Author Topic: Прашања и одговори  (Read 1752 times)

TommyJ

  • Moderator
  • Professional team
  • *****
  • Posts: 70
    • View Profile
Прашања и одговори
« on: March 02, 2013, 09:03:07 AM »
Тема иницирана од постојаните прашање кои се повторуваат на chat. Значи сите кои имате било какви прашања во врска со играта, тактиката, играчите итн, слободно постирајте ги овде. За да не се повторуваме на chat, прашањата и одговорите ќе си останат овдека со надеж дека ке бидат од корист и за други менаџери, поготово новајлиите.
Macedonia Top Level winner - season 5; season 7
Macedonia Top Level runner up - season 6; season 9