskusni  FC Sheldon Parsons (6180965) koji je prošle sezone bio Top Goal Scorer in League Top Level,Season 15:


Što reći za kraj? Vi koji ne pripadate NJIHOVOJ grupaciji biti ćete i dalje tu gdje jeste, večina će opet ući i opet ispasti iz Top levela jer vam drugačije neće biti dopušteno, i tako svake druge sezone šetati će vas između TL i B lige, sve dok i vi nenapustite ovu igru i to SAMO ZBOG NJIH! Ja zaista mogu reći da sam volio ovu igru, trudio sam kao što sam već ranije napisao, pomoći Hrvatskoj GKO zajednici na način da stvaram potencijale, treniram ih i ustupim ih izbornicima da sa njima, uz ostale hrvatske potencijale, izbore što bolji rezultat na WM za mlade i NT. Međutim sada, kada je ova grupacija koja se međusobno izabire svake sezone za izbornika NT ili U-21, ja neželim podupirati sa mojim igračima JER TO NEZASLUŽUJU. Godinama nas varaju sa duplim accountima, lažnim klubovima i menadžerima, namještaju si rezultate DA BI BAŠ ONI SUDJELOVALI U WCL a ne vi ili ja....... Meni je zaista dosta njih i njihova podcjenjivanja, njihova licemjerstva, te bolesnih i stupidnih uvreda na chatu, njihovog dogovaranju o svemu i svakome poradi njihova interesa i koristi, te stvaranju imagea da su oni najbolji menadžeri u GKO Hrvatska. Sve to oni mogu AKO IM VI TO DOPUSTITE, samo ja više ne želim sudjelovati u tom tovarsko-zatvorskom cirkusu.
ZBOGOM !!

p.s.
Moj krajnji odlazak dogoditi će se početkom iduće sezone, te ću tijekom ove sezone povremeno  dolaziti na GKO site samo da bih riješio sve kao što sam gore i napisao: otpustio igrače ili prodao neke koji nisu HR "državljanstva", taktike za mečeve neću podešavati ali neću u mečeve (liga, kup itd) uvoditi u igru svoje hrvatske potencijale iz U-21 ili NT, ukoliko se ozlijede na treningu neću ih oporavljati, nastojati ću da svi dođu u very poor sa moralom. A vi VELIKI igrači GKO uživajte u pobjedama protiv ogoljelog kostura moga tima. Vaš bolesni ego narasti će do nebesa!
My team: FC Golex (131510)
Croatian Top level team