Author Topic: Подобрување на вештини !  (Read 1962 times)

Igecot

 • Moderator
 • All Star Team
 • *****
 • Posts: 261
 • Never GIVE UP !
  • View Profile
Подобрување на вештини !
« on: December 02, 2012, 03:30:08 PM »
     match     //    Pr          1                     2                     3                    4                    5                    6   
-League,WCL           0.06  0.08        0.08  0.16       0.16  0.24      0.25  0.32      0.32  0.40      0.40  0.48
-Cup                         0.45  0.06        0.09  0.12       0.13  0.18      0.18  0.24      0.24  0.30      0.30  0.36
-Friendly match        0.03  0.04         0.04  0.08       0.08  0.12      0.12  0.16     0.16  0.20       0.20  0.24
-Nation team            0.07 0.10          0.10  0.20       0.20  0.3       0.30   0.40    0.40    0.50     0.50   0.60
-Nation u21 team     0.06  0.08        0.08  0.16       0.16  0.24      0.25  0.32      0.32  0.40      0.40  0.48

- играчот ќе земе подобрување на вештина само ако игра барем 30 минути
- играчот што има CA=LA ќе добие помало подобрување на вештина
- играчот што нема да игра утакмица во ЛИГА , а е ставен во млади играчи ќе земе 2хPR (стапка на развој)

P.S првата оцена е за играч што тренира специфична вештина(tackling,marking,passing) втората за сеопфатна вештина(attacking, defending, ball control) итн.

За PR 7-8 рано ви е бидејќи никој нема таков играч кај нас, а и може да се претпостави колку ќе земе од горенаведеното !

My Team : Coffe Shop      

investdm

 • Professional team
 • **
 • Posts: 55
  • View Profile
Re: Подобрување на вештини !
« Reply #1 on: December 03, 2012, 07:55:59 PM »
 8)  :)  :D

investdm

 • Professional team
 • **
 • Posts: 55
  • View Profile
Re: Подобрување на вештини !
« Reply #2 on: February 04, 2013, 11:27:16 PM »
daj za 7-8-9-10  :D imas :D  :) ;) 8) :-X