Author Topic: transferi  (Read 3653 times)

chicozg

• Youth team
  • *
    • View Profile
transferi
« on: April 12, 2013, 04:41:47 AM »
Nisam vec dugo kupovao igrace,jel mi moze ko objasnit kaj znace ovi lvl-i kraj igraca,sto to predstavlja?fala:-)

Golex

• Moderator
  • All Star Team
    • View Profile
    • http://i1352.photobucket.com/albums/q649/Dinko_ri/nogometna_reprezentacija_manja.jpg
Re: transferi
« Reply #1 on: April 12, 2013, 06:04:17 AM »
Nisam vec dugo kupovao igrace,jel mi moze ko objasnit kaj znace ovi lvl-i kraj igraca,sto to predstavlja?fala:-)
Iskreno nisam razumio tvoje pitanje! Misliš li pod lvl na LEVEL i  ako misliš na to, onda što veći level, to je bolji igrač, ima bolje skilove.
My team: FC Golex (131510)
GKO MODERATOR of Croatia*****
Nickname - Golex (66825)

chicozg

• Youth team
  • *
    • View Profile
« Reply #2 on: April 12, 2013, 06:18:17 AM »
da na to sam mislio,a jel to znači trenutno stanje ili potencijal??mislim level potencijala ili trenutnih skilova??

Golex

• Moderator
  • All Star Team
    • View Profile
    • http://i1352.photobucket.com/albums/q649/Dinko_ri/nogometna_reprezentacija_manja.jpg
« Reply #3 on: April 12, 2013, 06:41:40 AM »
Level je igračev Trenutni nivo(MIN-maksimalno) i on je vidljiv kod premium menadžera u vrijednostima igrača od najnižeg nivo igrača do najvišeg nivoa. Recimo, ako je na tranfer listi za dotičnog igrača vidljiv njegov level od recimo 56 (u tom trenutku to je njegova prosječni level), njegov trenutni nivo se kreće u rasponu između 51 do 58, znaći taj level mu se može smanjiti ili povečati. Stoga što veći level to je bolji, kvalitetniji igrač i takve kupuj na transferima. Igraći sa manjim levelima sporije napreduju, njihova vrijednost sporije raste (ako je riječ o mlađim igračima).
Također premium menandžerima Trenutni nivo olakšava da odrede bolju taktičku poziciju dotičnog igrača u svojoj momčadi, recimo da li je to bolji igrač za zonsko markiranje ili markiranje čovjeka.
Imaš negdje na forumima (na engl. jeziku) kako "ručno" možeš izračunati  igračev Trenutni nivo, odnosno njegov level.
Nickname - Golex (66825)

chicozg

• Youth team
  • *
    • View Profile
« Reply #4 on: April 12, 2013, 09:03:30 AM »
hvala :-)
a po tvom iskustvu,jel taj level od recimo preko 50 dobar i kvalitetan igrač i potencijal,imam malo novaca a kupio bih si nekog mladog kojeg mogu trenirati pa se nebih htio zaletjeti

Golex

• Moderator
  • All Star Team
    • View Profile
« Reply #5 on: April 12, 2013, 09:16:42 AM »
Generalno je teško odgovoriti na tvoje pitanje jer neznam o kojem je igraču riječ, koliko je star, (ne)iskusan, sve ovisi o skilovima igrača, njegovim potencijalima, izvješću skauta....U principu je što veći level i igrač je bolji, stoga ako recimo gledaš 2-3 slična igrača, ja bih prije uzeo onoga sa večim levelom, ali opet sve ovisi o ovome što sam ranije napisao. Ako se bojiš navesti kojeg to igrača gledaš ( da ga netko ne lapi prije tebe:-)) pošalji mi na pp o kojem je igraču riječ pa ti mogu preciznije reči (Jer ja sam u budžetu u minusu i nemogu ništa kupiti, pa sam B.0 :-))!
Nickname - Golex (66825)

xerexy

• National Team
    • View Profile
« Reply #6 on: April 12, 2013, 12:36:45 PM »
Aj da malo pomognem.

Dakle trenutni level igrača se određuje sa trenutnim ukupnim prosjekom ocjena koji taj igrač ima + forma, iskustvo i zadovoljstvo igrača.
Uopče nam ne govori o kvaliteti igrača nego o prosjeku gore navedenoga.

Kod kupnje mladog igrača se gleda CA - trenutni level igrača, LA- potencijalni abiliti igrača do koliko se može istrenirat, i PR - dakle brzina napredovanja. Te bi bilo pametno pogledat koliki je omjer godina i Pr tog igrača oče li uspit doseč LA i koliko brzo te početne ocjene koje ima da le se igrač "rodio" sa ocjenama koje mu trebaju ili nije.

Uglavnom ovo je osnova!!!!1