Author Topic: Ta ben Zemra Bam kur degjon Zhvillimin e ndeshjes ne Shqip  (Read 2641 times)

SKENDERBEU.F.C.REAL

 • Moderator
 • Professional team
 • *****
 • Posts: 81
 • Ok i am here now and serving to you
  • View Profile
  • Visit my site!
Ta ben Zemra Bam kur degjon Zhvillimin e ndeshjes ne Shqip
« on: July 20, 2011, 03:50:30 PM »
Si thoni cuna perkethimi ka dale perfekt, komentimi shume bukur dhe i jep lezet lojes.

Ju lutem jepno mendimet e juaja une them qe ishte shume e bukur dhe emicionuse.

Kjo eshte dhurate nga F.C. Real Skenderbeu, kryesori NDAF qe beri bashkpunimin dhe perkthimin e faqes.

Juve jeni me fat qqe keni do perkehtyese te mire dhe qe kujdesen per te gjithe si NDAF dhe Bizzy.

Lini mendimet tuaja.

N-D-A-F

 • Moderator
 • All Star Team
 • *****
 • Posts: 373
  • View Profile
Re: Ta ben Zemra Bam kur degjon Zhvillimin e ndeshjes ne Shqip
« Reply #1 on: July 20, 2011, 05:49:40 PM »
Si thoni cuna perkethimi ka dale perfekt, komentimi shume bukur dhe i jep lezet lojes.

Ju lutem jepno mendimet e juaja une them qe ishte shume e bukur dhe emicionuse.

Kjo eshte dhurate nga F.C. Real Skenderbeu, kryesori NDAF qe beri bashkpunimin dhe perkthimin e faqes.

Juve jeni me fat qqe keni do perkehtyese te mire dhe qe kujdesen per te gjithe si NDAF dhe Bizzy.

Lini mendimet tuaja.
Met vertet , mezi nuk kam prit me ja fillu loja :D
Albanian moderator
Albanian translator
Albanian nation manager
England moderator
Off-topic moderator

SKENDERBEU.F.C.REAL

 • Moderator
 • Professional team
 • *****
 • Posts: 81
 • Ok i am here now and serving to you
  • View Profile
  • Visit my site!
Re: Ta ben Zemra Bam kur degjon Zhvillimin e ndeshjes ne Shqip
« Reply #2 on: July 21, 2011, 04:19:41 PM »
Si thu NDAF ketu keta cunat asnje nuk hyn ne forume, ke nevoje ti bejme emrat e lojtareve ne shqip me thuaj ke ndonje database ta ndryshojme.N-D-A-F

 • Moderator
 • All Star Team
 • *****
 • Posts: 373
  • View Profile
Re: Ta ben Zemra Bam kur degjon Zhvillimin e ndeshjes ne Shqip
« Reply #3 on: July 21, 2011, 04:27:31 PM »
jane bere , tani cdo i ri qe regjistrohet shqip i ka :D
Albanian moderator
Albanian translator
Albanian nation manager
England moderator
Off-topic moderator

SKENDERBEU.F.C.REAL

 • Moderator
 • Professional team
 • *****
 • Posts: 81
 • Ok i am here now and serving to you
  • View Profile
  • Visit my site!
Re: Ta ben Zemra Bam kur degjon Zhvillimin e ndeshjes ne Shqip
« Reply #4 on: July 24, 2011, 06:23:56 PM »
Po futuni more cuna dhe na thoni se cfare doni dhe ne mund ta rregullojme prape. Asnjeri nuk ka sygjerime....Na thoni se NDAF eshte magjistar se bashku me mua ???

N-D-A-F

 • Moderator
 • All Star Team
 • *****
 • Posts: 373
  • View Profile
Re: Ta ben Zemra Bam kur degjon Zhvillimin e ndeshjes ne Shqip
« Reply #5 on: July 24, 2011, 08:06:19 PM »
O0
Albanian moderator
Albanian translator
Albanian nation manager
England moderator
Off-topic moderator

N-D-A-F

 • Moderator
 • All Star Team
 • *****
 • Posts: 373
  • View Profile
Re: Ta ben Zemra Bam kur degjon Zhvillimin e ndeshjes ne Shqip
« Reply #6 on: June 27, 2012, 08:59:24 AM »
Ripërkthimi i faqes në përpunim , do cmendeni haha
Albanian moderator
Albanian translator
Albanian nation manager
England moderator
Off-topic moderator