Author Topic: Najbolji igrači TL-a uHR  (Read 2789 times)

xerexy

• National Team
    • View Profile
Najbolji igrači TL-a uHR
« on: April 21, 2013, 02:11:06 PM »
DA malo oživimo forum evo pozivam sve koji igraju ili su igrali TL, da malo prokomentiraju, dakle:

Tražimo 3 igrača koja po vama su najnezgodniji protiv kojih ste igrali i koje bi htjeli u svojoj ekipi!

Moj popis:

1. DR Gabriel Constantin - Predatori
Dakle ovaj bek igra obranu, napad, sredinu, samo šta ne kuva pere pegla čisti i sl. te rješava utakmice Long šutevima a u zadnje vrime i normalnima, totalno zaustavi krilo na toj strani i još radi probleme prema naprid za mene br1. Pain in the ass

2. FC Yves Yount - Marant
dobija sam maranta 1om do sada i to kad ovaj nije igra ima je kartone inače moja ekipa mu dođe k'o kanta za napucavanje, doslovno mislim da kontra mene ima prosjek više od gola po utakmci, ja ga nisam do sada uspija zaustavit, jedina sriča mi je šta stari pa se nadam da ču ga se rješit kad ode u penziju

3. AMC Daniel Filipovic - HNK BRCE KAŠTEL NOVI
Najbolji AMC u hr iako dolaze neki mlađi ovaj mi dosad nije pretstavlja probleme na mom terenu no u gostima čete čut za njega ima sve i sve može odigrat na domačem terenu poludi doslovno i mislim da je jedan od najneugodnijih igrača terena protv kojih sam igrao, sreča i njega su godine nečele pa se nadam da če u penziju skoro :)

Eto to je moj izbor nadam se da če i drugi dat svoje mišljenje !!!

Psihoooo

• Professional team
  • **
    • View Profile
Re: Najbolji igrači TL-a uHR
« Reply #1 on: April 21, 2013, 05:48:56 PM »
  manje vise to su tri najneugodnija, tako da nemozemo puno raspravljat.
moze 3 najbolja na svojoj poziciji?  npr.
GK-1.2.3.
DC-1.2.3.
DR/DMR-1.2.3 itd...
ja bi za napadace doda 2. Adi Nakić (geni kameni) i 3. Jovica Tomčić (konoba k. novi)
oboje mladi napadaci koji mi vec stvaraju probleme pogotovo Nakić koji daje gol kako mu padne napamet posebice glavom,
najcesce me tako sredi   >:(
 :)