Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - Golex

Pages: [1] 2
1
Is there an explanation for this strange situation, the player moved to another team without a transfer history:
The player Karlo Ilić (8971896) (https://www.gokickoff.com/team_player_detail.php?player_id=8971896) bought the team spanodi (274970) from Chile and now is in another team olimpia2013 (276478) from Romania
The player was not sold and bough or free player or loan, he is now in the Romanian team without a transfer history.
What is the explanation?
Is it a bug in game or hacking or we have been similar situations before..?

host images

2
General Discussion(English Only) / Your connection is not private ...!!!
« on: August 01, 2019, 03:28:45 PM »
Today (as usual) I tried to connect to my account, but it is not possible. Is my account broken  or it is this a common problem!??
This is a message:

[/img][/url]

3
Croatia / x??x i bolesne objede "maloga Gebelsa" na chatu i forumu
« on: July 23, 2019, 09:18:47 PM »
PAŽNJA!
AntiCheater999(339992) iz  USA je LAŽAN profil koji je napravio stvarna varalica iz Hrvatske x??x (145742) i njegov tim FC I N V I S I B L E (260654)  .


Na Cro chatu i globalnom chatu , te na forumu naš vrli i bolesni x??x,  koji sebe naziva Nevidljivim (heh.... visoko mišljenje ima o sebi) danas se "radosno obradovao" postu koji je objavio (najblaže rečeno) IZVJESNI AntiCheater999 . Ali idemo redom:

 Postoji SAMO jedan i ISTINSKI AntiCheaters (187660) iz Korea DPR   , koji je pravi borac protiv varalica u GKO svijetu, dok je LAŽNI AntiCheater999(339992) iz USA, kojeg je napravio menadžer x??x (145742) samo da bi nastavio prljavi rat protiv mene i moje momčadi.
Kako je to x??x (145742) napravio:
1.   Kreirao lažni profil u USA i koristeći se nickname poštenog borca u GKO AntiCheater kako bi zavarao sve u GKO svijetu (u početku je i  mene uspio prevariti jer nisam mogao vjerovati da je sve to PRAVI AntiCheater mogao napisati)
2.   Napravio objavu na Forumu GKO pod lažnim nickname AntiCheater999(339992), montiranjem slika (Photoshop za početnike), izmišljenom prićom pokušao je “dokazati” umiješanost moga tima u nepoštene radnje
3.   U poruci na Croatia chatu i Global Chat navodi tekst : 
 AntiCheater999 : FC golex(131510) the notorious cheater has done it again .Same IP ,Quite profitable to cheat Take a look at this shit! http://forum.gokickoff.com/index.php?topic=19929.175 [f_id]19929.175[/f_id][/b]
Možete primjetiti PRVU pogrešku: ime moga tima je napisao FC golex(131510) dok je ispravno FC Golex(131510)    - znaći da je napisao ime moga kluba drugačije neko je to u službenoj verziji sa početnim malim slovom “g” umjesto veliko slovo “G” !!

Takvu grešku može napraviti netko tko jako dobro poznaje ime moga tima i koji inače piše ime kluba sa početnim malim slovom! Svatko drugi (pa i pravi AntiCheater) napravio bi copy-paste imena kluba i ID, samo "naš genijalac" prvo napiše ime moga  sa malim slovom (jer ga oduvjek tako piše!) i potom kopira ID i ubaci ga u zagradu!
BRAVO GENIJALAC!!
4.   Stvarni AntiCheaters (187660) iz Korea DPR   svoje objave o varalicama objavljuje ISLJUČIVO na njegovom Twiter profilu i na taj način nema greške ili varanja. "Naš" LAŽNI AntiCheater999(339992)    iz USA je iskoristio mogučnost da na GKO Forumu kreira  lažni profil i na taj način pokuša prevariti sve igrače u GKO svijetu sa “njegovom (lažnom) istinom”
5.   Sa LAŽNIM profilom vrli naš x??x, odnosno AntiCheater999(339992)   iz USA je napisao poruku u stilu "PRAVOGA" AntiCheatersa:”… FC golex(131510) the notorious cheater has done it again .Same IP Two worthless players have been sold over 2 million.7/3    Have a lot of team ,Quite profitable to cheat,Friendly ,Another.  Take a look at this shit!…”  sa slikom mojih IP adresa i mojim transakcija na kojima su podvučene:
6.   Proglasiti GK od LA10 kao LA7-8 ...to može samo idiot:

