Не че съм от най-сериозните,но мисля че стойността е по-виссока на по-младите играчи и когато стане на на 20,после на 25 и на 30 г. намалява.Беше обяснено във форума.Горе-долу отразява CA,макар че тя може да е 5,0 и 5,9 ние я виждаме като 5.Не знам дали нац.треньор има пълен поглед върху играчите или ги вижда само като CA. Който и да стане треньор трябва да има пълен обзор върху качествата на играчите-техника,мислене и физически(за вратарите пазене),оттам се взима сбора от най-важните качества за всеки отделен пост на най-добрите в момента като CA,прави се тактиката според играчите и т.н.Ако тренера не знае тези числа,нито ще знае на кой да назначи да стреля по-често от далеч,кой да дриблира,кой да бие и кой да подава,нито ще знае отбора в зонова защита ли по-добър,преса ли,повече/по-малко движения и т.н.Естествено минималните изисквания ще са 93% кондиция и морал окей,важно е и как се представя в клубния отбор и в националния ако е играл преди.Успех на новия треньор който и да е и без помощта на Арамазов няма да мине щото той ги знае най-добре нещата.