Myślę, że RLU może zostać w B-3. Taka o zmiana decyzji xD
Co do TL:
-Dynamit vs Ruta, Dynamit już w 99,9% ma mistrza. Potrzebny jest 1 punkt (chyba że w przypadku remisu Ruta wygra różnicą 9 bramek), lub porażka Dynamitu i wygrana Ruty
-Walka o miejsca 4-6 - AC GDAŃSK, FC Trance 2010 i F.C. Chelsea Londyn, ja gram teraz z Magpies, Gdańsk z Chelsea. Mam sporą szansę na 4 miejsce mając MOTS'a w zanadrzu (ale MOTS to nie wygrana), ale jeżeli Gdańsk wygra to 4 miejsce jest niemożliwe, za duża strata bramek. Ale myślę, że skończy się to kolejno:
4. Trance
5. Gdańsk
6. Chelsea
-Walka o miejsca 7-9 - FC Kabacki, KS Targówek i Empire, ciekawe mecze, Empire trudny mecz z Dynamitem, moje typy na koniec sezonu:
7. Kabacki
8. Empire
9. Targówek
10 miejsce wciąż niepewne, ale Vulture ma sporą przewagę bramek. Ale z Rutą może sporo stracić, tak jak Wisła jest mocna u siebie. Ale obie drużyny maja ciężkie mecze, Ruta - Vulture i Wisła - Kabacki. Mój typ na miejsce 10 to..... VULTURE, i Waldo będzie ostatnią drużyną która się utrzyma.
Niespodzianki w 8 sezonie (moim zdaniem):
3. Spadek Wrzosa (Wrzosu, nie wiem jak odmienić w nazwie drużyny xD), ale Mariusz sam tak zadecydował
2 i 1. Nie wiem co bardziej, a dokładniej która drużyna bardziej.... Gdańsk czy.... ja xD Gdańsk jako beniaminek pokazał, że nie jest drużyną do bicia i udowodnił to w meczach z dwoma pierwszymi drużynami. U mnie sprawa wygląda tak jak zwykle, pewny spadku ale jakoś te nawet wysokie miejsce się znalazło xD Wartości graczy są niskie, ale jakoś oni grają. Sam nie wiem czemu te dziadki dają radę