No własnie, ja jak typowalem to nie wiedziałem co wybrac. Nie wiadomo czego się spodziewac po każdym z zespołów.
Kolejnosć z sezonu 5
Dynamit- sprzedał starszych i doswiadczonych pomocników, został z młodzierzą. był ocny i zostal mocny, ale czyj uż mocniejszy?
Ruta- tu podobnie , choć mam nadzieje , że jedank trochę lepiej niż w porzednim sezonie
Trance- czy te dziadki jeszcze 1 sezon dadza rade? do tego obciazenie grami w WCL
Empire - chyba bedzie lepiej , bo brak WCL. Ale też chyba wymiana pokoleniowa nastapi na kilku pozycjach, więc też nic do końca nie wiadomo
Magpies - tu muszą grać mlodzi pomocnicy z U21, co raczej nie pomoże na początku sezonu
Chelsea - duża wyprzedaz i wielka niewiadoma, raczejej mocny środek tabeli
Kabacki- a gdzie są pomocnicy w tym zepole? Kilka pereł i reszta tombak. Zakup MC chyba jednak szybki.
Hutnik - tutaj po staremu , czyli średnio
Arsi- bez wzmocnień nie widze dobrze. Już w porzednim sezonie tylko degrengolada Morelek pozwoliła na pozostanie w Topl Level
Wrzos - w sezonie 5 miejsce gorsze od wartosci zespołu, w 6 przewiduje górna połowe tabeli , jeszcze za mał expa w tym zespole by bić sie o majstra.
Benaminki - nie znam , nie podejmuje się oceny
Dynamit, Ruta i Empire chyba najmocniejsze. Kabacki jak kupi MC i DL może dołaczyć do tej trójki. Pozostałe zespoły na bardzo podobnym poziomie. Konia z rzędem temu kto dziś trafnie obstawi spadkowiczów. Mój czarny koń - Wrzos, ten zespół ma duzy potencjal, czas działa na jego korzysć.