Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - N-D-A-F

Pages: [1] 2
1
Player Transfer Ads / Hey guys
« on: August 13, 2013, 01:28:07 PM »
Is anyone interesed for an 1/8/4 ?

2
Player Transfer Ads / Best player who plays in albania
« on: September 02, 2012, 09:46:03 AM »
Amazing player . 7/7/2 , 633.000 , Analysis : MR : 59 - 64 , Plays for NT , only for 1.800.000 , 619389 , Hurry up.

3
Emri : Ilir Lakna [55046]
Nofka : lily
Emri i klubit : Kaolini (112283)Sukseset
2. Fituesi i ligës Top Level
3. Faza e grupeve WCL
4. 303 pikë për një sezon


URIME
I uroj Ilirit këtë çmim në emër të të gjithë menaxherëve Shqipëtar të GoKickOff , dhe ndihemi krenar me ty për këto arritje.

4
Shqipëria (Albania) / Albania
« on: July 14, 2012, 07:57:46 AM »
Njerz , e di qe ju kom zhgenjy shum me humbjen mbram , kerkoj falje , u kon gabimi jem , aj formacion u kon i ndreq per disa arsyje personale , po ka pas mu ndrru t ejten ose t premten n mengjes , t premten n mengjes , kom deshmitar edhe ibrahimin , jom kon te mjeku , kur jom kthy n 2 , ateher u kon shum von , shum ju kerkoj falje qe po duhet me prit edhe dy sezone per ma shum , nashta edhe ma nuk zgjedhna n ket pozit , nuk i dihet , ju kerkoj shum falje , edhe ju premtoj se me U-21 kom mi ndihmu shum diartit edhe spaku me mrri deri dikun , edhe shum jom optimist qe kemi me marr U-21.

5
Gokickoff Language Translation / ADMIN , ALBANIA...
« on: July 09, 2012, 03:55:54 PM »
I dont see my translations that i made , still are english words , did u upload them?

6
Suggestions/Bugs / Suggestion ( 3d faces)
« on: June 29, 2012, 12:20:43 PM »
Hi guys , i`ve made this earlier but i could`nt find that topic so i would like to reopen it . I think we should have 3d faces on players , not annimation faces here.I designed them and ill put them here , Im also ready to be the a GKO face Designer to help. (if needed)
Here are some of faces :
we also can make a neew design on the game.

7
Shqipëria (Albania) / NDIHMESIT
« on: June 26, 2012, 01:54:40 PM »
Menaxherë të nderuar , kam nderin tua prezantoj 5 menaxherët (përfshirë dhe mua) të ndarë në 4 pozita, që në të ardhmen do ndihmojnë për popullarizimin dhe mirëmbajtjen e GKO-së. Secili prej tyre ka detyra të veçanta , të cilat do mundohen ti kryejn me përpikshmëri , detyrat , dhe personat që përfshihen në këtë projekt , do ti shini më poshtë. Ky projekt , ka për qëllim , popullarizimin e GKO në të gjitha vendet ku ka shqipëtarë. I uroj menaxherët dhe i faleminderoj për ndihmesën e tyre. Menaxherët do të rradhiten sipas pozitave të tyre.


1


FOTOJA

------------


INFORMACIONE PERSONALE

------------


Emri : Qlirim Vokshi
Nofka : N-D-A-F (51433)
Menaxheri i klubit : N-D-A-F MADRID (105257)
Arritjet : Fitues i : D6 , C1 , Arseka FC Cup
Ikonat Aktuale : Përkthyes  , Menaxher i Kombit    , Mbajtës Premium  , Moderator 


INFORMACIONE RRETH DETYRES

Leader , apo shqip `lideri` , që do të thotë se është i gjithanshëm. Detyrat që janë për këtë pozitë janë të gjithanshme , pra menaxhimi i tërë GKO shqip.


