Author Topic: Pytania i odpowiedzi  (Read 84566 times)

mariusz789

• National Team
    • View Profile
Re: Pytania i odpowiedzi
« Reply #25 on: February 01, 2011, 06:38:05 PM »
i takiego bonusu mi brakuje w innych managerach coraz bardziej mi sie ten manager podoba;)

elcura

• Moderator
  • All Star Team
    • View Profile
« Reply #26 on: February 05, 2011, 12:16:22 PM »
Gra jest zrobiona tak, aby zawodnicy grający rozwijali się bardizej niż rezerwowi. Tak samo ma miejsce w relanym swiecie kolej rzeczy. Ukryty talent, intensywnosc oraz praktyka występów.
Empire (23277) - Poland

Ruta

• Legendary Team
    • View Profile
« Reply #27 on: March 04, 2011, 10:59:39 PM »
Jak dodać informacje w oknie Konferencji prasowej?
My team Ruta Best (21685)
Winner of World Cup season 5 and season 29
Winner World Club Champions Cup
  season 18

Bula_Ldz

• Youth team
  • *
    • View Profile
« Reply #28 on: March 15, 2011, 05:01:43 PM »
W jaki sposób rzucić komuś wyzwanie na sparing, i jakie korzyści daje sparing? Czy chodzi o trening?

mariusz789

• National Team
    • View Profile
« Reply #29 on: March 16, 2011, 07:43:57 AM »
wchodzisz w competition- mecze towarzyskie i tam wpisujesz id drużyny którą chcesz wyzwać

mariusz789

• National Team
    • View Profile
« Reply #30 on: May 11, 2011, 11:19:16 AM »
wie ktos dlaczego moi najlepsi zawodnicy nie ternują chodz zmieniam im rodzaj trenimngu i trenera i dlaej nic...

Ruta

• Legendary Team
    • View Profile
« Reply #31 on: May 11, 2011, 01:00:32 PM »
bo zmieniły się zasady treningu. tu masz zmiany już zrobione i zapowiedź zmian na nowy sezon http://forum.gokickoff.com/index.php?topic=965.0;topicseen

Ogólnie w sprawie treningu, grajek nie otrzymuje zwyklego treningu jeżeli osiągnął swój potencjal. Później otrzymuje tylko trening meczowy. Obecny potencjał i potencjal do wytrenowania zobaczysz po wejsćiu na gracza i zakładkę z raportem skauta
  season 18

Niki38

• Youth team
  • *
    • View Profile
« Reply #32 on: August 13, 2011, 11:18:37 PM »
Kiedy gra będzie w pełni spolszczona? Dlaczego dalej nie ma spolszczonego komentarza meczowego?

elcura

• Moderator
  • All Star Team
    • View Profile
« Reply #33 on: August 14, 2011, 11:33:32 AM »
Poniewaz obecnie pracuje nad baza danych zawodnikow polskich (istotna dla kadry gdy zaczna sie ms, oraz dla przyszlego trenera ktory mnie zastapi + trenera u21).
Postep tlumaczenia obecnie to 30% pliku, jak znajde wolna chwile to podciagne do 50%, ale nie wiem kiedy skoncze reszte.
Empire (23277) - Poland

SG-1

• Youth team
  • *
  • Black Dragons CF
    • View Profile
« Reply #34 on: September 12, 2011, 11:34:08 PM »
Kurcze wiem że to strasznie nobowskie pytanie ale loguje się już trzeci dzień czekając na przydział ligi  dopiero dziś szukałem informacji na ten temat z mizernym skutkiem  :-[ moje pytanie brzmi kiedy przyznacie mi ligę bo chciał bym już grac a nie czekać i się nudzić   :'(

Ruta

• Legendary Team
    • View Profile
« Reply #35 on: September 13, 2011, 04:31:34 AM »
Kilka dni trzeba poczekac, ale raczej warto 8) I nie wiem kto to "WY"  w Twojej wypowiedzi ??? ;)
  season 18

SG-1

• Youth team
  • *
  • Black Dragons CF
    • View Profile
« Reply #36 on: September 13, 2011, 04:02:58 PM »
a tak przy okazji potwierdzam nie równość w losowaniu zawodników do klubu bo jakim cudem mam większość zawodników od 100.000g do 400.000g to może od razu wejdę z takim składem do top ligi bo mogę :)

Ruta

• Legendary Team
    • View Profile
« Reply #37 on: September 13, 2011, 05:34:50 PM »
Do Top Level to może wejdziesz , ale patrzac na to kto awansuje w tym sezonie, nie dasz rady się utrzymać bez poważnych wzmocnień. Zapowiada się , że następny sezon może będzie ostatnim z botami w najwyzszej lidze :)
  season 18

SG-1

• Youth team
  • *
  • Black Dragons CF
    • View Profile
« Reply #38 on: September 13, 2011, 11:48:00 PM »
To tylko stwierdzenie ze skoro na wstępie mam taki mocny skład to czemu od razu nie do najmocniejszej ligi. Bo to trochę nie logiczne aż tak mocnych graczy dawać na start gry no ale to moje zdanie.  :)

A  dostałem już przydział do ligi sprawdzę co jestem wart w tej grze. :)

ps: Pozostałym powodzenia w meczach  życzę  ;)
« Last Edit: September 13, 2011, 11:51:25 PM by SG-1 »

Josky

• National Team
    • View Profile
« Reply #39 on: September 14, 2011, 10:17:48 AM »
kazdy nowy uzytkownik ma sklad bardzo podobny do siebie, odchylenia sa naprawde niewielkie. Takich druzyn jak Twoja sa setki tutaj więc cos mi się wydaje ze bedziesz musiał od E zaczynać:P