Ovoga mladoga GK je na listi 014/100 u svijetu mladih GK i prvi na listi GK u mladih Srbije, prodao sam za 12,5M i vjerujem da je danas na transfer listi, njegova najniža cijena mogla bi biti 20M. Njega je kupio moj prijatelj Rasha iz Srbije (koga svi znate) prema unaprijed dogovorenoj cijeni. Danas bi ovaj igrać na transfer listi vrijedio puno više, njegova postignuta cijena bila bi puno veća od plaćenih 12,5M. Problem koji vidi x??x odnosno LAŽNI AntiCheater999(339992)  je taj što je ovoga GK upravo kupio baš Naissus (33011). Drugi problem koji "vidi" naš vrli menadžer x??X alias AntiCheater999 je taj što su još 3 moja igraća kupila dva različita tima koja imaju predznak Naissus, jedan iz Hrvatske i drugi iz BiH (oba tima imaju dozvolu Admina da budu u igri!). Koliko se sjećam radi se o igraćima LA8-9. Takvih transakcija na transfer listama imate "mali milion" i nitko zbog njih nije imao problema. Zanimljivo, čak su i neki prodani igraći od strane x??x (da ne spominjemo braću Medić) LA8-9 prodani po sličnim iznosima. Naravno, po promišljanju promočurnog x??x te transakcije su u redu, samo Golexove su sumljive :-)
Naravno opet "gura" pod moje upravljanje NK Biokovo, čudim me da nije ubacio  još kojega koje je ranije navodio da su pod mojom upravom. NAZDRAVLJE!
Svima vama je već poznato koliko motsova x??x sa svojim timovima i trabantima "lupa" u mečevima protiv moga tima. Naravno i ova sezona je slična prijašnjim, s tom razlikom da bi mogao oboriti rekord u broju "primljenih" motsova.....
Na kraju, kontaktirao sam PRAVOGA AntiCheater i evo šta je odgovorio na moje pitanje da li je on "novi" AntiCheater999 i evo njegova odgovora:

ZA kraj sami prosudite o kakovoj se psihičko-labilnoj osobi radi. Žalosno je što upravo takva osoba je zaposlenik Ministarstva obrane - Hrvatske ratne mornarice, te kao visoki časnik HRM-a može donositi odluke koje mogu odlučivati i o (vašoj) našoj sudbini.

Hebiga, stvarno sam mislio da mi je ova 25.ta sezona u GKO moja posljednja i da ću definitivno napustiti, no izgleda da me x??x svojim "prokazivanjima" ipak pokušava zadržati u igri. Valjda shvaća da igra nebi bila zanimljiva samo sa braćom Medić i sa Sambom, njegovim Brelima, pa i sa Predatorom (da ne nabrajam ostale "njihove").... te da "ostatak" lige od strane Gia, Tony Maranta, Pivkana, Nevena, te još poneki menadžer poput Vukovara, mikia, mudroga... nebi im predstavljao problem da se dogovore i ostvare tko će on njih biti prvak, tko će osvojiti kup, tko će igrati u WCL. To su i do sada radili, samo ih je moja malenkost sa ustrajanošću koju imam sprječavala da taj naum već nekoliko sezona nemogu ostvariti !! Također, svaka čast svima onima koji se ne boje protiv njih igrati sa motivacijom...
B R A V O O O O O O O O AntiInvisible !!!!!!!!!!!!!!!

p.s.
Evo odgovor koji je ISTINSKI AntiCheater ostavio na internacionalnom GKO Forumu u svezi "istine" dotične persone:

http://forum.gokickoff.com/index.php?topic=19929.175
4
Croatia / NT igraci i mladi potencijali
« on: June 18, 2019, 11:25:38 AM »
S obzirom da NT vrsta igra samo prijateljske mečeve, odlućio sam uzeti većinu mladih koji napreduju kroz treninge i njima dao prednost u odnosu na iskusnije igraće. Prednost starih od 21 godine dao sam onim igracima koji su po godinama mlađi! Ako se u međuvremenu pojavi neki novi mladi igrač, budite slobodni i dojavite mi kako bih ga stavio na popis NT igraća (naravno ako je njegov CA/LA/PR veći od igraća koji je trenutno na popisu za NT).
-------- U-21 ------


-------- Stariji od 21 .g. ------


-------- Golmani ------


5
Croatia / IVO JOVO MEDIĆ, junak našeg doba...
« on: May 17, 2019, 10:08:31 AM »
S obzirom da Ivo (Jovan) Medić sa ekipom u zadnje vrijeme učestalo vrijeđa i napada moju malenkost na nacionalnom chatu, odlučio sam da ponovo odgovorim njemu i ekipi na način da to trajno ostane u ovoj igri (dok ista jednog dana se ne ugasi)
Prije  svega, MUDRI tebi hvala na razumjevanju i pokušaju da utječeš na neke koji zbog svoga dinaroidnog oblika glave i skučenog mozga to nemogu da shvate. Mudri, savjetujem te da ne kometiraš i  ne izlažeš se mogućim napadima ili mots-ovima u igri, svima njima  kojima je droga i alkohol spržila ono malo moždanih vijuga što im je preostalo,
Između ostalog,  Jovan tebe Mudri upozorava i prijeti:  "...budi pametan igraj igru posteno i niko te nece dirat a budes li i dalje zaustavlja namjerno bit ces zaustavljen" !!! Pitam se samo kako ce te to napraviti i prema Mudrome ( i drugim kome ste obečali vratiti mots-ove) kad ste najavili da če te sve motsove potrošiti u igri protiv moga tima? Malo si se Jovane opet zaigrao u matematici koja očito u tvome mozgu nema mjesta.