2


FOTOJA

------------


INFORMACIONE PERSONALE

------------


Emri : Bledi Hoxhollari
Nofka : bizzy (55597)
Menaxheri i klubit : REAL.F.C.SKENDERBEU  (112108)
Arritjet : Fitues i : D3
Ikonat Aktuale : Përkthyes  Mbajtës Premium  , Moderator 


INFORMACIONE RRETH DETYRES

Vice leader , apo shqip `zëvendës lideri` , që do të thotë se është i gjithanshëm. Detyrat që janë për këtë pozitë janë pothuajse gjithanshme , menaxhimi i gjuhës , shpërndarës i GKO dhe kontrollimi i BISEDES (Chat).


3


FOTOJA

------------


INFORMACIONE PERSONALE

------------


Emri : Diart Derguti , Ibrahim Fejzullahu
Nofka : Diartt (42147) , Flower (55046)
Menaxheri i klubit : FC Derguti (90517) , Malisheva (110745)
Arritjet : Fitues i : DIART : D1 , FC Derguti Cup ,,, IBRAHIM : D14 , C7
Ikonat Aktuale : DIART : Moderator    ,,, IBRAHIM : Moderator  , Kampion 


INFORMACIONE RRETH DETYRES

Teacher , apo shqip `mësues` , që do të thotë se do ti udhëzoj menaxherë e rinjë. Detyra kryesore për këtë pozitë është që çdo menaxheri të ri ti dërgohet një mesazh që do të përmbajë të gjitha instruksionet, Në këtë rast kemi të bëjmë me dy menaxherë , këtyre menaxherëve do u ndahet mesazhi ne dy pjesë , njëri do të udhëzoj për përdorimin e GKO e tjetri për përdorimin e forumit.


4


FOTOJA

------------


INFORMACIONE PERSONALE

------------


Emri : Bujar Berishaj
Nofka : FC Vrella (18637)
Menaxheri i klubit : FC Vrella (41827)
Arritjet : Fitues i : D3
Ikonat AktualeModerator 


INFORMACIONE RRETH DETYRES

Distributor , apo shqip `shpërndarës` , që do të thotë se është shpërndarës i GKO në të gjithë vendin. Detyra për këtë pozitë është që ta shpërndajnë GKO në çdo vend , çdo rreth , familje , shoqëri , vetëm e vetëm që ta bëjmë GKO të famshme. .
Ju faleminderit


Ata që kanë kritika , sygjerime apo edhe nëse vreni ndonjë parregullësi te këta menaxherë , tema do të jetë e hapur 7 ditë , më pas ju lutem na dergoni E-mail apo edhe na kontaktoni në faqen tone në Facebook.Kërkojmë edhe një DISTRIIBUTOR.

8
Thailand / HELP Albania :D
« on: June 26, 2012, 11:54:57 AM »
Can u guys help us with an like in our official fanpage?  http://www.facebook.com/GkoAlbanian

9
Player Transfer Ads / AMAZING PLAYER
« on: June 25, 2012, 08:10:12 PM »
Vincenz Zima, value : 595.000 , CA 7 , LA 8  , Speed rate
ANALYSIS : Current Level(MIN-MAX) : MR 60-64 , FC 52-56 , ML 53-57 , AMR 57-61.
http://www.gokickoff.com/team_player_detail.php?player_id=619389

10
Shqipëria (Albania) / Gokickoff komunikimi
« on: June 21, 2012, 12:13:53 PM »
Per te gjitha pyetjet , sygjerimet apo edhe nese mendoni se llogaria juaj eshte mbyllur pa arsyeje na kontaktoni ne:


Faqja Ne Facebook www.facebook.com/GkoAlbanian
Email adresa : [email protected]

Kjo temë është e mbyllur askush nuk mundë të postoj këtu

11
Suggestions/Bugs / suggestion: new design
« on: June 13, 2012, 01:03:17 PM »
i think we should have a new design of the page .. what do you say?

