Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - Bajra

Pages: [1]
1
Croatia / Pocetak nove sezone
« on: June 29, 2012, 12:10:30 PM »
Evo za one koji ne znaju:

25 June: Prijateljska
26-29 June: WC završna faza
2 July: Prijateljska
4 July: Prijateljska
7 July: Prijateljska
8 July: Počinje 6 sezona...dobivaju se trofeji i novac za ostvareni uspijeh
9 July: Prijateljska
11 July: Prijateljska
14 July: Prijateljska
16 July:Prijateljska
18 July: Prva ligaška utakmica u 6-oj sezoni

2
Pitanja i pomoć / Pitanja i pomoć!
« on: June 18, 2012, 08:37:18 AM »
Sva pitanja vezana za forum moći ćete postavljati ode i dobiti brze odgovore,tako da ne morate otvarati nove teme!


Za početnike u igri veoma je važno upoznati se sa Pravilima igre koje možete u cijelosti pročitati na http://www.gokickoff.com/game_manual.php

Na forumu se nalazi dobar post (kod naših istočnih susjeda Srba) sa nekoliko dobrih savjeta koji nema u Pravilima igre i koja su prikupljenja na temelju iskustava pojedinaca u ovoj igri. Mislim da se isplati pogledati: http://forum.gokickoff.com/index.php?topic=5176.0

3
pravila / Pravila foruma!
« on: June 18, 2012, 08:34:10 AM »
*Osnovna pravila foruma*

1. Zabranjen je svaki oblik svade sa ostalim korisnicima ovog Foruma! Ukoliko imate nekih problema sa drugim korisnikom slobodno prijavite to Moderatoru kako bi se vas problem najefikasnije rijesio! Ni slucajno to ne cinite sami!
2. Zabranjeno je svako vjersko, nacionalno i slicna isticanja! Svako ovakvo krsenje pravila koje primjetite, duzni ste prijaviti  Moderatoru.
3. Zabranjeno je postanje linkova, slika, videa pornografskog sadrzaja!


* Pravila Otvaranja Tema i Postanja Poruka *


1. Bitno je drzati se onoga o cemu tema govori! Svaki OffTopic ( pisanje necega sto nema veze sa Temom ) biti ce strogo kaznjen, a autor poruke ce biti kaznjen u skladu sa sadrzajem poruke!
2. Nije dozvoljeno postanje poruke koja sadrzi manje od 3 rijeci , te ce se spomenuta smatrati Spammom, a autor ce biti kaznjen! Isto tako je zabranjeno postanje poruka sadrcaja npr. ( wtf , Lol ,omg , hahahahaha ) i sl. Koristenje previse smajlica u postovima ce se isto smatrati spamom! Maksimalan broj smajlica u jednoj poruci je 3!!!
3. Zabranjen je svaki oblik reklamiranja drugih Foruma, opcenito Web stranica, proizvoda, osoba i slicno!
4. Zabranjen je double posting , dakle pisanje poruka jedne za drugom a da prije toga nitko nije odgovorio na raniji post! Postoji opcija ''edit'' za uredivanje poruke!
5. Zabranjeno je pisanje poruka tipa: "Dobro jutro, kako ste?" i slično, jer se te poruke svakog dana ponavljaju. To će se smatrati spamom.Pravila su pisana u skladu sa klasicnim pravilima ponasanja na svim Forumima i njihov autor ih ima pravo promjeniti ih u svakom trenutku! Budite u toku,pazite na svako uredivanje/dodavanje novih pravila i necete imati problema!

S Postovanjem, Gokickoff Forum Staff!

4
Croatia / Prijateljske utakmice
« on: March 30, 2012, 09:05:15 AM »
Vidim da nitko nije otvorio ovu temu pa eto ja cu...Ode mozete traziti protivnika za prijateljske utakmice pa mene zanima ima li tko da bi htio prijateljsku 2.4? :)

Eto ako neko oce neka salje zahtjev :)

   Republika Mertojak (217467)

Pages: [1]