SG-1

• Youth team
  • *
  • Black Dragons CF
    • View Profile
« Reply #40 on: September 14, 2011, 11:35:02 AM »
masz racje nie narzekam ale z takim składem jak każdy startuje to niby poziom jest równy ale nie trzeba włożyć wysiłku by zbudować mocna drożynę samemu od początku co sprawia  frajdę. Jedynie tu trzeba postarać się pomyśleć nad ustawieniem w meczu i ewentualnych wzmocnieniach składu aby ale zobaczymy może się

dorbi76

• Professional team
  • **
    • View Profile
« Reply #41 on: September 14, 2011, 12:59:10 PM »
Jawna niesprawiedliwość. 3 sezony buduję skład i nawet nie ocieram się siłę pozostałych drużyn w Top Level. Zacząłem grać w pierwszych dniach powstania gry i dostałem na prawdę słabiutką drużynę. Niestety twórcy gry mają to gdzieś i nawet nie próbują tego zmienić... Kpina. Nie to żebym komukolwiek żałował ale złość jest. Nowy użytkownik przy niewielkich wzmocnieniach wciąga mnie nosem. W tak zwanym międzyczasie pozyskałem kilku naprawdę zdolnych i przyszłościowych zawodników. Niestety przy ostatnich zmianach okazało się, że wszyscy mają zablokowany trening! Wkurza mnie to ale jeszcze się chwilę pomęczę ;)
Energetycy  (19510)

Ruta

• Legendary Team
    • View Profile
« Reply #42 on: September 14, 2011, 01:35:59 PM »
Wkurza mnie to ale jeszcze się chwilę pomęczę ;)
Eee no stary daj spokój. Ja tam nie widze szansy, zeby Energetycy mieli problemy w Top Level w tym czu przyszłym sezonie:) Dochody masz na wysokim poziomie, to trzeba kogos kupic albo zaiwestowac w akademię i mieć nadzieje na wartosciowych juniorów .
  season 18

Kamil85.

• All Star Team
    • View Profile
« Reply #43 on: September 14, 2011, 01:49:00 PM »
Za 3 - 4 sezony z piłkarzami o klasie tych, których teraz dostaje się na początku gry, to nic wielkiego się nie ugra. Trudno przewidzieć, jak rozwinie się gra, ale wydaje mi się, że najmocniejsze będą kluby z dobrze rozwiniętą akademią, stawiające na wychowanków.

Z dobrej akademii wychodzą bardziej utalentowani zawodnicy ze znacząco większym potencjałem, niż ci zastani na początku gry lub z botów.
Dynamit Warszawa (21647)

SG-1

• Youth team
  • *
  • Black Dragons CF
    • View Profile
« Reply #44 on: September 14, 2011, 02:12:24 PM »
niby racja że z akademii masz lepszych graczy ale chyba dopiero na wysokim poziomie tego budynku bo na niskim jest bardzo mała szansa na dobrego gracza z wysokimi umiejętnościami który by nadawał się do wyższych lig

co do niesprawiedliwości się zgodzę choć moi zawodnicy mają średnio wiek 24 do 30 lat powiem tak nie wiem jeszcze w czym który jest dobry ale na pewno będą zmiany na młodszych o akademii na razie nie myślę bo mało kasy najpierw muszę pomyslec a bazie treningowej potem o akademii a na końcu stadion :)
« Last Edit: September 14, 2011, 02:43:09 PM by SG-1 »

Josky

• National Team
    • View Profile
« Reply #45 on: September 14, 2011, 02:42:05 PM »
wpierw budujesz miejsca na stadionie, pozniej akademie nastepnie trening, bo to daje profity wartw inwestycji dopiero od dobrego poziomu.

Mogę się mylić :)

SG-1

• Youth team
  • *
  • Black Dragons CF
    • View Profile
« Reply #46 on: September 14, 2011, 02:45:49 PM »
 miejsca  na stadionie możesz stawiać  miedzy rozbudowywaniem zaplecza by mieć większy dochód ale czasem wybudujesz tyle miejsc ze w większości przypadków na meczu ligowym i tak nie masz pełnego kompletu widzów a to wszystko trzeba utrzymać ;)

Kamil85.

• All Star Team
    • View Profile
« Reply #47 on: September 14, 2011, 03:48:12 PM »
wpierw budujesz miejsca na stadionie, pozniej akademie nastepnie trening, bo to daje profity wartw inwestycji dopiero od dobrego poziomu.

Ja także podpisuję się pod tym.  :)
Dynamit Warszawa (21647)

SG-1

• Youth team
  • *
  • Black Dragons CF
    • View Profile
« Reply #48 on: September 14, 2011, 04:24:19 PM »

Ja także podpisuję się pod tym.  :)

Kamil a jaki ma sens budować akademie z której dopiero skorzystasz tak na bank przy wysokim rozbudowaniu jakości  a nawet jeśli ja już postawisz to za nim rozbudujesz bazę treningowa to parę sezonów minie a w tym czasie twoi zawodnicy się za mocno nie rozwiną dla tego stawiam najpierw treningi przed akademia a co do stadionu krzesełka zawsze mogę sobie postawić co do jakości boiska to myślę ze za długi czas coś postawie bo treningi dadzą mi lepszych graczy i możliwość walki o mistrzostwo ligi co za tym idzie większe profity do kasy klubu wiec dla tego sam stadion dałem na koniec ja myślę tak ale może myślę blednie zobaczymy w praktyce na razie moim celem jest uciec ze strefy spadkowej  bo zostało 8 meczy do rozegrania oby każdy zwycięski dzisiejszy wygrany jest 3 - 0 dla mnie :)

Josky

• National Team
    • View Profile
« Reply #49 on: September 14, 2011, 04:35:38 PM »
graj jak chcesz  ;)