Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - FC Vrella

Pages: 1 2 3 [4]
76
Shqipëria (Albania) / Re: KUIZE FUTBOLLI
« on: August 05, 2011, 08:54:12 PM »
P _ _ _ R   T _ _ _ _ _ W _ _ I lojtar i nje ekipi SPANJOLL kush eshte ?KARAKTERISTIKAT:1.68 cm,27 vjet,mesfushor ofansiv etj.Fituesi e qet pyetjen e radhes !

77
Shqipëria (Albania) / Re: KUIZE FUTBOLLI
« on: August 05, 2011, 09:56:39 AM »
hidetoshi nakata ku ka lujt edhe parma te italis a edhte e saakt ndaf

78
Shqipëria (Albania) / Re: KUIZE FUTBOLLI
« on: August 04, 2011, 12:42:50 PM »
Edhe pak tregom ma shum per ket lojtar

79
Shqipëria (Albania) / Re: Asociacioni i fjaleve!!
« on: August 04, 2011, 11:10:57 AM »
syt

80
Shqipëria (Albania) / Re: KUIZE FUTBOLLI
« on: August 04, 2011, 11:07:48 AM »
BRAVO

81
Shqipëria (Albania) / Re: KUIZE FUTBOLLI
« on: August 04, 2011, 07:47:53 AM »
E _ _ _ _ I _ _   L _ _ E _Z _     lojtar i nje ekipi Italian kush eshte ?


KARAKTERISTIKAT:1.73 cm,26 vjet,sulmues etj.


Lojtar i nje ekipi Italian qe fillon me "N" .


Fituesi e qet pyetjen e radhes.

82
Shqipëria (Albania) / Re: KUIZE FUTBOLLI
« on: August 03, 2011, 07:24:41 PM »
Emri i Klubit

83
Shqipëria (Albania) / Re: KUIZE FUTBOLLI
« on: August 03, 2011, 07:18:24 PM »
Fituesi e qet pyetjen e radhes.

84
Shqipëria (Albania) / Re: KUIZE FUTBOLLI
« on: August 03, 2011, 07:17:11 PM »
BRAVO

85
Shqipëria (Albania) / Re: KUIZE FUTBOLLI
« on: August 03, 2011, 07:14:27 PM »
A ka pergjigjie a jo ???

86
Shqipëria (Albania) / Re: KUIZE FUTBOLLI
« on: August 03, 2011, 07:11:11 PM »
Jo i gjat eshte shum eshte transferuar nga Liverpooli ne vitin 2008-2009 ne Portsmouth e pastaj nga Portsmouthi ne vitin 2009 ne Tot.Hotspur

87
Shqipëria (Albania) / Re: KUIZE FUTBOLLI
« on: August 03, 2011, 07:06:13 PM »
Emri i klubit ja fillon me "T".

88
Shqipëria (Albania) / KUIZE FUTBOLLI
« on: August 03, 2011, 06:57:47 PM »
P_ _ _ _ C _O_ _ H lojtar i nje ekipi ANGLEZ kush eshte ?

KARAKTERISTIKAT:I gjat,Sulmues,I rezikshem me koke etj...

Ju lutem jepeni edhe ju nga nje pyetje ne vijim !!!

89
Shqipëria (Albania) / Serie A
« on: August 03, 2011, 08:15:26 AM »
Kush mendoni se do ta fitoj Serie A une mendoj keshtu:

1.INTER
2.MILAN
3.ROMA
4.JUVENTUS
5.NAPOLI
6.LAZIO
7.UDINESE
8. ...

90
Shes keta lojtar cmimi i volitshem 3 GK,1DC,2 FC NE SHITJE ID-ja e Klubit eshte si ne vijim:41827  :)

91
Tregu i transfereve në Shqipëri (Albanian transfer market) / AMC
« on: July 27, 2011, 08:38:40 PM »
Kam nevoj per nje AMC  kam bugjet 144.922 ma tregoni ID e tij dhe do ta blej(patjeter ne se me pelqen)    ;)

92
Shqipëria (Albania) / Re: Manchester United vs Chelsea
« on: July 26, 2011, 04:12:49 PM »
Po mendoj se edhe sivjet Man.United por edhe Liverpool dhe Chelsea jane porforcuar kete sduhet harruar TOP 5 IME PER KET SEZON DO ISHTE KJO:
1.MAN.UNITED
2.LIVERPOOL
3.CHELSEA
4.MAN.CITY
5.ARSENAL

93
Find Friendly Match / Re: Friendly Requests
« on: July 13, 2011, 01:13:32 PM »
ID:(41827) 8)

Pages: 1 2 3 [4]