Author Topic: Kandidatura za selektora U-21  (Read 754 times)

nikola_94

 • Professional team
 • **
 • Posts: 96
  • View Profile
Kandidatura za selektora U-21
« on: September 09, 2014, 03:19:16 PM »
Pozdrav Gokikofci, pocela je nova sezona a sa njom i novi izbor za selektora mlade repke, molio bi kandidate da se izjasne o svom planu i programu vodjena repke..

1.) Predstavite se jer nemaju svi isti nadimak na forumu i GKO
2.) Odlučite se za A-tim ili za U21
3.) Iznesete svoje vidjenje dosadašnjeg rada selektora i ukažite na propuste (ako ih ima)
4.) Predstavite svoj plan i program


Nadam se da ce izbori proci u fer i korektnoj borbi kandidata..
Team:PROVO
Manager: Nikola94

Serbia coach! (season 9-10)

nikola_94

 • Professional team
 • **
 • Posts: 96
  • View Profile
Re: Kandidatura za selektora U-21
« Reply #1 on: September 09, 2014, 03:46:50 PM »
1. Nikola94 (FK.Provo)

2. U-21

3. Smatram da je JT dobro obavio posao, imali smo jaku grupu i po meni ne ocekivano Italijani i Poljaci nisu stigli daleko na svetskom, da nas je pogledala malo sreca mogli smo lagano da odemo na svetsko ali zreb je bio takav da smo dobili dve vrlo jake selekcije dok su u nekim grupama bili sami botovi..

4. Volim izazove i nekako se mnogo bolje snalazim sa igracim koji su prosecni nego sa mega zvezdama, veliki izbor igraca nemamo ali mislim da mogu da sklopim lep tim koji se nece obrukati. Sto se tice izbora igraca pre svega bi gledao da sklopim tim koji ce naredne sezone igrati kvalifikacije sto podrazumeva igrace do 20god, odbrana ce nam biti mnogo losija nego na proslom svetskom, ne samo odbrana nego i ceo tim jer mnogo igraca koji su nastupali za U-21 nemaju vise prava na to.. Sad u glavi imam neki kostur tima: Protic, Ivic, Pantic, Boskovic, Corbic, Tanackovic, Modric, Perezic, Firanovic, Milenkovic ima jos mnogo igraca ali da ih ne nabrajam sada.. Takodje u ovim prijateljskim mecevima pored zavrsetka treniranja igraca za svetsko uzeo bi bar jos tri igraca sa visokim PR-om i sa 15-17 god na pozicijama koje su nam bas rizicne, jer ce biti potrebni za sledece U-21 svetsko prvenstvo..

Zelim srecu svim kandidatima, a pobedniku mnogo srece sledece sezone na svetskom..  :)
Team:PROVO
Manager: Nikola94

Serbia coach! (season 9-10)

babov85

 • Youth team
 • *
 • Posts: 14
  • View Profile
Re: Kandidatura za selektora U-21
« Reply #2 on: September 10, 2014, 05:51:48 AM »
1. babov (FC Dukevac)

2. U-21

3. Dosadasnji rad svih selektora je bio vizionarski i sa ciljem da se napravi sto bolji A tim, the best akademije daju sve manje dobrih Srpskih igraca pa su u skladu sa tim bili i rezultati. Da li je bilo propusta, to je tesko reci, posle bitke svi su generali, sta je tu je.

4. Plan je da se treniraju najperspektivniji igraci prve sezone, a zatim da se sa tim sto se ima pokusa otici na prvenstvo. Nema neke preterane filozofije, imacu pomoc od premijumovaca (nadam se) i od svih eminentnih strucnjaka GKO-a, pre svega Lazarinija i Ser Shomike (ako to zele)!

P.S. Naravno, forsiracu svoje i igrace svojih bliznjih, da napomenem ako se to ne podrazumeva! :-)