Author Topic: Prvak sezone #6, Top Level (Hrvatska)  (Read 2262 times)

medic74

• Youth team
  • *
    • View Profile
Prvak sezone #6, Top Level (Hrvatska)
« on: July 22, 2012, 03:19:41 PM »
Pozdrav svima. Evo, sad malo gledam tablicu Top Levela u RH, tek je počelo ali ima stvarno dobrih klubova i zanima me ono što dolazi na kraju. Tko će biti pobjednik? Naime, ovo ne zanima samo mene, već ovo zanima svakoga. Ipak, naša liga je najzanimljivija u Europi. Ima drame više nego u Meksičkim sapunicama, pa me baš zanima Vaše mišljenje što dolazi na kraju?

(Poll je pisan po trenutnom poretku klubova u Top Levelu, nakon dvije odigrane utakmice.)

Golex

• Moderator
  • All Star Team
    • View Profile
    • http://i1352.photobucket.com/albums/q649/Dinko_ri/nogometna_reprezentacija_manja.jpg
Re: Prvak sezone #6, Top Level (Hrvatska)
« Reply #1 on: July 23, 2012, 09:39:49 AM »
Medic74, bez uvrede, kada sam otvorio ovaj Tvoj post očekivao sam raspravu o tome što je do sada napravljeno u Ligi i eventualno čije su šanse veće za osvajanje Top levele, Kupa RH ili WCL......Mislim da ovakvo glasovanje kako si postavio nema smisla (oprosti ako grešim) jer će, najvjerojatnije, svako glasati za sebe (kao što je izgleda i počelo) i nekoliko iz drugih liga (B,C,D) i nisam siguran da će takovo glasovanje ukazati tko će biti prvak. Možda će pokazati koji nam je klub (ili menadžer) najsimpatičniji, ali prvaka, nakon tek 2 odigrana kola, teško možemo locirati.
Po meni najveće šanse imaju stari prvak Brce, Marant i Vukovar, dok se ozbiljno može računati i na novopridošle i neugodne Konobu i Sportivo, dok će svaku ukazanu šansu pokušati iskoristiti Sava D i Antizidari (isprika ako sam nekoga izostavio tko se vidi u ovoj grupi), dok će ostali voditi žestoku borbu za sredinu tablice i pokušati izbjeći opasnu zonu za ispadanje (osim Budainke, koja je oćito postala ekipa za napucavanje- boot). Siguran sam da će ova sezona biti iznimno zanimljiva i puna dobrih susreta zanimljivih za gledanje.
Dosada odigrani susreti pokazali su da su neki timovi igrali zatvoreniju varijantu bez golova ili sa 1 postignutim golom (ukupno 9 utakmica u prva dva kola), 3 utakmice sa po 2ili više pogodka i 3 pogdtka (Sava D,), 4 pogodka (Opatija) i 6 pogodaka (Brce).
Sigurno je i to da će novoga prvaka odlučiti i sposobnost menadžera da postavi kvalitetniju taktiku od svoga protivnika (ovo sam mudro zaključio :-)),, uigranost igrača, njihova kvaliteta, broj kvaitenijih igrača na klupi, ozljede...... i....sreća!
Porazgovarajmo ovdje općenito o HR ligi, njenoj kvaliteti i što učiniti da ista bude još bolja. S druge strane što možemo učiniti da HR repka (stari i mladi) postiže još bolje rezultate, kako mi u klubovima da forsiramo naše igrače (HR) i sa time pomažemo seletorima.
Pokušajmo biti konstruktivni........

P.S.
Miro iz Spartaka (B-3), da si u Top levelu, siguran sam da bi do sada pročitali desetak tvojih zanimljivih postova :-))
« Last Edit: July 23, 2012, 09:42:45 AM by Golex123 »
My team: FC Golex (131510)
GKO MODERATOR of Croatia*****
Nickname - Golex (66825)

KBK11

• Professional team
  • **
    • View Profile
« Reply #2 on: July 23, 2012, 01:13:41 PM »
Ja nisam glasao za sebe, kome sam dao glas necu komentirati. A tko bi mogao uzeti Top ligu, mislim da bi ju mogao uzeti najbolji i najsretniji tim!:)

Vidjet cemo, stvarno ce biti zestoka borba ove godine. Ja samo mogu reci svoja ocekivanja a to su opet uci u prva 3 i docepati se evrope ako je to moguce!

xerexy

• National Team
    • View Profile
« Reply #3 on: July 24, 2012, 08:56:21 PM »
Marant, Brce i Sportivo su po meni največi kandidati no ima još puno za igrat nakon pola prvenstva bi stvari trebale bit puno jasnije, ja kao šta sam i predviđao borba za opstanak teški.

Psihoooo

• Professional team
  • **
    • View Profile
« Reply #4 on: July 25, 2012, 09:08:41 PM »
postoji velka sansa da konoba iznenadi i osvoji ligu ove sezone jel ima jaku momcad i ako uhvate zalet ni motivacije ih nece kleknit.
tako da sam svoj glas da njima (jedini ja). naravno ocekujem u vrhu maranta, vukovar i brce. bilo tko od njih moze osvojit.