Author Topic: B-3 liga  (Read 10997 times)

miros13

• National Team
    • View Profile
Re: B-3 liga
« Reply #25 on: June 03, 2012, 08:54:33 PM »
26. kolo iznjedrilo je sjaja mec  kod SPORTIVA FC gdje je, po mnogima, VOQAZ dosao da ih domacin masakrira. Ali kako to mnogo puta biva, iako su igraci SPORTIVA FC dominirali terenom i igrali napadacki, nisu uspjeli pobjedit, naime i VOQAZ ja postavio napadacku taktiku i pokusavao zabit. pa im se to isplatilo na pocetku drugog poluvremena sto im je donjelo izjednacenje i bod. Prava muska igra. Trener VOQAZa je prokomenmtirao samo: NAPOKON I NAMA DA SE JEDNO POSRECI. Ta izjava nam je poznata od trenera NK SPARTAK  MALA SUBOTICA prije nekih 6-7 kola. A SPORTIVU vise srece drugi put.

NK SPARTAK, GOLEX i ORIJENT nisu imali bas nikakvih problema u ovom kolu, i sasvim su lako zadrzali bodove u svom posjedu.

U27. kolu sve vodece  i aktivne ekipe igraju sa BOOTovima ta ko da iznenađenja nebi smjelo biti.

NK SPARTAK MALA SUBOTICA

Reninho

• Youth team
  • *
    • View Profile
« Reply #26 on: June 04, 2012, 07:48:41 AM »
U subotu je pravi derbi koji možda odlučuje o prvom mjestu u skupini  :'(   SPORTIVO-GOLEX. Biti će zanimljivo pratiti.

Golex

• Moderator
  • All Star Team
    • View Profile
    • http://i1352.photobucket.com/albums/q649/Dinko_ri/nogometna_reprezentacija_manja.jpg
« Reply #27 on: June 04, 2012, 02:22:36 PM »
Slažem se sa Tobom da je utakmica između naših klubova (Sportivo - Golex) derby kola 28. kola , no naši klubovi trebaju u srijedu  (27.kolo) proći svoje protivnike. Golex dočekuje ekipu Ofenziva Dinamo koja igra nepredviđeno i može iznenaditi, dok Sportivo gostuje kod BOOT ekipe Samobor orienta i sve osim pobjede Sportiva bilo bi iznenađenje.
Za derby (Sportivo - Golex) ću pripremiti svoju ekipu kako najbolje znam i sve ću učiniti (spotski) da pokušam pobjediti lidera, no, kazao bih  da je Sportivo definitivno zaslužio prvo mjesto s obzirom da je cijelo prvenstvo u vrhu, da ekipa ima izvrsnog stratega (cijenjeni kolega Reninho   ;) ) i izvrsne igrače (nekoliko njih reprezentativnog karaktera), te da bi za moju ekipu i jedan bod bio veliki uspjeh.
Naravno, Sportivo  ima danas i kup utakmicu protiv iznimno nezgodne ekipe F. C. Internazionale, koja je moju ekipu izbacila iz Kupa i koja se "čudno" ponaša u Ligi B-1. Naime, menanger se baš ne pojavljuje na svojim utakmicama i ekipa već jako dugo igra u istom sastavu (bez ikakovih promjena) tako da je ova ekipa na pola puta da postane BOOT. No, sve je moguće........
Ako nebude nekih većih i značajnijih ozljeda prvotimaca i crvenih kartona, zasiguno čemo u subotu gledati taktički zanimljivu utakmicu......
My team: FC Golex (131510)
GKO MODERATOR of Croatia*****
Nickname - Golex (66825)