Jovane - daj prestani srati o tome da imam timova (sad već kažeš 10 komada) i da stvarno imam toliko timova vjeruj mi da bi svi oni bili u vrhu naše lige. Ko papagaj stalno ponavljam da sam u ovoj igri SAMO ZBOG VAS jer guštam gledati vas kad cvilite i serete od nemoći jer mi ništa ne možete. Još davno ste najavili da neću vidjeti Top level i da je moj domet B liga i od tada sam stalno u vrhu TL i uzeo sam nekoliko titula, kup, stalno igram WCL.....pitam te kako ako nemam pojma kako kažeš i ako svake sezone dobijem od vas 5-10 motsova. Kako? Ako je to ne znanje onda to netreba uoće komentirati. Svakom pametnom je sve jasno!
Koliko netko može biti bolesno zajedlljiv i opak je Jovanova izjava kada mu je Gio "udrija mots bezveze i izbacija me iz utrke i sta sad nista pamti pa kad mu bude najpotrebnije vrati i to tako ide..", toliko trebaš biti bolestan u glavu i mrziti svakoga tko se USUDIO odigrati meč sa motsom, dok oni bez pardona i uz bolesne najave meni prijete svake sezone igru sa motsom SAMO da me spriječe (bezuspješno) da bilo što osvojim.
Jovane- kažeš da sam stvorio ekipu sa pravima novcima. Od kuda ti pravo da mi ovo prebacuješ, kad si ti hrpu sezona kupovao premium, stvorio B tim u kome si KUPOVAO ZA TOKENE igrače (da ne spominjemo i hrpu drugih timova koje si imao, sve je ranije objavljeno na forumu)
Reći ću vam ono šta vi ostali Jovanovi tupani  neznate: u ovoj igri postoji "kvaka 22" za izvlačenje mladih potencijala sa LA10 i više, što sam doznao od bivših igrača iz ove igre i koji (na žalost) više nisu u njoj. Ja svake sezone (bez tokena ili novca) promoviram na tu foru najmanje 2 mlada LA10 iz akademije promoviram, a o čemu se radi, to budem rekao nekima na kraju iduće sezone kada budem (iskreno se nadam) napustio igru! Naravno, taj netko neće biti nitko od vas koji me svake sezone "hvalite", "volite" i "nagrađujete" sa mots-ovima!!
Neka završi ova sezone i vjerujem da je iduća za mene zadnja u ovoj igri jer sam iscrpio svu volju da budem u njoj. To što me je držalo do sada u njoj samo je ova "vesela" ekipa kojoj nisam želio toliko toga lošega, koliko oni meni!

Sutra je zadnji meč lige i nije sve odlučeno, sve je u rukama jednoga menadžera (Pirane) da odredi pobjednika ove sezone. Istina, ja sam svoju priliku prokockao prošlo kolo protiv Piva (koga ne krivim zbog toga, samo je nesretna okolnost odlučila da završi nerješeno) i jedino je sigurno da ću pobjediti uobraženog nakomana iz Kaštela i staviti ga na mjesto gdje zaslužuje!
Sutra nažalost neću pratiti meč jer idem sa svojim bajkerima na druženje u Italiju i bajkerstvo je strast kojoj nemogu odoliti. Stoga mi ova igra samo oduzima vrijeme i  svakim danom sam sve manje u GKO ....

Što još reći o Ivanu-Jovanu Mediću. Neki su možda zaboravili ili neki možda i neznaju da je ovaj naš junak iz Kaštela jedan od učesnika huliganskog ispada na utakmici Europskog nogometnog prvenstva u Francuskoj kada je u 86.minuti  pri rezultatu 2:0 za Hrvatske protiv Češke, Medić sa svojom bratijom izazvala prekid zbog kojega smo se svi mi crvenjeli u Hrvatskoj. Sječate se da je nakon tog prekida Češka zabila 2 gola i završilo je umjesto našom pobjedom, remijem 2:2.....E to je jedan od največeg uspjeha našega člana GKO zajednice u Hrvata. Poznati naš GKO domoljub (pardon rodoljub) je završio u zatvoru u Francuskoj i nakon čega je bio protjeran u Hrvatsku. Pogledajte njegove  GKO mečeve iz  sredine lipnja i srpnja 2016, i uvidjeti  će te da je dotični bio "službeno odsutan". Prvu stvar koju je napravio po povratku u Hrvatsku je brisanje facebook probila na kojemu se prije početka prvenstva u Francuskoj hvalio i dogovarao da napravi prekid. Isto je to učinio (brisanje profila) i njegov brat Medo, TAKOĐER!!

