Искам да обърнете малко внимание на националния ни треньор. Това е човек, който се е уял с власт и решил, че ще се прави на диктатор и ще казва кое как да стане. Човек изпълнен със злоба, действащ с всякакви средства за да постигне своето. Заплахи, че играчите ти няма да играят в националния, ако не му ходите по свирката
(Kanar4etata says :
за тоя мотс като ме праиш на глупак кво очакваш.Ами аз само едно ще направа твой играч няма да играе повече в национала.Може да са в национала ама няма да играят.И аз не права нищо незаконно а да видим), заплахи, че повече няма да стигна напред за купата, все едно, че нещо зависи от него
(Kanar4etata says : добре щото повече няма да стигнеш никога). Да не говорим, че използва националния, за да дава тренировки на собствените си футболисти. В мачовете не постигна кой знае какви успехи. В тази елементарна група всеки щешпе да стане втори. Срещу единствения по-силен от нашия отбор не постигна нищо. Срещу слабите отбори на Филипините (2 пъти) и Оман се издъни, с което постави класирането ни под въпрос. Всичко това го търпях някак си без да се обаждам, но последното му действие уби капчицата останал феърплей. Пуснал е 5 мои играча срещу Оман по-малко от седмица след като се скъса да ме заплашва, че мои играч
никога (все едно, че той ще е вечно треньор) няма да играе за националния. И какво съвпадение - имаме мач в понеделник за купата.
Единствената му цел е мой играч да се контузи и да пропусне мача с неговия тим. Въпреки, че моят отбор е в пъти по-слаб от неговия, той се опитва по-всеки възможен начин да получи още по-голямо предимство. Днес това се случва с мен, утре ще е с някой от вас. Не позволявайте това да стане. Не гласувайте за Арамазов на следващите избори!