miros13

• National Team
    • View Profile
« Reply #28 on: June 04, 2012, 07:31:25 PM »
Cini se da ste se dosta nabrijali na tekmu. Svaka cast, najjaci ste u ligi. Kad odete u visi rang liga ce puno izgubiti na kvaliteti. Bit ce to napeta utakmica.  Svakako ce dosta ovisiti koliko ce biti spremni igraci SPORTIVA, koji su prosli INTERNACIONAL, jer nije stvar u ovoj utakmici koju su sad prosli, vec im je "problem" sto ce se ponovno trositi dva dana ponovno dalje. Tko zna sta ce trener iskemijat, za njih je sreca sto ce u srijedu imati malo "laksu" utakmicu, pa ce mozda odmoriti neke igrace.
Decki sretno vam bilo. Ija bih volio imati takve "probleme" kao sto ih imate vi. A pogotovo kao SPORTIVO FC. Al nisu losi ni od GOLEXa. Tako da decki sad ljepo gustajte u ovom osjecaju... :-* HEHE

miros13

• National Team
    • View Profile
« Reply #29 on: June 07, 2012, 08:42:06 AM »
U ovom 27. kolu, nije bilo nikakvih iznenađenja, samo demonstracija snage svih viserangiranih klubova. Naime samo jedan BOOT zabio je gol aktivnim klubovima, al su zato bili "nagrađeni" sa 6 lakih komada u svojoj mrezi. To se dogodili na utakmici između domaceg VOQAZa i UNIVER CYTI FC gdje domacin nije imao ni najmanje samlosti prema davljeniku u ligi.

Vodeci dvojac, SPORTIVO FC i FC GOLEX pred svoj međusobni susret, a koji je mozda i utakmica sezone za FC GOLEX (SPORTIVO SE JOS TAKMICI U KH) i bit ce derbi kola u svakom slucaju, nisu imali ni najmanje milosti prema svojim suparnicima. U kuloarima kruze price da su neki menađeri cak i presretni sto ta dva kluba idu prema TOP LIGI jer, citirat cemo jednog od njih: "STA CE NAM TAKVI KLUBOVI U LIGI KOJI 70 ILI CAK 100 GOLOVA U SEZONI A PRIME DA SE NA PRSTE DVIJE RUKE MOZE NABROJITI, UBIJAJU ZELJU ZA SPORTOM U NAMA. PA MI SE NA SUSRETIMA NEMOZEMO SASTAT SA LOPTOM.... NEK IM JE SA SRECOM."
HM HM, NEKI BI SE MOGLI ZAMISLIT NAD TIM KOMENTAROM, PA NIJE LIGA SAMO NJIHOVA. Neki menađer je cak isao tako daleko da je izjavio, citiram:"JA I MOJ KLUB POKRENUT CU INICIJATIVU DA SE TE KLUBOVE KAZNI IZBACIVANJEM IZ LIGE, JER IMAMO I MI NEKA SVOJA PRAVA. PA OVO NIJE HUMANO." EH DRAGI MOJI, ZAR VAM JE TO TREBALO?

ORIJENT i NK SPARTAK MALA SUBOTICA također nisu imali problema u ovom kolu. Naime oba su kluba relativno lako i bezbolno prosla na gostovanjima tako da ni tu nije bilo iznenađenja

28. kolo donosi susret prvoplasiranog na tablici SPORTIVO FC i drugoplasiranog FC GOLEX. Domaci SPORTIVO nazabijao se i ove sezone, cak 88 golova u ligi, a to je 30 golova vise od suparnika. Al je zato taj suparnik FC GOLEX primio najmanje golova u ligi, samo 5 a SPORTIVO 7. Dakle najjaca obrana protiv najjaceg napada. Sudar dviju razlicite filozofije, vidjet cemo sta ce se dogoditi.
NADAMO SE DA CE TRENERI DATI SVOJE IZJAVE UOCI OVOG DERBIJA.

oSTALA 3 KLUBA voqaz, orijent i NK SPARTAK MALA SUBOTICA nebi smjela imati vecih problema u ovom kolu

