The Official GoKickOff Online Community Forums

National Forums (L-P) => Countries L - M => Macedonia => Topic started by: Daniel Blue on December 01, 2012, 06:00:44 PM

Title: Фејсбук активности
Post by: Daniel Blue on December 01, 2012, 06:00:44 PM
Деновиве имав повеќе време и започнав со акција за собирање повеќе членови на нашата фејзбук фан група (http://www.facebook.com/pages/Macedonia-Gokickoff/259745240807180?ref=hl) мислев дека ќе оди како подмачкано и започнав да ги контактирам менаџерите на страници кои имаат над четири илјади лајка, за жал нивниот одговор беше дека едвај страната имала четеринаесет лајка и не им се исплати да ја споделуваат, разговгарав со повеќе од десет менаџери, и бидејќи кога нешто не оди започнав со план Б.

Јас го нареков Камиказа Споделување на линкови  >:(
Камиказа затоа што можно е коментарот да биде избришан  ???
Еве сликовити примери :
(http://img705.imageshack.us/img705/4248/81028550.png) (http://imageshack.us/photo/my-images/705/81028550.png/)
(http://img255.imageshack.us/img255/4350/21272530.png) (http://imageshack.us/photo/my-images/255/21272530.png/)
(http://img404.imageshack.us/img404/9279/70796374.png) (http://imageshack.us/photo/my-images/404/70796374.png/)
(http://img132.imageshack.us/img132/8149/68742158.png) (http://imageshack.us/photo/my-images/132/68742158.png/)
(http://img843.imageshack.us/img843/426/85046580.png) (http://imageshack.us/photo/my-images/843/85046580.png/)


Деновиве ќе исконтактирам повеќе другари за да ја споделат групата на на големи групи.
Задачи на секој менаџер се :
-Да ја споделува групата на други групи.
-Да контактира со други админи.
-И да споделува камиказа линкови што е нај ефективно.

Доколку некој од менаџерите на сака таква активност нека се откаже за на негово место да дојде друг.
Title: Re: Фејсбук активности
Post by: Igecot on December 01, 2012, 06:33:26 PM
И јас тоа се мислев да го правам со такви линкови, арно ама мислев дека кога некој од другите админи(на другите групи) би бил онлајн дека веднаш би го избришал мојот коментар и затоа не правев ништо...Иначе дефинитивно ќе изигравам и јас камиказа  8)
Title: Re: Фејсбук активности
Post by: investdm on December 01, 2012, 07:19:10 PM
Mi se dopadja razmisluvanjeto , ce pocnam i jas taka kamikaza , samo ne mi se skoka mlad sum   :P :)
Title: Re: Фејсбук активности
Post by: Daniel Blue on December 06, 2012, 08:48:07 PM
Доколку меѓусебно не се разбираме како ќе не разберат другите ?

Незнам на кој начин да кажам и уште колку пати, значи кога ставате слики на фејзбук страната ќе ставите од вашите профили, за да се знае кој ја ставил таа слика , а не да ставате логирани од фејзбук страната.

Од фејзбук страната може да ставате само слики од репрезентациите и да пишува од која репрезентација се ставени, кој селектор ги ставил за да нема забуна пошто вака изгледа како да има само еден играч на играва и само тој става слики.
Јас денес намерно ставив слика од последниот натпревар како за пример :


(http://img837.imageshack.us/img837/5894/102ley.png) (http://imageshack.us/photo/my-images/837/102ley.png/)

Title: Re: Фејсбук активности
Post by: Igecot on December 07, 2012, 07:17:17 AM
Мене ме интересира дали освен Андреј што постави кај интерашите линк, некој друг има нешто направено ?  :-\