Prije nego  stavim popis svih mečeva TL timova od 15._te sezone pa do zadnje, 24._te sezone i gdje možete vidjeti da su u nekim sezonama igrali čak 10 puta sa MOTS igrom , završiti ću sa citatom jedne mudre izreke koju je izrekao krajem 18. stolječa poznati francuski pisac i propovjednik  Lacordaire Henri koji je pametno zborio:
 
Ako želiš na trenutak biti sretan, OSVETI SE!!.
  Ako želiš viječno biti sretan, nauči opraštati.
Ja im sve opraštam, a Onaj gore  će valjda i NJIMA to jednom znati vrednovati!!

15._ta do 17.-te sezone:
10/03/2016 (14:00 UTC)     Predatori   6-0   FURIA ROSSONERO   WCL Qualifying Phase Krug Semi Final   Predatori Igrači su se potrudili kao da je bila utakmica sezone.
17/03/2016 (14:00 UTC)     Dynamit Warszawa   1 ~ 0   Predatori   WCL Qualifying Phase Krug Final   Predatori Igrači su se potrudili kao da je bila utakmica sezone.
30/03/2016 (15:00 UTC)     FC I N V I S I B ..   1-0   FC Golex   League(Top Level)   FC I N V I S I B L E Igrači su bili koncentrirani na utakmicu kao da je zadnja u sezoni.
   17.   SEZONA         
16/07/2016 (15:00 UTC)     HNK BRCE KAŠTEL NOV..   5-0   FC Golex   League(Top Level) MoTs no.1   HNK BRCE KAŠTEL NOVI Igrači su bili motiviriani kao da im je ovo utakmica sezone.
23/07/2016 (15:00 UTC)     FC Golex   2-0   NK Sokol   League(Top Level) MoTs no.2   NK Sokol Igrači su bili motiviriani kao da im je ovo utakmica sezone.
21/07/2016 (14:00 UTC)     ProRock FC   0-6   FC Golex   WCL Qualifying Phase Krug Semi Final   FC Golex Igrači su bili motiviriani kao da im je ovo utakmica sezone.
28/07/2016 (14:00 UTC)     UFC Rapid Bucuresti   1 ~ 1   NK Kolpamorte   WCL Qualifying Phase Krug Final    Oba tima su bila ekstremno motivirana i sprmena kao da je bila utakmica sezone.
03/08/2016 (15:00 UTC)     FC Golex   1-0   Konoba K. Novi   League(Top Level) MoTs no.3   Konoba K. Novi Igrači su se potrudili kao da je bila utakmica sezone.
10/08/2016 (15:00 UTC)     Piranha   1 ~ 1   Marant United   League(Top Level)   Piranha Igrači su bili motiviriani kao da im je ovo utakmica sezone.
13/08/2016 (15:00 UTC)     ECONOMIC F.C.   0-1   FC Golex   League(Top Level) MoTs no.4   ECONOMIC F.C. Igrači su se potrudili kao da je bila utakmica sezone.
27/08/2016 (15:00 UTC)     Wrapchester ..   3-0   Antizidari   League(Top Level)   Wrapchester city Igrači su se usredotočili na pobjedu i slavu kao da je bila utakmica sezone.
               
27/08/2016 (15:00 UTC)     Predatori   5-0   FC Golex   League(Top Level) MoTs no.5   Predatori Igrači su se potrudili kao da je bila utakmica sezone.
               
31/08/2016 (15:00 UTC)     FC Golex   0-3   FC I N V I..   League(Top Level) MoTs no.6   FC I N V I S I B L E Igrači su bili koncentrirani na utakmicu kao da je zadnja u sezoni.
               
21/09/2016 (15:00 UTC)     Piranha   1-0   NK Spartak Mala Sub..   League(Top Level)   Piranha Igrači su bili koncentrirani na utakmicu kao da je zadnja u sezoni.
24/09/2016 (15:00 UTC)     ECONOMIC F.C.   1 ~ 2   Antizidari   League(Top Level)      Antizidari  Igrači su bili koncentrirani na utakmicu kao da je zadnja u sezoni.
28/09/2016 (15:00 UTC)     Antizidari   2-0    Predatori   League(Top Level)      Antizidari  Igrači su bili koncentrirani na utakmicu kao da je zadnja u sezoni.
08/10/2016 (15:00 UTC)     Marant United   1 ~ 1   NK Spartak Mala Sub..   League(Top Level)   NK Spartak Mala Subotica Igrači su bili motiviriani kao da im je ovo utakmica sezone.
10/10/2016 (15:00 UTC)     XinYan United   1 ~ 1   NK Kolpamorte   Cup [Cup] Krug 7   XinYan United Igrači su se usredotočili na pobjedu i slavu kao da je bila utakmica sezone.
10/10/2016 (15:00 UTC)     Kud pivo tud i ja   0-2   HNK BRCE KAŠTEL NOV..   Cup [Cup] Krug 7   Kud pivo tud i ja Igrači su se potrudili kao da je bila utakmica sezone.
15/10/2016 (15:00 UTC)     Konoba K. Novi   5-0   NK Sokol   League(Top Level)   Konoba K. Novi Igrači su se potrudili kao da je bila utakmica sezone.
15/10/2016 (15:00 UTC)     Marant United   1 ~ 2   geni kameni   League(Top Level)   Marant United Igrači su bili motiviriani kao da im je ovo utakmica sezone.

