Author Topic: Evo zbog čega me x??x više od 2 godine.....  (Read 3026 times)

Golex

• Moderator
  • All Star Team
    • View Profile
    • http://i1352.photobucket.com/albums/q649/Dinko_ri/nogometna_reprezentacija_manja.jpg
Evo zbog čega me x??x više od 2 godine.....
« on: May 08, 2015, 07:09:58 AM »
Evo zbog čega me već više od 2 godine x??x (koji sebe naziva još Nevidljivim...heh) napada, vrijeđa, psuje i zbog čega sam na koncu i ja se počeo nedolično ponašati kao i on. Ispričavam se svima zbog niza ranije izrečenih psovki na njegov račun, ali nažalost dotićni jedino "razumije" takav način razgovora. Stoga vas sve molim da ovo pročitate i sagledate da li je zaista trebalo više od 2 godine trpiti njegova učestala ponižavanja na chatu, uvrede i psovke.......... čak da sam ga i zajebao kao što on tvrdi (što možete vidjeti tko je koga zaj...), pa zar više od 2 godine trebam trpjeti sva njegova ponižavanja? Upravo sve ovo govori o kakovoj se osobi radi, jer zbog jedne utakmice u kojoj je on ( a ne ja) izigrao dogovor, isti vrši verbano neartikulirani rat sa mnom. Stoga vas sve molim, pročitajte i prosudite da li je bilo ikakove prijevare i da li sam zaslužio da me isti toliko vremena proziva, ganja, vrijeđa i omalovažava na GKO chatu.
Uglavnom, radi se o kup meču između moga tima Golex i FC Invisible još iz kup sezone 7 (11/02/2013 (15:00 UTC) ) i uoći samoga meča javio mi se dotićni i zatražio: (poruke sam poradi lakšeg razumjevanja nadopunio sa imenima igrača koji su trebali ( a nisu) igrali):

« Last Edit: May 25, 2015, 09:12:27 AM by Golex »
My team: FC Golex (131510)
GKO MODERATOR of Croatia*****
Nickname - Golex (66825)