Author Topic: Коментар на македонски (забелешки)  (Read 1991 times)

TommyJ

 • Moderator
 • Professional team
 • *****
 • Posts: 70
  • View Profile
Коментар на македонски (забелешки)
« on: November 16, 2012, 02:13:15 PM »
Темава ја отворам со цел подобрувања на преведениот коментар за време на натпреварите. Значи секој кој што ќе најде грешка или има некаква забелешка околу точноста на преводот или логичноста на истиот. При постирање на забелешка задолжително да се приложи првобитниот превод на реченицата и под него да се напише корегираниот или изменетиот превод на реченицата.  8)
Macedonia Top Level winner - season 5; season 7
Macedonia Top Level runner up - season 6; season 9

Daniel Blue

 • Youth team
 • *
 • Posts: 34
  • View Profile
Re: Коментар на македонски (забелешки)
« Reply #1 on: December 01, 2012, 03:24:11 PM »
Blue Club ja смена тактиката.
Опции :
Blue Club ja смени тактиката.
Blue Club ja промени тактиката.
Blue Club ja измени тактиката.