12
Suggestions/Bugs / Bug injured -
« on: May 09, 2012, 02:37:09 PM »
I have an injured player that i dont know where he injured , in training no , because i will have a nofication at team news , at games no because i cant find a game where he injured , how my player injured ADMIN ?Here is my player : http://www.gokickoff.com/team_player_detail.php?player_id=2012690

13
Player Transfer Ads / hi
« on: March 22, 2012, 07:14:50 PM »
i need a great mc , i can pay till 900000 for him

14
Why we dont have this , everyone can use gokickoff from everywhere , in work , in home ...  ;)
This should be designed just for mobile phone:D

15
Lajmet (Gokickoff News) / Albanian History
« on: March 05, 2012, 01:54:37 PM »
Sezoni 1
Klubi fitues (Top Level) : Arsenalist
Klubi Kampion (Kupa) : Lepenci
Sezoni 2
Klubi fitues (Top Level) : Arsenalist
Klubi Kampion (Kupa) : Arsenalist
Sezoni 3
Klubi fitues (Top Level) : Kaolini
Klubi Kampion (Kupa) : Malisheva
Sezoni 4
Klubi fitues (Top Level) : Kaolini
Klubi Kampion (Kupa) : Malisheva
Menaxheri më i suksesshëm : Flower
Këpuca e artë : Stanley Pitts
Topi i artë : Arden Snyder

16
Shqipëria (Albania) / Votimet
« on: February 28, 2012, 01:45:04 PM »
Kan filluar zgjedhjet per menaxherin e kombit , kë votove?

17
Suggestions/Bugs / Suggestion - Ranking
« on: February 27, 2012, 01:21:34 PM »
I think that every one that dont have premium feature should not see his points and can't be on club rankings. ;)

18
Emri : Ibrahim Fejzullahu [55046]
Nofka : flower
Emri i klubit : Malisheva (110745)Sukseset
1. Fituesi i kupës në Shqipëri
2. Fituesi i ligës C7
3. Gjysmëfinalist në WCL (për herë të parë në historinë Shqipëtare të GoKickOff)
4. 307 pikë për një sezon (për herë të parë në historinë Shqipëtare të GoKickOff)


I uroj Ibrahimit këtë çmim në emër të të gjithë menaxherëve Shqipëtar të GoKickOff , dhe ndihemi krenar me ty për këto arritje.

URIME


19
Lajmet (Gokickoff News) / Topi i artë Shqipëtar për sezonin e 4-të
« on: January 29, 2012, 12:52:58 PM »
Sezoni i pestë është n fund , dhe do të doja që bashkë , për herë të parë në Shqipëri ta zgjedhim lojtarin më të mirë shqipëtar në GoKickOff .
Së pari mua më duhet ti zgjedhë 5 GJYKATËS qe ta zgjedhim lojtarin më të mirë , me vota
Rregullat janë këto :
                                        1.Aj që dëshiron të bëhet njëri nga gjykatësit shqipëtarë,duhet të më kontaktoj me mesazh
                                        2.Gjykatës mund të bëhet çdo menaxher shqipëtarë i GoKickOff
                                        3.Gjykatësit do ti paraqesin 3 lojtarët që sipas tyre kanë qenë më të mirët në këtë sezon
                                        4.Lojtarët e zgjedhur nuk duhet ti përkasin ekipit tuaj
                                        5.Lojtarët duhet ti votojmë korrekt , sipas golave , asistimeve dhe performancave.
                                        6.Gjykatësit nuk duhet ti votojnë lojtarët e tyre , apo të angazhojnë ndonjë shok
                                        7.Nëse vërehet ndonjë parregullësi në votim , do ti përsëris votimet
Rregullat e votave do tua dergoj pas paraqitjes se lojtarëve.
Gjykatësit do të shpallen me : 01.02.2012
Faleminderit për mirëkuptim

Gjykatësit :   N-D-A-F
                     Flower
                     Diartt
                     FC Vrella
                     FestinRma


