Treči krug Kupa nije donio spektakulatna iznenađenja, međutim nekoliko aktivnih menadžera je ispalo iz daljnjeg takmičenja, ponajviše onih koji su imali međusobni ogled sa drugim aktivnim menadžerom. Također je ovo kolo krasila početna neefikasnost aktivnih menadžera i njihovih klubova u srazu sa boot momčadima i realizacija ovih klubova sa golovima je bila tek sredinom meča ili čak i na samome kraju (kao moja malenkost, postignut gol u posljednjoj sekundi meča!).
Poslastica ovoga kola bio je meč između NK Spartak Mala Subotica i Marant United i u jako zanimljivom meču, u koju je Toni ušao sa mladim igračima, prvo je poveo Spartak, koji nažalost svoga menadžera nije uspio napraviti iznenađenje (1:2).
Od iznenađujućih ispadanju izdvajaju se The Toy Dolls koji su na domećem terenu izgubili od FC I N V I S I B L E sa 0:1, Hnk Rijeka koja je izgubila od Istre sa 2-1, dok je senzacija prošloga kola NK Vihor je u gostima nadigrao Chelsea Nk sa 0-2 , Republika Mertojak je sa 1-0 pobjedio Real Madrid II , Brce-Kaštela sa minimalnih 1-0 izbacio dugoplasiranu ekipu B-2 lige NK Kolpamorte, dok je Kud pivo tud i ja sa 2-1 ekipu Zvijeri , Kraljevina Podstrana je nakon jedanaesteraca (0-0) izbacila ŠN Pepe, dok je NK Opatija u gostima bila bolja od AC Proleter Studena sa 0-1, Piranha je također u gostima bila bolja od NK Jaksinec (0-2).
Posebice je bilo frustrirajuće za menadžera Antizidara koji su u gostima igrali neriješeno protiv boot momčadi Split forest i tek je nakon završenog meča (1:1) uz pomoč jedanaesteraca prošao u slijedeći krug Kupa.
Izdvajam ispadanje pojedinih momčadi sa aktivnim menadžerima od boot momčadi : MoroN , miki01, FC REAL MADRID 3, NK Brela (menadžer sa BAN-om) i Đardin K.Novi.
Slijedeče 4. runda Kupa donosi nekoliko zanimljivih mečeva:
(Top Level) Antizidari vs Kraljevina Podstrana (C-8)
(Top Level) Konoba K. Novi vs MladiTorcidasi (C-3)
(B-3) Piranha vs SlimShady (B-2)
(D-7) CRO Lions vs geni kameni (Top Level)
(B-2) Sava Dolphins vs NK Opatija (B-2)
(Top Level) FC Golex vs @VOQAZ@ (Top Level)
(Top Level) Kud pivo tud i ja vs N.K.Hum B. (Top Level)
(Top Level) Brce-Kaštela vs Zagorje (Top Level)