herkes kendi tavsiyelerini yazabilir, ona göre de bir strateji belirlersiniz;
- aslında sistemi 3 e bölebiliriz
a: para getirecek yatırımları takiben alt yapı tesisi ve yetenekli genç oyuncular. (bunu ilk başta yapmazsanız bile ileride mutlaka yapacaksınız) ilk etap olarak ben bunu seçtiğim için top lige gelince sıkıntı yaşadım gelir az olduğu için yeterli alt yapıda gelişmediği için az daha lig düşüyordum
b: sezon sonuna para biriktirin veya sezon içinde de free playerlar çıkıyor tüm free playerlar 80.000 e satılmakta. çok iyi free playerları büyük takımlar alacaktır o yüzden teklif yapılmamış ve size göre iyi olan oyuncuları alabilir takımı bir nebze büyültüp güçlendirirsiniz.
c: her ikisi dengeli bir gidiş olur.
2- oyuncuların kondisyonu önemlidir 92 kondisyonun altındaki oyuncu maçta daha düşük performans sergiler. kondisyonu düşük oyuncuyu ya dinlendirerek veya da bir oyuncuya girerek ETKİNLİK kısmından oyuncuya 80 enerji sayesinde +2 kondisyon verebilirsiniz. aynı bu etkinlik başlığı altında mini game den azandığınız krediler ile sakatlanmış bir oyuncuda 20 kredi karşılığında iyileştirebilrisiniz ki çok önemli bir oyuncu değilse iyileştirmeyin. 120 kredi toplarsanız ki 3-4 sezon içinde olur 120 krediye mükemmel bir KOÇ alabilrisiniz.
http://tinypic.com/r/10zbjbl/5 bu resimde alt yapıdan gelmiş bir oyuncu göreceksiniz. soltaraf en üstteki oyuncunun şuanki mevcut yetenek durumu çok düşük. ama orta sırada bu oyuncunun erişebileceği seviyeyi göstermekte ki 8 yıldızlı bir oyuncu en az 700-800.000 değerinde olacak yıldız bir futbolcudur. aynı ekranın en altında bulunan yer ise oyuncunun ne kadar hızlı gelişeceğini gösterir. meseka en alttaki yer 4-5 yldız olsaydı bu oyuncu 1 sezonda işi bitirirdi.
Bir oyuncunun maçtan puan alması için (gelişim puanı, antreman gibi) en az 30 dk oynaması gerekir. 30 dk oynayan bir oyuncu antreman yapmış gibi gelişim alır. bakınız resime: bunu maç özeti kısmından görebilrisiniz.
http://tinypic.com/r/rs5w21/5benden şimdilik bu kadar diğer arkadaşlarda akıllarına gelen birşey olunca ekleyebilirler.