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Lojtarët e zgjedhur


N-D-A-F : http://www.gokickoff.com/team_player_detail.php?player_id=2181636 Sakun Tongsukkaew (2181636)
               http://www.gokickoff.com/team_player_detail.php?player_id=3180768 Urtak Vokshi (3180768)
               http://www.gokickoff.com/team_player_detail.php?player_id=3611046 Dani Kolonja (3611046)

FestinRma  : http://www.gokickoff.com/team_player_detail.php?player_id=2363564 Arden Snyder (2363564)
                    http://www.gokickoff.com/team_player_detail.php?player_id=2488121 Martie Bellamy (2488121)
                    http://www.gokickoff.com/team_player_detail.php?player_id=2676294 Zed Robert (2676294)

Diartt : http://www.gokickoff.com/team_player_detail.php?player_id=2181636 Sakun Tongsukkaew (2181636)
            http://www.gokickoff.com/team_player_detail.php?player_id=728121 Miklós Pesti (728121)
            http://www.gokickoff.com/team_player_detail.php?player_id=2363564 Arden Snyder (2363564)

Fc Vrella : http://www.gokickoff.com/team_player_detail.php?player_id=2363564 Arden Snyder (2363564)
                http://www.gokickoff.com/team_player_detail.php?player_id=2676301 Lloyd Chancellor (2676301)
                http://www.gokickoff.com/team_player_detail.php?player_id=2488120 Kendrick Fitzroy (2488120)

Flower : http://www.gokickoff.com/team_player_detail.php?player_id=2993776 Kunlapan Metanee (2993776)
              http://www.gokickoff.com/team_player_detail.php?player_id=728121 Miklós Pesti (728121)
              http://www.gokickoff.com/team_player_detail.php?player_id=3611046 Dani Kolonja (3611046)

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Renditja
--------------------------
Ekipet
1 . Malisheva : 3 lojtarë
2 . N-D-A-F Madrid : 2 lojtarë
3 . And1 : 2 Lojtarë
4 . FC Derguti : 1 lojtarë
5 . FC EL MANITA : 1 lojtarë
6 . elbasan : 1 lojtarë


--------------------------
Lojtarët

1. Arden Snyder : 3 vota
2. Sakun Tongsukkaew : 2 vota
3. Miklós Pesti : 2 vota
4. Dani Kolonja : 2 vota
5. Kendrick Fitzroy : 1 votë
6. Lloyd Chancellor : 1 votë
7. Kunlapan Metanee : 1 votë
8. Zed Robert : 1 votë
9. Martie Bellamy : 1 votë
10. Urtak Vokshi : 1 votë


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Rregullat

Pasi gjykatësit kanë paraqitur lojtarët , do të kalojmë në raundin PLAY OFF Ku do të Kualifikohen 5 prej 10 lojtarëve të përzgjedhur.
Lojtarët do të kualifikohen sipas votave të marra në raundin e parë (Të cilët kanë marrë nga +2 vota).
Në këtë rast ne kemi 4 lojatar me mbi dy vota : 1. Arden Snyder : 3 vota
                                                                           2. Sakun Tongsukkaew : 2 vota
                                                                           3. Miklós Pesti : 2 vota
                                                                           4. Dani Kolonja : 2 vota

Lojtari i pestë do të zgjidhet sipas notës mesatare të treguar gjatë gjithë sezonit.
Lojtarët : 1. Kendrick Fitzroy : 7.25
                2. Lloyd Chancellor : 8.66
                3. Kunlapan Metanee : 8.06
                4. Zed Robert : 6.60
                5. Martie Bellamy : 7.45
                6. Urtak Vokshi : 7.58


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
PLAY OFF
--------------------------
Lojtarët e kualifikuar

1. Arden Snyder : 3 vota
2. Sakun Tongsukkaew : 2 vota
3. Miklós Pesti : 2 vota
4. Dani Kolonja : 2 vota
5. Lloyd Chancellor : 1 votë


--------------------------
Rregullat


Gjykatësit do të më dërgojnë një notë 1-10 për çdo lojtarë ( Me mesazh ) Kështu duke e vlerësuar performancën e tyre me ndonjë notë.
P.SH
Emri Mbiemri : 9
Emri Mbiemri : 7


Notave do you nxirret mesatarja dhe do të jipet vlerësimi përfundimtar i gjithë sezonit.
Por do të mirren parasysh edhe votat .
Gjykatësit do ti lejohet të votojë lojtarin e vet por për çdo notë që ipet do ti zbresë një notë më poshtë.

