hvala. dosta mi je pomoglo. pogledaj koje sam izabrao. imam ih dosta sa 21 godinom, pa sam mislio pošto ja ove sezone igram samo prijateljske, a ti si u kvalifikacijama, uzmi nekog ako ti treba za utakmice. naravno ovo nije konačan spisak, nego onako da krenem od početka
Gledaj ovako, jesu prijateljske, ali vjerovatno ce se gledati rezultati iz prijateljskih kad se budu odredjivale grupe za kvalifikacije, kao sto su se gledale za seniore, tako da pored toga sto ces eksperimentisati u nekim utakmicama, gledaj i da pobjedjujes, zbog rankinga i kvalifikacija.
Sve ove sto sam ovdje postavio, mozes dobiti ako zelis, cak i ovog Urosa Franica i Miljenka Adamica, jer mi je lagana grupa, a ako mi bas zatreba ja cu ti javiti na vrijeme. Jedino ti najvjerovatnije necu moci prepustiti Slavena Zupana, on mi je vec u A timu i zato ga nisam ni postavljao ovdje. Ako naletim na jos nekog dobrog igraca, poslat cu ti link, pa ti procijeni kakav je.
Jedan savjet, napravi sebi neki siri popis igraca na koje racunas i drzi negdje arhivirano da ti je uvijek dostupno, tako i ja radim, uzmem screenshot skillova igraca na kojeg racunam i drzim to na racunaru, tako da uvijek mogu pogledati ocjene igracu koji mi je interesantan. Jos jedna stvar, ove povrijedjene igrace, stavis na taj siri spisak i sacekaj da se oporave, jer ne vrijede ti ovako sto ih pozivas, jer ti nece moci igrati.
Jesi vec objavio spisak igraca za sledecu utakmicu?