Tuż przed 7 sezonem.
Mam sporo przemyśleń przed nowym sezonem, ale najbardziej mnie interesuje, czy Wrzos zagra na miarę swojego potencjału. Czy wreszcie powalczy o pierwszą trójkę? Wrzos! Szkolisz znakomitych zawodników, ale pamiętaj - każde miejsce poniżej czwartego, to Twoja porażka. (Wrzos to mój jeden z wielkich rywali i będę się cieszył, jeśli będzie on gubił punkty, ale z drugiej strony, trochę kibicuję Wrzosowi, bo budował on swój klub w podobnej do mojej filozofii - najpierw młodzież i akademia).
Jak zaprezentują się beniaminki? Chyba RLU Squad ma największe gwiazdy.
Jak rozwijać się będą mega talenty, mi.n - Badowski z The Magpies, Bączek z Hutnika Pieńsk oraz Dudek i Sobiech z Ruty.
Ciekawostka: CCS Dream Team jest pierwszym klubem, który wraca do Top Level.
PS. W ekstraklasie zdarzają się piękne bramki, ale ostatnio Kosecki walnął jak Messi i ja muszę walnąc tutaj linka, jeżeli ktoś jeszcze nie widział:
http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10,91839,12916862,13__kolejka__Legia___Widzew_1_0__Kosecki.htmlOby bez kontuzji w nowym sezonie! Myślę, że hard tackling to przysłowiowa skórka za wyprawkę. Korzyść w posiadaniu minimalna, a zwiększona szansa na kontuzję nie tylko rywala, ale i w swoim teamie.
Powodzenia!