da, frumos punctat, am sa-mi dau si eu cu parerea putin:
FC BodyArt vs Dinamo Obor - Avand confruntari directe cu ambele echipe pot spune ca va fi un meci destul de echilibrat dar recunosc ca am votat echipa gazda la mini-game, in orice caz tind sa cred ca nu va fi diferenta mai mare de un gol.
FC Honorium vs SCT Campina - As putea spune unul dintre cele 2 derby-uri ale etapei, tind sa cred totusi ca, Campina va luat toate cele 3 puncte tinand cont ca nu va juca nici vedeta echipei Honorium, Vlad Petrescu
The never give up vs Fc Coceni - dupa o campanie reusita de transferuri si o promovare merita, indraznesc sa spun ca echipa Fc Coceni va debuta in Top Level cu o victorie, totusi sa nu uitam ca si tngug a facut o figura frumoasa sezonul trecut ocupand locul 4
U Craiova vs F.c Vernesti - 2 echipe interesante, un pronostic greu de dat, dar merg totusi pe mana unui egal norocos pentru mine
Sebako vs CSM Unirea Sllobozia - un meci la fel de echilibrat, sebako fiind unul dintre marii luptatori ai Top Level-ului, pe de cealalta parte experienta impresionanta in tactici a lui next vor fi principalele 2 puncte forte ale meciului, il dau favorit intr-un procentaj de 55% pe sebako
F.C.S *Jiul .. vs Fc Daniel - debutul a 2 echipe promovate in Top Level, Daniel spunand ca va ataca primele 3 locuri ale campionatului ma face sa-l declar favorit in acest meci dat fiind si faptul ca are un lot foarte puternic si omogenizat
magicasteaua vs F.C.O.G. 1964 - celalalt derby al Top Level-ului in care nu poti spune cine si de ce este favorit, merg pe un meci egal
DarkCobra vs Black Boy C.F. - un meci frumos, un meci greu pentru mine, in care voi spera sa iau toate cele 3 puncte, dar nu uit ca sezonul trecut prima etapa am avut-o cu aceeasi echipa, si pe un fond dominant al echipei gazde am reusit sa castig cu 2-1 in urma a doua faze fixe exceptionale a lui Corneliu Petran, jucator care a ales drumul spre o echipa din aceeasi divizie, suma castigata pe el ajutand pentru dezvoltarea academiei Black Boy C.F.
O etapa frumoasa, o etapa in care spectacolul va domina. Mult succes tuturor si sper sa mai apara si alt ecomentarii de genul. Felicitari Adi pentru topicul creat, speram sa apara si cele cu diviziile B, daca acestia doresc !