Sezona 18
20/02/2017 (15:00 UTC)     FC Golex   1 ~ 4   Predatori   Cup [Cup] Round 7   Predatori players became highly concentrated on the game as if it was their match of the season.
22/02/2017 (15:00 UTC)     Konoba K. Novi   0 ~ 1   ECONOMIC F.C.   League(Top Level)   ECONOMIC F.C. players became highly concentrated on the game as if it was their match of the season.
22/02/2017 (15:00 UTC)     XinYan United   0 ~ 5   FC I N V I S I B ..   League(Top Level)   XinYan United players did their best as if it was their match of the season.
22/02/2017 (15:00 UTC)     Krapina rangers   0 ~ 1   Đardin K.Novi   League(Top Level)   Đardin K.Novi players became highly concentrated on the game as if it was their match of the season.
01/03/2017 (15:00 UTC)     Marant United   0-1   NK Opatija   League(Top Level)   Marant United players did their best as if it was their match of the season.
04/03/2017 (15:00 UTC)     Marant United   1 ~ 3   Kud pivo tud i ja   League(Top Level)   Marant United players did their best as if it was their match of the season.
06/03/2017 (15:00 UTC)     HNK BRCE KAŠTEL NOV..   2 ~ 1   Predatori   Cup [Cup] Round Final   HNK BRCE KAŠTEL NOVI players put all their efforts toward victory and glory as if it was their match of the season.


Sezona 19:
13/04/2017     samkings   0 ~ 4   geni kameni   Both teams became highly concentrated on the game as if it was their match of the season.
13/04/2017     FC Golex No.: 1   1 ~ 0   Black Eagles   Black Eagles players did their best as if it was their match of the season.
15/04/2017 (15:00 UTC)     FC Golex No.: 2   1 ~4   ECONOMIC F.C.   "League(Top Level)  ECONOMIC F.C. players put all their efforts toward victory and glory as if it was their match of the season.
"
20/04/2017 (14:00 UTC)     FC Kabacki   3 ~ 1   FC Golex No.: 3   WCL Qualifying Phase Round Final Both teams became highly concentrated on the game as if it was their match of the season.
20/04/2017 (14:00 UTC)     Bananas Jrs.   0-0   HNK BRCE KAŠTEL NOV..   WCL Qualifying Phase Round Final Both teams became highly concentrated on the game as if it was their match of the season.
20/04/2017 (14:00 UTC)     geni kameni   1 ~ 1   Black Boy C.F.   WCL Qualifying Phase Round Final Both teams became highly concentrated on the game as if it was their match of the season.
06/05/2017 (15:00 UTC)      FC Golex  No.: 4   1 ~ 2   NK Brela   "League(Top Level)  NK Brela players did their best as if it was their match of the season.
"
13/05/2017 (15:00 UTC)     NK Opatija   3-0   ECONOMIC F.C.   "League(Top Level) NK Opatija players did their best as if it was their match of the season.
"
20/05/2017 (15:00 UTC)     FC Golex   6-0   FC I N V I S I B ..   League(Top Level)   FC Golex players became highly concentrated on the game as if it was their match of the season
20/05/2017 (15:00 UTC)     Piranha   0-0   geni kameni   "League(Top Level)  Piranha players did their best as if it was their match of the season.
"
24/05/2017 (15:00 UTC)     FC Golex No.: 5   2~1   Predatori   "League(Top Level) Predatori players became highly concentrated on the game as if it was their match of the season.
"
31/05/2017 (15:00 UTC)     NK Brela   1-0   NK Biokovo Zagvozd   "League(Top Level) NK Biokovo Zagvozd players did their best as if it was their match of the season.
"
07/06/2017 (15:00 UTC)     Antizidari   2~1   Predatori   "League(Top Level)  Antizidari players became highly concentrated on the game as if it was their match of the season.
"
14/06/2017 (15:00 UTC)     Konoba K. Novi   2~1   Antizidari   "League(Top Level)  Antizidari players became highly concentrated on the game as if it was their match of the season.
"
19/06/2017 (15:00 UTC)     HNK BRCE KAŠTEL NOV..   1-0   NK Sokol   "Cup [Cup] Round 5  NK Sokol players became highly concentrated on the game as if it was their match of the season.
"
21/06/2017 (15:00 UTC)     NK Brela   0-1   NK Opatija   "League(Top Level)  NK Opatija players put all their efforts toward victory and glory as if it was their match of the season.
"
24/06/2017 (15:00 UTC)     FC Golex   No.: 6   2 ~ 0   Konoba K. Novi   "League(Top Level)  Konoba K. Novi players put all their efforts toward victory and glory as if it was their match of the season.
"
26/06/2017 (15:00 UTC)     Kud pivo tud i ja   3 ~ 2   geni kameni   "Cup [Cup] Round 6   Kud pivo tud i ja players did their best as if it was their match of the season.
"
28/06/2017 (15:00 UTC)     NK Biokovo Zagvozd   0-2   Piranha   "League(Top Level) NK Biokovo Zagvozd players did their best as if it was their match of the season.
"
28/06/2017 (15:00 UTC)     NK Brela   0-3   FC Golex   No.: 7   "League(Top Level) NK Brela players were extremely motivated and ready as if it was their match of the season.
"
01/07/2017 (15:00 UTC)     Konoba K. Novi   3-0   NK Kolpamorte   "League(Top Level)  Konoba K. Novi players became highly concentrated on the game as if it was their match of the season.
"
03/07/2017 (15:00 UTC)     FC Golex   No.: 8   1 ~ 2   ECONOMIC F.C.   "Cup [Cup] Round 7 ECONOMIC F.C. players put all their efforts toward victory and glory as if it was their match of the season.
"
03/07/2017 (15:00 UTC)     NK Opatija   0-5   Mertojak   "Cup [Cup] Round 7 Mertojak players did their best as if it was their match of the season.
"
12/07/2017 (15:00 UTC)     FC I N V I S I B ..   6-0   FC Golex   No.9   League(Top Level)
15/07/2017 (15:00 UTC)     FC I N V I S I B ..   4-0   Konoba K. Novi   "League(Top Level) FC I N V I S I B L E players put all their efforts toward victory and glory as if it was their match of the season.
"
15/07/2017 (15:00 UTC)     Predatori   4 ~ 1    FC Golex   No.10   "League(Top Level)  Predatori players put all their efforts toward victory and glory as if it was their match of the season.
"
17/07/2017 (15:00 UTC)     NK Kolpamorte   0 - 0   HNK BRCE KAŠTEL NOV..   "Cup [Cup] Round Final   Both teams did their best as if it was their match of the season.
"


