Author Topic: SELECTIONER-sa fie cn vrea de acum  (Read 3497 times)

uLtRaSpYnAlL

• All Star Team
  • Forever Red-White-Blue
    • View Profile
SELECTIONER-sa fie cn vrea de acum
« on: March 15, 2012, 10:50:35 PM »
SpYnAlL : dau meciu la o echipa bot,dar nu fac asta,imi joc sansele,sper sa ma calific la turneul final,sezonul urmator sau mai bine zis sezoanele viitoare oate sa vina cine vrea selectioner,pe mn nu ma mai intereseaza nimic,si chiar nu am sa mai raspund la unele mesaje,mi se rupe dar nici atat ;)
less than a minute ago
ManagerPremium
[user_id=22850]
SpYnAlL : Oricine va fi la nationala,mereu se va trezi unu MARE sa vorbeasca,daca tot va credeti mari de ce nu sunteti voi selectioneri,ma asteptam la lucruri din astea,si asta e prima si ultima incercare de a fi selectioner,oricum sanse nu sunt ca sa-l egaleze cineva pe Vio,ma enervez acum si maine
4 minutes ago
ManagerPremium
[user_id=22850]
SpYnAlL : Niciodata nu m-am crezut cel mai bun si niciodatat nu am spus asta,voi o tot spuneti nu eu ;)voi m-ati facut mare nu eu;),ma doare undeva dar nici acolo,daca ma enervez in bg pl in ea de nationala si imi vad de clubul meu ;)
39 minutes ago
ManagerPremium
[user_id=22850]
SpYnAlL : daca vrei sa stii draga Marius eu echipa buna nu am avut de la inceput,daca vrei sa stii eu am schimbat 3 loturi de echipa pana sa ajung sa-mi fac echipa asta,asa ca criticile tale fac 2 lei pt tn
41 minutes ago
ManagerPremium
[user_id=22850]
SpYnAlL : Maryus says: Ai avut doar noroc de echipa, cum am avut si eu de la inceput. Pt ca jucatorii fac mai mult diferenta... Referitor la ce am spus mai devreme, nu trebuia sa ai neaparat lista din sezonul trecut pt ca acum poti vedea lista celor mai buni jucatori din romania
42 minutes ago
ManagerPremium
[user_id=22850]
SpYnAlL : Maryus says : Nu ma intereseaza sincer daca il convoci sau nu... Dar un adevarat selectioner stia ce si cum sa faca... Nu te mai crede atat de bun si mare antrenor de GOKICKOFF...
42 minutes ago
ManagerPremium
[user_id=22850]
SpYnAlL : From Bautorii de Bere Maryus says : tu daca nu convoci jucatorul meu Viorel Cojocaru (2704301) la nationala inseamna ca nu ai nici o treaba cu jocul asta... ca valoare este pe locul 7 a jucatorilor sub 21 de ani + ca va mai creste pana la sfarsitul sezonului cu mult pana la sfarsitul sezonului
43 minutes ago
ManagerPremium

uLtRaSpYnAlL

• All Star Team
  • Forever Red-White-Blue
    • View Profile
Re: SELECTIONER-sa fie cn vrea de acum
« Reply #1 on: March 15, 2012, 10:51:09 PM »
trebuie sa cititi de jos in sus

Sir Vio Ferguson

• Moderator
  • All Star Team
    • View Profile
« Reply #2 on: March 15, 2012, 11:46:32 PM »
Eu iti propun sa faci exact ce am facut si eu: lasa-i sa vorbeasca si fa ce stii tu mai bine ca este de facut. Mereu vor fi persoane multumite si nemultumite, mereu vor fi persoane ce se vor lega de fiecare mic obstacol pe care-l vei intampina. Si daca nu vor fi obstacole, vor inventa ei unul. Iti spun din proprie experienta, in plus stii si tu asta, comentarii gen "daca nici lu astia nu le-am dat 5...". Continua munca pe care ai depus-o pana acum pentru ca ai ajuns aici numai datorita deciziilor tale. Nu esti dator fata de nimeni sa explici ceva, si nu cred ca ar trebui sa-ti ceara cineva explicatii pentru ceea ce faci. Daca nu era bine, nu era nationala unde este acum. Si luati aminte, faceti o poza la pozitia noastra pe plan de echipa nationala, pentru ca nu sunt convins ca vom depasi prea curand pragul asta. Mai tarziu o sa ajungem sa ne rugam sa fim in primele 10 echipe nationale... il criticati si mai tarziu o sa-i doriti revenirea...
Team: Black Boy
League : Top Level
Manager: Sir Vio Ferguson

Romania Language Assistant
Romania Forum Moderator

reddevil

• Guest
« Reply #3 on: March 16, 2012, 04:20:29 AM »
romania lan

uLtRaSpYnAlL

• All Star Team
  • Forever Red-White-Blue
    • View Profile
« Reply #4 on: March 16, 2012, 09:11:49 PM »
chiar daca ma voi califica la World Cup si nu o sa fac cine stie ce,sa vedeti ce vorbe o sa scoata toti,dar eu le stiu deja si ma asteptam la ele,deja se trezise unul si acum stau  :-\ ma gandesc  :-\ sa termin aici  :-\ sau sa merg mai departe :-\  si sa nu bag in seama vorbele care vor iesi dupa aceea.....

Danielmarian

• Youth team
  • *
    • View Profile
« Reply #5 on: March 17, 2012, 09:59:47 AM »
spin nu le lua in seama vorbele astora ... tu crezi ca eu o sa castig wc ??? doar incerc dau tot posibilu sa castig ... un antrenor bun da tot posibilu sa castige ... asta conteaza spin :)

marius.82

• National Team
    • View Profile
« Reply #6 on: March 26, 2012, 10:38:01 AM »
spyn fara suparare cand iti asumi o asemenea functie trebuie sa te astepti si la astfel de reactii din partea unora, oamenii sunt subiectivi, tu poti sa le demonstrezi ca se insala doar prin rezultate. fara falsa modestie (sa nu inteleaga unii ca ma cred vreun zmeu) am hotarat sa nu candidez pentru a nu ma confrunta cu astfel de situatii, tu insa ai ales sa candidezi si niste oameni au avut incredere si te-au votat nu le poti spune celor care te-au votat ca renunti la prima critica indreptatita sau nu. e clar ca nu e o munca usoara, dar daca o faci cum trebuie pana la capat vei primi respectul pe care il meriti. bineinteles vor fi unii destepti care chiar daca termini pe primul loc vor avea obiectii, dar daca iti pui mintea cu ei inseamna ca esti mai slab ca ei. bafta in continuare eu unul am incredere in tine .

Calin

• Professional team
  • **
  • Veni, Vidi, Vici
    • View Profile
« Reply #7 on: March 31, 2012, 07:01:11 AM »
bine zis marius .. spyn ai si suportul meu .. asta e clar ...
Manager of SCT Campina and Hertha Berlin

PearlsOfGod

• Moderator
  • Professional team
  • I love this game!
    • View Profile
« Reply #8 on: May 22, 2012, 04:58:00 PM »
Faci o treaba foarte buna,mereu te voi sustine  ! Nu mai ii baga pe aia de fac fitze in seama ca s mai prosti  decat un lemn putrezit.In concluzie "Forzaa Spynal"!!!!!!!!!!!
Team:Pearls
League:1
Manager: PearlOfGod

Romania Forum Moderator