The Official GoKickOff Online Community Forums
National Forum => Countries Q - V => Turkey => Topic started by: kristal_ on March 09, 2012, 11:43:04 AM
-
Arkadaşlar Milli Takım ya hiç bakmayan birinie veriliyor ''OCEANEAGLE'' birde utanmadan chat sayfasında bişeyler yazıyor. :o
Yada çoluk çocuğa veriliyor Milli takım '' worsar''... Böyle giderse milli takım bi yere gelmez gelişmez. :'(
Eğer adam gibi aday yok sa çoluk çocuk bakacaksa milli takıma kimse geçmesin en azından yenilgileri antrenörsüz alalım artık :o
-
Kristal seni artık kınıyorum. senin kadar provokatif biri gormedim daha ben. Sen önce insanlara sordukları sorularda cevap vermeyi ve kime nasıl davranman gerektigini öğren. Ocean Milli takımla ve oyunla gayet ilgilenen ancak yeteri kadar aktif olmayan bir kullanıcıydı. Aktiflikten kastımız oyuna girmeyen ve ya takımla ilgilenmeyen anlamında değil.Sadece çok fazla etliğe sütlüğe bulaşmak isteyen bir arkadaşımız değil.
Ayrıca isteyen kişi chat kısmına yazı da yazabilir forum kısmına nasıl yazabiliyorsa.
Eğer o kadar biliyorsan bu işi aday olsaydın ve öğrenseydik kim olduğunu. Konuşmalarına dikkat etmeni tavsiye ederim. Ben bu oyunda oyunun kurulduğu sezondan beri bulunan ender kullanıcılardan biriyim. şu ana kadar hiç bir kullanıcıya yönelik kötü bir sözüm olmadı.
Evet eleştirilerimiz oldu ancak bu asla kimseyi küçültecek yada rencide etmeye yönelik olmadı. öncelikle Worsar arkadaşımızın kazandığı başarıları ve ülkemize kazandırdığı puanları göz önüne almanı isterim. Milli takım zor bir dönemden geçiyor. Teknik direktör olan arkadaşa köstek değil destek olmamız gerekiyor.
Yapmak istedigim kimsenin avukatlığı değil ancak aşırıya kaçan durumlarda forumun Türkiye Yöneticisi olarak müdahele etmek zorundayım.
-
Ben Emre kadar sakin yazamayacağım, Kristal sen önce aylardır sana sorulan sorulara cevap veresin ki bir takım diğer işlemlerde de söz alabilesin. Ayrıca şuan aktif oyunculardan worsar en üst ligde oynayan tek isimdir. Ayrıcada A Milli takım bugün gayet iyi sonuç aldı, U21 de aynı şekilde.
-
Kristal sen kim oluyorsun da beni eleştirmeye kalkıyorsun ? Ben kendimi savunmuyorum ama gerçekler ortada. Eğer benden iyi olduğunu düşünüyorsan takımını ve kim olduğunu söyle ona göre bilelim biz de.
-
farklı bir konuda özür dilendiği için bu konuyu kitliyorum.