NK SPARTAK MALA SUBOTICA

toni_marant

• Professional team
  • **
    • View Profile
« Reply #30 on: June 07, 2012, 06:17:12 PM »
Eto taj klub Univercity FC je sada boot, a bio je prvak u 2. sezoni i viceprvak u 3. iza moje malenkosti. Igrao je i Ligu prvaka. Ali eto menadžer koji je vodio taj klub nije s nama već 3 mjeseca i čini se da je odustao onog trenutka kad nije ponovio titulu prvaka Hrvatske.
Čini mi se da će dvojac s vrha iz vaše lige Sportivo i Golex biti kvalitetni suparnici u Top-Levelu slijedeće sezone,a gledajući i vrh B1 i B2 čeka nas najuzbudljivija sezona od kad se igra Top-Level.
Sretno svima.

miros13

• National Team
    • View Profile
« Reply #31 on: June 08, 2012, 05:46:38 AM »
vec sad se kvaliteta lige digla na dosta visoku razinu. Jako je interesantna i u jednom trenutku je 5 ili 6 klubova bilo skoro sa istim bodva. Iduca sezona ce biti jako napeta jer dolazi jos najmanje 1klub koji ce biti totalno spreman za vrh.... Bit ce jako interesantno...

Reninho

• Youth team
  • *
    • View Profile
« Reply #32 on: June 10, 2012, 07:32:06 AM »
Na žalost, nisam stigao dati izjavu prije utakmice. Miros je dobro opisao derbi kao susret dvije vodeće ekipe B-3 lige s različitim taktičkim filozofijama. Golex je vrlo čvrsta ekipa s jakim i stabilnim veznim redom i nije mi bilo lako odlučiti se za prvih 11, pogotovo zato što me već u pon. čeka polufinale kupa protiv jake momčadi - Predatora. TOP Level će iduće sezone po svemu sudeći biti kompletan, bez bootova, i imat ćemo najjaču ligu po mjeri. Nadam se da će naši klubovi i u WC iduće sezone biti uspješni, što nam je važno da zadržimo inače dobar koeficijent. Što se samog jučerašnjeg derbija tiče, Golex je imao sjajnu priliku već u 11' i da je to pogodio, tko zna kako bi se utakmica dalje razvijala. Kad je R. Carver u 31' zabio, utakmica se nekako prelomila na stranu Sportiva. Čestitke svim mojim protivnicima na izdržljivosti, taktičkoj zrelosti i pristupu, Golexu, Spartaku i posebno Voqazu, koji mi je prije tjedan dana uzeo 2 boda na domaćem terenu i tako borbu za vrh učinio neizvjesnijom.   

Golex

• Moderator
  • All Star Team
    • View Profile
    • http://i1352.photobucket.com/albums/q649/Dinko_ri/nogometna_reprezentacija_manja.jpg
« Reply #33 on: June 10, 2012, 08:50:06 PM »
Evo da i ja se i ja kratko osvrnem. Naime, ekipa Sportiva je izvrsno složena ekipa i u sastavljanju iste je menanđer Reninho uložio puno truda, volje i znanja.  Dugo sam, kao i Reninho, razmišljao kako postaviti igru, razmišljao sam igrati zatvorenije i ići na osvajanje boda (što bi svakako uspjeh) i žao mi je što nisam tako postavio igru jer bi mi sada taj bod više značio. Naime, postavio sam igru više napadački što mi nije donijelo premoć i na kraju, osim poraza donio i vrlo nezgodnu ozljedu vrlo važnog igrača  Josip Radic (out 37 dana).
Još jedanput čestitam Reninho-u i ekipi Sportivo na znalački ostvarenoj i zasluženoj pobjedi.

Slažem se sa prosudbom Reninho-a da su ekipe Spartaka, Orijenta  i Voqaz-a iznimno kvalitetne i  da im je mjesto u Top levelu. Ipak će u slijedećoj sezoni imati težak posao jer iz Liga-C dolazi nekoliko jako dobrih ekipa, koje su u Kup-u igrali značajnu ulogu i izbacili  su neke vrlo jakih ekipa, tako da će i naredne sezone Liga - B opet biti zanimljiva.