Sezona 20:
19/08/2017 (15:00 UTC)     NK Opatija   1-0   FC I N V I S I B ..   League(Top Level)   "NK Opatija players put all their efforts toward victory and glory as if it was their match of the season.
"
31/08/2017 (14:00 UTC)     Black Boy C.F.   0-1   HNK BRCE KAŠTEL NOV..   WCL Qualifying Phase Round Final   Both teams did their best as if it was their match of the season.
13/09/2017 (15:00 UTC)     ECONOMIC F.C.   0-1   Antizidari   League(Top Level)   Antizidari players became highly concentrated on the game as if it was their match of the season.
13/09/2017 (15:00 UTC)     Kud pivo tud i ja   2-0   NK Opatija   League(Top Level)   Kud pivo tud i ja players did their best as if it was their match of the season.
23/09/2017 (15:00 UTC)     FC Golex   0-2   Predatori   League(Top Level)   Predatori players put all their efforts toward victory and glory as if it was their match of the season.
23/10/2017 (15:00 UTC)     Piranha   1 ~ 2   FC Golex   Cup [Cup] Round 4   Piranha players were extremely motivated and ready as if it was their match of the season.
01/11/2017 (15:00 UTC)     FC Golex   1 ~ 1   FC I N V I S I B ..   League(Top Level)   FC I N V I S I B L E players were extremely motivated and ready as if it was their match of the season.
04/11/2017 (15:00 UTC)     Antizidari   0-2   ECONOMIC F.C.   League(Top Level)   ECONOMIC F.C. players were extremely motivated and ready as if it was their match of the season.
08/11/2017 (15:00 UTC)     Predatori    1 ~ 1   XinYan United   League(Top Level)   XinYan United players became highly concentrated on the game as if it was their match of the season.
06/11/2017 (15:00 UTC)     NK Brela   3-0   FC Golex   Cup [Cup] Round 6   NK Brela players were extremely motivated and ready as if it was their match of the season.
08/11/2017 (15:00 UTC)     FC Golex   3 ~ 1   Konoba K. Novi   League(Top Level)   Both teams put all their efforts toward victory and glory as if it was their match of the season.
15/11/2017 (15:00 UTC)     Predatori   2-0   FC Golex   League(Top Level)   Both teams put all their efforts toward victory and glory as if it was their match of the season.
20/11/2017 (15:00 UTC)     NK Kolpamorte   0-0   Konoba K. Novi   Cup [Cup] Round Semi Final   NK Kolpamorte players did their best as if it was their match of the season.
22/11/2017 (15:00 UTC)     Kud pivo tud i ja   0-3   Konoba K. Novi   League(Top Level)   Konoba K. Novi players did their best as if it was their match of the season.
  ......nastavak u  postovima ispod ovoga jer se ovdje u osnovnoj formi može napisati max. 20.000 slova (znakova) !!....


            


6
General Discussion(English Only) / cannot connect db !!
« on: June 30, 2018, 12:18:50 PM »
Today (30/06/2018)  ..... cannot connect db !!  AGAIN

7
General Discussion(English Only) / Season 22th start at 29/04/2018 ??
« on: April 17, 2018, 06:22:45 AM »
I suppose a new 22.th season will be start at 29/04/2018 at 09h. UTC
Server will be turn off at 28/04/2018 after 16h UTC.
The first league match will be at Wednesday 09/05/2018.
I mean that, but maybe the dead support says the truth !!

