Kamil, pisałem,ze nikt bardzo dobry nie przyjdzie , w dobrych wymienilem kilka zespołów
A co do bazy to nie porównuj jej do swojej , Wrzosa , Energetyków czy mojej. To jest kilka milionów różnicy.
Hutnika zaliczyłbym do dobrych zespołów , ale on musi jezcze awansowac kosztem Vulture czy Trans, bilans wyjdzie na 0
Devilpage ma bardzo krótki skład i poza 2-3 gwiazdami reszta to słabsi zawodnicy.
A co do juniorów, to wiesz ,że w przyszłym sezonie już nie bedzie można startowac z juniorem od 180 tys g, bo to oslabi zespół. Na botach mogą sie ogrywac , teraz to 1/3 sezonu Wiadomo ,że drugi Olczyk, czy Prihoda to da sobie rade, ale to sa wyjatki. No i oni jeszcze graja w WCL, gdzie dostaja duzy trening. A nawet teraz czasami masz problemy z wygrywaniem.
Ogólnie chodziło mi o to, że o wyższe miejsca to nikt z nowych nie powalczy.
Oczywiscie zgadzam się ,że za kilka sezonów bedzą się liczyc zespoły z infrastruktura , bo zawodnicy z przydziału się skończą i trzeba bedzie kupić nowych albo ich sobie wychowac
Oczywiscie bedą wyjatki, a wlaściwie to chyba jeden- FC Kabacki, tutaj dochody nagród pozwolą jeszcze długo na zakup graczy robiących różnice. No i w tym sezonie już duzo zaiwestował w rozbudowe.
e: napisałem porównuj przez ó, karygodne,lol . troszkę mnie angielski słownik usprawiedliwia bo podkreśla wszystko na czerwono i niedokładnie widac co pisze.