Osvrnuo bih se i na Ligu B1 i pobjednika te lige ekipe Konoba K. Novi sa menanđerom IvoMedic1 koja je prohujala u B1 i ostalila drugoplasiranu ekipu Opatije za nevjerojatnih 13 bodova! Konoba je jaka ekipa i zajedno sa Sportivom će oznojiti mnoge "stare" prvoligaše.
U ligi B2 prvo mjesto je osvojila ekipa BlueWhite ( trenutno ima 63 boda) ispred ekipa NK Budainka (56 boda) i NK Vihor (55 boda). Nebih želio podcijeniti ekipu BlueWhite, ali  ilustracije radi pobjednik ekipe B2 sada ima 63 boda, dok trečepasirana ekipa B3 Spartak ima 65 boda!
Nickname - Golex (66825)

miros13

• National Team
    • View Profile
« Reply #34 on: June 10, 2012, 09:29:35 PM »
EVO, 28. KOLO SU DECKI LJEPO PROKOMENTIRALI, ODNOSNO DERBI KOLA...

JA CU SAMO DODAT DA SU I EKIPE nk spartak mala subotica, orijent I voqaz OSTVARILE POBJEDE...

U 29. KOLU SVI NASI NAJJACI KLUBOVI IGRAJU SA BOOTOVIMA TAKO DA IZNEENAĐENJA VJEROJATNO NECE BITI...

NK SPARTAK MALA SUBOTICA

Reninho

• Youth team
  • *
    • View Profile
« Reply #35 on: June 12, 2012, 10:42:50 AM »
Prava je šteta što lige imaju samo po 16 klubova, jer ima tu još dosta kandidata za Top Level. Klubovi koji ćec sljedeće sezone ući u najviši rang već imaju prvoligaške kvalitete. Nimalo ne sumnjam da će nam se Spartak MS pridružiti već najesen, osim ako netko od nas ne ispadne jer će biti vrlo jaka konkurencija. Lako je igrati s bootovima, ali kad su to ravnopravne ekipe onda treba stvarno proučiti protivnika i razmisliti kakvu taktiku postaviti. A ne možeš svaki puta pogoditi, negdje moraš kiksati. 

Golex, žao mi je što ti se ozlijedio igrač. Meni se slično dogodilo protiv VOQAZ-a 2 kola ranije - Napier Shermann, 31 day out. Prošle sezone bio mi je ozlijeđen najbolji igrač, U-21 Grgur Košar, isto tako oko 30 dana. Što se tiče naše utakmice u subotu razradio sam taktiku na osnovu one u 1. dijelu sezone kad si me dobio 1-0. Zanimljivo, onda sam i ja postavio napadačku igru, a ti si me dobio. No, ovaj puta sam išao malo opreznije i očito pogodio jer sam u utakmici dominirao. Hvala na čestitkama.

Golex

• Moderator
  • All Star Team
    • View Profile
« Reply #36 on: June 12, 2012, 01:04:35 PM »
Reninho, prijatelju, krivo si me shvatio. Pobogu, pa nisi kriv zbog te ozljede i ako ikoga mogu kriviti to je server, a to je "mišn imposibl" :-).
Žao mi je što si i ti jednako loše prošao u srazu sa Voqaz-om i ozljedom izvrsnog igrača, ali se pitam da li bi admin u takovim slučajevima mogao intervenirati i spriječiti tako dugovremensku pauzu. Sve ozlijede čija rehabilitacija traje preko 30 dana je nenormalna i u stvarnom nogometu se baš ne događaju. Koliko sam primjetio i drugi klubovi imaju bar po jednog igrača iznimne kvalitete koji su izvan stroja po 30-tak dana. Sad samo dobro prouči Maranta i sretno u kupu  ;D (jel se finale igra jedna ili dvije utakmice?)
Nickname - Golex (66825)

miros13

• National Team
    • View Profile
« Reply #37 on: June 12, 2012, 07:30:43 PM »
jedna,,,,,,,

Ma ova igra je kao stvorensaa za mazohiste... prosle sezone su mi najbolja 3 igraca bila ozljeđena vise od 30 dana, a 2-3 oko 17 dana..... pa sad ti racunaj......