Pokój zawodników( Players room)- to taka rzecz która podnosi dozwolony limit płac a nie przynosi dochodu. Nie wiem, może o cos innego Ci chodzi??? 1-1,5 mln G - koszt zakupu zawodnika. pierwsze 1-2 poziomy to ja bym robił nie zastanawiajc się co lepsze, to po prosty trzeba mięc:) A czy najpierw trener czy boiska? ja bym wział boiska bo trener za 100 k może miec źle rozłożone skile i nie bedziesz zadowolony. Trenerów lepiej zmieniac njlepiej wszystkich na raz , wtedy są większe szanse , że któryś bedzie miał to co chcesz. trener za 10 k G me skile od 1-6 , za 100 kG do 10.
A czy brać akademię czy cos innego to patrzysz jakich masz grajków do treningu. Jak masz już kilku fajnych to ja by rozbudowywał bazę i trenerów, zeby mieli gdzie trenować. Jak nie masz kogo trenować to baza i trenerzy niepotrzebni, czyli akademia na początek.
PS. trenują tylko Ci co maja CA- Current Ability mniejsze niz LA Limited Ability - gracze poniżej 5 w LA i z PR Progres Rate mniejszym niż 2, sa nie warci trenowania od juniora, bo za mały mają potencjał i za wolno trenuja , zwłaszcza bez dobrej bazy i trenerów. Jak masz takich starszych to mogą sie Ci jeszcze przydac , ale ich trenowanie to już tylko dodatek.
Ogólnie to tak jak napisałem , 1-2 poziomy nie ma co sie zastanawiać , trzeba miec:)