8
Croatia / Nova nebuloza i "genijalnost" od strane X??X....
« on: February 25, 2018, 08:02:02 PM »
Quote
Opetovano lupetanje samozvanog nevidljivog x??x-a opet je dosegao vrhunac njegove matematičke sposobnosti i analizi meča, koji se svoje "sposobnosti" iskazao nakon našeg završenog ligaškog meča na njegovom terenu dana 24.02.2018.g., koji je uzgred zavrsio sa 0:0, sto doticni proglasava mojim neuspjehom
Naime, svoje bisere je predhodno najavio na nacionalnom chatu, i to izgleda ovako:

Quote
...da bi doticni na chatu od meča doživio "intelektualno-matematički orgazam" iznoseći niz "dokaza", "vrhunskih" analiza
(Link od meča: ).
Quote
Poceti cu sa njegovim uvodnim biserima:


Quote
...da bi potom započeo sa usporedbom njegova tima..


Quote
.... i moga tima:


Quote
Haha...koja glupost ...Znaći imam u prvih 11 igrače dva (2) sa LA12, tri (3) sa LA11 i svi ostali su najmanje sa LA10.  "Dragi" moj nevidljivi, da je bar tako kako kažeš, na tvoju žalost to nije tako. Naime, u mecu su igrali moja dva (2) igraca sa LA8 i LA9 AKo si ovako dobar analiličar i u HRM, onda smo najebali u mogucem slijedecem ratnom sukobu:


Quote
Naime, statistika nakon meca je izgledala ovako:


Quote
Doticni ovu situaciju objasnjava:


Quote
"Vrsni analiticar" ocito shvaca da je uvijek bolji onaj tim koji ima na kraju meca vise plavih strijelica i sto manje crvenih strijelica...hahaha....koja glupost !! Necu te poducavati o tome sto sve znaci u statistici meca, vec me veseli cinjenica da nemas pojma o ovoj igri. Da je tako kako ti mislis da je, hajde onda objasni cinjenicu koja je je neupitna, i zasto je tvoj prijatelj doktor Frane izgubio ovaj ligaski mec:
[/b][/size]

Quote
Prema tvome shvacanju ove igre ovaj mec je trebao zavrsiti najmanje 10:0 za tvoga prijatelja, međutim stvarnost govori drugacije !!
Quote
I jos jedna stvar sto se tice mojih kupovina igraca:..... Ja sa svojim novcem kupujem ono sta ja hocu i mene nije briga kako i koliko ti placas za kupovinu svojih igraca. Samo nemoj reci da igrace koje sam kupio nista ne vrijede, e to bi bio zaista vrhunac tvoga (ne)znanja o ovoj umirucoj igri, u kojoj sam ostao samo zato da bi TEBI i slicnima dokazao koliko neznate o njoj!!

9
Player Transfer Ads / Golex transfer list
« on: September 16, 2017, 03:23:11 PM »
*************************************
Open for your offer !!.............. Open for your offer !!.............. Open for your offer !!.............. Open for your offer !!.............. Open for your offer !!.............. Open for your offer !!.............. DC 17y. ~ Jing Yan ~ 5/8/4 ~  ---->http://www.gokickoff.com/team_player_detail.php?player_id=9279220 ** value: 489,000 G for 2,700,000 G  for 2,200,000 G ... 1,899,999 G  ...  899,999 G   NOW for 799,999 G
*************************************
Open for your offer !!.............. Open for your offer !!.............. Open for your offer !!.............. Open for your offer !!.............. Open for your offer !!.............. Open for your offer !!.............. FC 21y. ~ Rafi Awan ~ 7/9/4 ~  ---->http://www.gokickoff.com/team_player_detail.php?player_id=8963786 ** value: 720,799 G for 3,100,000 G  for 2,999,999 G   for 2,679,999 G for 2,100,000 G   NOW for 1,999,999 G

*************************************
Open for your offer !!.............. Open for your offer !!.............. Open for your offer !!.............. Open for your offer !!.............. Open for your offer !!.............. Open for your offer !!.............. ML 17y. ~    Ilia Lagounov ~ 6/9/4 ~ U-21  ---->http://www.gokickoff.com/team_player_detail.php?player_id=9283539 ** value: 504,000 G for 4,700,000 G  for 4,200,000 G ... 3,709,999 G ... for 2,999,999 G   NOW for 2,799,999 G

*************************************
Open for your offer !!.............. Open for your offer !!.............. Open for your offer !!.............. Open for your offer !!.............. Open for your offer !!.............. Open for your offer !!.............. DMC 18y ~ Jianyu Feng ~  7/9/4 ~ level 54  ---->http://www.gokickoff.com/team_player_detail.php?player_id=9138640 ** value: 678.4005 G for 3,000,000 G  ...2,621,865 G ... for 2,499,999 G  NOW for 2,199,999 G
*************************************   
DC 29y. ~ Zvonko Burgar  ~LA10 ~ level 77 ~ NT player  ---->http://www.gokickoff.com/team_player_detail.php?player_id=7027051 ** value: 1,760,000 G for 3,700,000 G for  2,999,999 G for  2,800,000 G   NOW ONLY for  1,760,000 G

