OVAKO 1. to je to neznanje koje je u nasoj Hrvatskoj ligi, na nasem forumu se nista ne pise, igrraci ne ostaju zbog toga u ovom manageru, napuste klub (neznam dal je to slucaj sa tim igracima) i sad kad klub igra i kup i prvenstvo svaka 2-3 dana kondicija igraca je katastrofalna,,,,
2. od tog neznanja ljudi vjerojatno neznaju da kad je kondicija ispod 92% kod pojedinog igraca da cjela ekipa dobiva minus poene u utakmicama,,,, posto se dobiju negativni poeni gube se neke utakmice a time i i zadovoljstvo svih igraca u ekipi... takva ekipa nemoze dobiti vaznije protivnike....
poslije toga dolazi nezadovoljstvo u treningu i igrac slabije napreduje..... A vjerojatno se nezna ni da se igraci lakse ozljede i da se svaki dan kondicija digne za samo 3%.....
ja nisam pokusavao da potaknem sa onim postovima da pametujem vec i da sa nekim temama potaknem rasprave oko nekih stvari da bi ovdje postalo zanimljivije.....
Vi izbornici se morate oko nekih stvari dogovoriti, ali neke stvari treba staviti i na forum da i ostali igraci vide sta se događa u reprezentaciji i da je dozive kao svoju, jer ja do kad nije pozvan moj igrac u reprezentaciju nidssam ni znao kad igra reprezentacija, jer je to bilo nesto sasvim deseto.... kao da reprezentacija ne postoji vec samo moj klub... a pazi sad ovo- imat cu među najjacim AKDEMIJAMA u HRVATSKOJ i samo me interesira biti ponosni vlasnik HRVATSKIH reprezentativaca.... Kad ste postali HRVATSKI izbornici, niste postali vlasnici jos jednog kluba, nego vođe i prvi ljudi u HR_VATSKOM gokickooff-u, vi stedobili nase povjerenje, a vi morate i nas nesto pitati za raspravu (krivo sam se izrazio- ukljuciti u raspravu) jer vi ste postali izbornici od nasih glasova...... naravno vi cete odluciti sta cete napraviti sa taktikom i tko ce igrati, al da podjelite neko misljjenje sa nama.... to biste mogli.... svi mi nesto znamo, pa bismo skupa mogli biti pametniji....
NADAM SE DA ME NISI KRIVO SHVATIO.... NADAM SE DA CES BITI IZVRSTAN MANAGER.....
A SAD STA SE TICE TIH IGRACA: Pokusaj popricati sa tim vlasnicima klubova pa vidjeti kako dalje...... ne moraju sve utakmice igrati u klubu, ipak mislim da je reprezentacija svetinjka... a od umornog igraca ni klub, ni igrac nece imati koristi.....
evo ja sam svoje misljenje iznio, volio bih da su svi otvoreni za razmjenu misljenja...... I BEZ LJUTNJE MOLIM JER NE MISLIM NISTA LOSE SAMO BIH VOLIO DA BUDEMO JEDNOM SVJETSKI PRVACI.......