----------------------------------------------------

Parazitja e rezultateve do të bëhet me 08.02.2012- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Rezultatet

Lojtari                              N-D-A-F                   flower                   Diartt                   FC Vrella                   FestinRma                   Rezultati                     

1. Arden Snyder               8 (-1)                       9                          10                           9                               10            =  45/5  =  9.00
2. Sakun Tongsukkaew      6                           10(-1)                     10                           8                              8.76          =  41.76/5 = 8.35
3. Miklos Pesti                    8 (-1)                       8                           9                            9                              7.89          =  40.89/5 = 8.17
4. Dani Kolonja                 9.5                            7                           8                            9                              9.52          =  43.2/5 = 8.60
5. Lloyd Chancellor             8                             8                           7                            8                              9.95          =  40.95/5 = 8.19


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

 
1
Arden Snyder

Emri :   Arden Snyder (2363564)
Klubi :   N-D-A-F Madrid (105257)
Pozita më e mirë :   M C
Këmba e pëlqyer :   Majtë
Paraqitjet : 31
Golat : 8
Asistimet : 18
Nota mesatare : 8.06

--------------------

2
Dani Kolonja

Emri :   Dani Kolonja (3611046)
Klubi :   FC EL MANITA (157611)
Pozita më e mirë :   F C
Këmba e pëlqyer :   Majtë
Paraqitjet : 24
Golat : 27
Asistimet : 0
Nota mesatare : 8.12

--------------------

3
Sakun Tongsukkaew

Emri :   Sakun Tongsukkaew (2181636)
Klubi :   Malisheva (110745)
Pozita më e mirë :   AM C
Këmba e pëlqyer :   Djathtë , Majtë
Paraqitjet : 31
Golat : 13
Asistimet : 18
Nota mesatare : 8.02
Zgjedhjet janë bërë me anë të gjykatësve , nëse dikush mendon se zgjedhjet kan shkuar në mënyrë të pa rregullt apo edhe nëse ka vrejtje ose sygjerime , tema do të jetë e hapur 7 ditë. Ju faleminderit.

20
Lajmet (Gokickoff News) / Rregullat e këtij forumi
« on: August 17, 2011, 11:56:23 AM »
Askush nuk guxon të postoj tema këtu , vetë mund të postoj në ndonjë temë

22
Shqipëria (Albania) / Asociacioni i fjaleve!!
« on: August 03, 2011, 08:37:02 AM »
Un them nje fjale dhe postuesi i ardhshem do thot dicka per ate fjale.veturë

23
Shqipëria (Albania) / C'fare dini per postuesin me lart?
« on: August 03, 2011, 08:36:03 AM »
Postuesi i ardhshem duhet te thot dicke per postuesin e fundit ne kete tem ;)

24
Shqipëria (Albania) / Loja e numrave
« on: August 03, 2011, 08:34:22 AM »
ajde djem deri ku po shkojm.
1

25
Shqipëria (Albania) / This or That
« on: August 03, 2011, 08:32:12 AM »
Nashta e dini edhe vet ket loj , po edhe niher po jav shpjegoj.

Un psh e qes ni pytje.


Vetura  apo  Motorri

Ti jep pergjigjien tende dhe e ben ti nje tjeter , pastja tjetri etj etj :D

Pyetja ime


Futbolli  ose  basketbolli ?

Pages: [1] 2