Vjerujem da je manje-više svima vama poznata kronologija sukoba između mene i x??x koji datira od kup meča iz 7 sezone kada je izgubio kup meč (
http://www.gokickoff.com/team_match_detail.php?match_id=5150040) usprkos njegovom pokušaju da odigra meč sa igračima za koje je rekao da neče igrati, da bi potom okrenuo "pilu naopako" i mene otužio da sam prekršio dogovor. Srećom sačuvao sam njegove poruke koje sam objavio na forumu (
http://forum.gokickoff.com/index.php?topic=19547.msg133165;topicseen#new) iz koji je bilo vidljivo da je X''X prekršio dogovor a ne ja i nakon te objave počele su njegove višegodišnje chat uvrede koje traju do danas.
Također vjerujem da je mnogima promakla najnovija umotvorina tzv.menadžera x??x koji je dana 17.12.2016 na chatu ligaškog meča ( kojega je svestrano podržao njegov obožavatelj Psihooo (
http://www.gokickoff.com/team_match_detail.php?match_id=13258485&tab=2 )) optužio moju malenkost da varam i kako to (navodno) radim, evo dijela prepiske i "dokaznog materijala":
x??x : POČEO SAM OD KLUBA GOLEX, preko OPATIJE (koju vodi golex),došao sam do arsenala lux,pa sam došao do srbina,pa preko srbina do amerikanca x??x : :
pa preko amerikanca do bosanca, do engleza, pa ponovo do engleza ,pa do srbina opet..hahhaha cijeli lanac klubova vodiš,SMRADE !! x??x : opet NAGLAŠAVAM da sam počeo od kluba G O L E X x??x : OVO SU ISTE IP ADRESE U MILIMETAR !!!!!!psihoooo : Kod opatije se jasno vidi da su iste ip adrese. Nemoj se izvlacit nego budi covjek jednom u zivotu i priznaj. psihoooo : Nisam povezan, nisam povezan. Jos ces mi rec da nevodis opatiju nego da ti je sin vodi , ti si samo zrtva koja nje znala da martin vara. . Kao što možete primjetiti OPTUŽEN sam da osim moga tima
Golex vodim
NK Opatiju, te momčadi
patkovgrad (99747) iz Engleske,
West Point (312954) iz USA,
Arsenal_lux (295380) iz Luksemburga, ,
FC Semberija Bijeljina (305401) iz Bosne ,
Страри Рас (305485) i
Vojna Akademija (215661) iz Srbije, te visokoumni x??x kao dokaz podkrepljuje IP adrese koje su „navodno“ identične, te da imam niz nedozovoljenih transakcija između navedenih timova.
Kao što možete vidjeti iz „dokaza“ moj tim:
FC Golex(131510) ima IP adrese
93.137.214.xxx odnosno
78.2.114.xxx , dok
NK Opatija(137813) ima IP adrese
77.247.181.xxx odnosno
37.130.227.xxx Arsenal_lux (295380) ima više različitih IP adrese
192.42.116.xxx odnosno
193.109.196.xxx , te
37.130.227.xxx koja je identična sa jednom konekcijom Opatija
međutim
patkovgrad (99747) , FC Semberija Bijeljina (305401) West Point (312954) Страри Рас (305485) i Vojna Akademija (215661) imaju identične IP adrese 31.223.128.xxx koje opet
NISU identične niti sa mojim IP adresama ili OPATIJE !!
Slijedeći „dokaz“ bile su prodaje moja 3 igrača koje je kupio Arsenal_lux (295380) , radi se o igračima
Mengyao Miao (8817964) MC17 5/8/3 prodan 06/11/2016 za 1,699,999 G,
Vulpescu Tudor (6823431) AML26 7/8/3 prodan dana 01/09/2016 za 725,000 G i
Yaojiang Niu (8253130) GK18 5/7/4 prodan dana 23/05/2016 za 850,000 G!! Sad vas ja samo pitam što je sumljivo u ovim transakcijama?? Pa sve i jedna od ovih transakcija su napravljene i kupljene prema tada trenutnim tržišnim cijenama i NISU niti prevelike NITI preniske, radi se o isključivo realnim cijenama i sve su ČISTE!! Njemu je sumljivo to što je
jedan tim kupio moja 3 igrača. Neka provjere malo više i pronači će u mojim transakcijama kupovine/prodaje igrača koje su 10 puta veče (skuplje) od ovih i koje su obavljena isključivo sa istim (jednim) timom i to im NIJE sumljivo. Zanimljivo, zar ne?!
1. Najbitnije u cijeloj njegovoj „šupljoj“ priči je to da moje IP adrese i adrese momčadi koje navode NISU identične !! Zamislite GENIJALNOG zaključka proglasiti identičnim IP adrese
37.130.227.xxx i
31.223.128.xxx . BRAVO matematički genijalci !! Sve IP adrese identične u milimetar ....hahaha Sjedni nevidljivi - imaš jedinicu iz matematike !!
2. Najbitnije u tome je također da nastoje „dokazima“ izvuči od mene priznanje da zapravo ja upravljam sa Opatijom i gore navedenim momčadima iako se IP adrese nepodudaraju. Zaboravljaju jednu bitnu stvar da je Martin moj sin koji zbog svojih sve večih obaveza zaista rijetko dolazi u ovu igru i koji je na izlaznim vratima da napusti GKO. Izreči ću jednu činjenicu koju znam a koju navedeni dvojac nezna: Martina povremeno mijenjaju dvojica njegovih prijatelja koji nisu iz Hrvatske GKO zajednice (oba imaju premium)!! Pitao bih navedeni CSI dvojac protupitanjem. TKO JE MJENJAO PSIHAA NEKOLIKO MJESECI KADA JE ISTI BIO IZVAN RH (bilo je još takvih "zamjena" kod još nekih menadžera)?? Koliko se sječam upravo je x??x bio taj koji je mjenjao psiha.
Imate momci kratko pamčenje i različite sustave vrednovanja o istim situacijama!3. Čije su
NK Brela (239901) iz B-lige i
Split-United (239845) iz Tajlanda, vjerojatno i njih ja vodim ?!?
4. Opatija kao i Golex ima premium account, čak i da ja vodim Opatiju to bi bilo sve prema pravilima igre, ništa nelegalno. Međutim, ja nemam niti volje i vremena baviti se sa Opatijom ili bilo kojim timom koje mi se stavljaju na teret. Osnovao sam samo Golex_B (318352) u BiH i to je uz matični klub u HR koji vodim. Sve ostalo su samo LAŽI !!
5. Interesantno je to da je x??x ove glupe objede izrekao PRIJE meča između mene i psihaa. Kao znak podrške genijalnošću velikog x??x-a, njegov psihijatar slijedeći meč protiv moga tima igra sa MoTs-om (
http://www.gokickoff.com/team_match_detail.php?match_id=13258514)
Naravno da nakon ovoga posta na forumu ponovo očekujem uvrede na chatu od strane navedenog dvojca, kao i nove motsove u liga ili kup mečevima. Naravno sve ovo je usmjereno ka tome da genijalni vođa x??x zadovolji svoj bolesni ego sa još jednom titulom prvaka. Bravo ekipa i hočemo još dokaza....hihihihi...kmeeeeeeeeee
p.s.
Istražitelj x??x je najavio podkrijepu drugih "činjenica" sa kojima će dokazati da sam umješan u mnoge druge nedozvoljene radnje...... SA NESTRPLJENJEM OČEKUJEM OBJAVU ISTIH, ali podsječam dotičnog "intelektualca"
da su brojevi 31 i 37 ipak različiti brojevi :-)