Pa ne bi nikada dostigao LA 12 jer bi stao na LA 7
Nisi ni ti mene shvatio, drugo je sto trening stane kad dostignes LA, ali i ako dostignes LA 7 trening stane, iako mozda imas igraca od LA 9, ostalo moras utakmicama nagurati. Ali shvacam sta hoces da kazes, slazem se s tobom, ne samo PR 3, cak ni PR 5 nece moci dostici puni potencijal a da ne igra utakmice, utakmice se moraju igrati, ali ne vidim razloga zasto ne bi igrao utakmice, barem prijateljske moze. Ja svoje mlade forsiram i na utakmicama, (pogotovo prosle sezone u B ligi, gdje su mladi odigrali citavu sezonu), a i dizem trening centre da dobijam sto veci dnevni trening kod igraca. Jedino sto jos nisam kupio ovog trenera od 700k, ali imam veliku zelju, da vidim kakav ce onda biti trening.
Ista je praksa i kod mene, kod mene su sve mladi BiH igraci, imam samo 3 stranca, dvojicu izvukao iz akademije prosle sezone, a samo jednog kupio, i to iz razloga jer vec par sezona nisam izvukao dobrog mladog napadaca, pa sam bio primoran da kupim, kako bi ga mogao forsirati.
Isto tako pred kraj dizem akademiju na Very Good, mogu i sada, ali nema potrebe da citavu sezonu imam vece troskove, kad cu svejedno mlade moci izvuci tek sledece sezone. Zato cu pokrenuti izgradnju pred kraj sezone, da bude sve spremno na pocetku sledece sezone. Do tad, vjerovatno cu skupiti i za Training i Fitness centar Very good....