Това е списък с играчите с LA9+ до 19 г. към 19 януари. Подредени са по LA. Към всеки от тях съм написал кратък коментар дали желая да ги налагаш редовно (да се разбира почти във всеки мач) в приятелските мачове на мъжете и защо. Възможно ли е да ми отговориш за кои от тях би удовлетворил това искане, може и на лично съобщение?
Въпросът ми е към всички кандидати. Задавам го не само, за да реша за кого да гласувам, но е важно да знам отговорите, за да се ориентирам в избора на играчи за младежкия отбор за предстоящите квалификации. Задавам го и за да е прозрачно с какви играчи се разполага (или поне тези с LA 9+) и какви са ми намеренията.
От 18 играчи, бих желал да бъдат използвани 13, 4 не бих препоръчал и за 1 се колебая
Име-възраст-позиция-LA/PR-изтеглен този сезон
1. Vanyo Furnadzhiev - 19 - ML - 12/3 – С- бих желал да бъде ползван (няма нужда от обяснение)
2. Blagovest Ekimov – 17 – MR, AM RC - 10/3 - Н - бих желал, въпреки че е изостанал, положението на дясното крило е неясно и ако има как да навакса е хубаво да се налага
3. Branimir Dikov – 16 – ML – 10/3 - Н – бих желал. Назад е много в развитието си, но все пак е на 16 и имам ангажимент от собственика, че ще го пуска в абсолютно всеки мач
4. Pavlin Oprikov - 19 – DL – 10/3 – С – бих желал (няма нужда от обяснение)
5. Doncho Bozhilov – 17 – ML – 9/3 - С – бих желал. Трети по LA на позицията , но вероятно ще е най-добре развитото крило в сезон 15
6. Mario Hristov - 18 – DC, M RC – 9/3 – Н – колебая се. Назад в развитието за DC, но предвид ситуацията с десните крила, може да се обмисли
7. Dushko Minchev – 17 – AM L – 9/3 – Н – не. Назад в развитието, четвъртo по LA ляво крило
8. Blagovest Mihov – 18 – DR – 9/2 – С – вероятно ще го ползвам в официалните мачове
9. Chavdar Kabadelov – 18 – MR – 9/3 – С – бих желал. Справка ситуацията с десните крила
10. Darko Urzichelski – 19 – DC – 9/4 – С – бих желал. DC с най-висок LA, развива се добре
11. Acho Kotsev – 18 – MC – 9/3 – С – бих желал (няма нужда от обяснение)
12. Branko Vodenicharov – 17 - DR– 9/2 – Н – не. Няма как да се развие
13. Valeri Stoev – 17 – DM L – 9/5 – Н – бих желал. Нов е, но е с висок CA и PR и ако се развива добре, може да догони останалите до сезон 15
14. Delcho Pirgov – 18 – DC, AMC – 9/3 – С – бих желал. Втори най-висок DC по LA
15. Zhaklin Ognyanov – 18 – DM L – 9/3 – С – бих желал. Ако продължи да се развива добре, вероятно ще е най-добър за позицията си през сезон 15
16. Balkan Dechev – 19 – DR – 9/2 – С – не. Няма как да се развие
Вратари:
1. Apostol Bornosuzov – 18 – 8/3 – Н – по-скоро не. CA 1 и няма да настигне до сезон 15
2. Plamen Vodenicharov – 18 – 7/4 – С – бих желал