*************************************
AML,FC 30y. ~ Tomek Janas  ~ level 76 ~    ---->http://www.gokickoff.com/team_player_detail.php?player_id=5712350 ** value: 906,666 G for 5,700,000 G   for  5,100,000 G   for  4,999,99 G  for  3,999,99 G for  2,999,99 G    NOW for  1,760,000 G
*************************************
Open for your offer !!.............. Open for your offer !!.............. Open for your offer !!.............. Open for your offer !!.............. Open for your offer !!.............. Open for your offer !!.............. GK27 ~ Nahathai Thanaboriphan (7645426) ~ 9/8/1 ~ level 76 ----> http://www.gokickoff.com/team_player_detail.php?player_id=7645426 ** value: 1,104,000 G FOR  3,999,999 G   NOW for 2,79 M
*************************************
Open for your offer !!.............. Open for your offer !!.............. Open for your offer !!.............. Open for your offer !!.............. Open for your offer !!.............. Open for your offer !!.............. MR26~ Stefanos Aggelopoulos (7339324) ~ 9/9/1 ~ level 76 ----> http://www.gokickoff.com/team_player_detail.php?player_id=7339324 ** value: 1,167,999 G FOR  6,699,999 G   NOW ONLY for 5,9 M
*************************************
Open for your offer !!.............. Open for your offer !!.............. Open for your offer !!.............. Open for your offer !!.............. Open for your offer !!.............. Open for your offer !!.............. DMR26~ Ülar Treial (7062562) ~ level 76 ----> http://www.gokickoff.com/team_player_detail.php?player_id=7062562 ** value: 2,160,000 G FOR  9,999,999 G   NOW for 7,5 M
*************************************

Open for your offer !!.............. Open for your offer !!.............. Open for your offer !!.............. Open for your offer !!.............. Open for your offer !!.............. Open for your offer !!.............. MC26~ Zvonko Antić (7651552) ~ CA10 ~ level 72 ----> http://www.gokickoff.com/team_player_detail.php?player_id=7651552 ** value: 1,920,000 G FOR  9,999,999 G   NOW  ONLY for 6,99 M
*************************************

Open for your offer !!.............. Open for your offer !!.............. Open for your offer !!.............. Open for your offer !!.............. Open for your offer !!.............. Open for your offer !!.............. FC27~ Ermenegilde Jordan (7332746) ~ CA11 ~ level 80 ----> http://www.gokickoff.com/team_player_detail.php?player_id=7332746 ** value: 3,120,000  G FOR  29,999,999 G   NOW for 17,9 M
*************************************

10
General Discussion(English Only) / Gokickoff season 20
« on: July 28, 2017, 03:27:13 PM »
The server will be down for change new season 20th at 05/08/2017 about 15:00 UTC and will be again 06/08/2017 at about 08:00 UTC (I think).
Do not forget re-contract your players with contract length- 1 season, at the latest 05/08/2017 !!

11
Player Transfer Ads / ******Many good players....****
« on: June 22, 2017, 12:10:19 PM »
  Please send your offer on p.m   
--------------------------
Desiderio Di Pietro (8447864)  GK22  ~ level 67-72 ~ Estimated value: 927,332 G     
   
  Please send your offer on p.m   
-------------------------
Walter Merritt (6686308)  GK28  ~ level 72-74 ~ Estimated value: 909,332 G     
   
  Please send your offer on p.m   
-------------------------
Tomek Janas (5712350)  AML,FC28  ~ level 75-76 ~ Estimated value: 1,246,666 G     

  Please send your offer on p.m   
-----------------------
Leron Hakimi (6727223)  DML28  ~ level 73 - 75 ~ Estimated value: 1,056,000 G     

  Please send your offer on p.m   
-----------------------
Etien Gajser (8958738)  AML20  ~ 5/10/3 ~ U-21 player  ~ Estimated value: 410,732 G     

-----------------------
Igor Sokolov (8969657)     DC,DMC16  ~ 6/9/4  ~ Estimated value: 567,000 G     

  Please send your offer on p.m   
-----------------------
Cláudio Romão (8957299)     DC18  ~ 5/9/3  ~ Estimated value: 493,333 G     

Please sen on p.m. your offer   
-----------------------
Mengyao Gu (8963801)     DC18  ~ 6/8/5  ~ Estimated value: 577,200 G     

  Please send your offer on p.m   
-----------------------
Ingidayehu Matiku (9097863)     DC18  ~ 3/10/3  ~ Estimated value: 202,000 G     

  Please send your offer on p.m   
-----------------------
Nedeljko Matić (9125641)     MC,AMR16  ~ 3/9/3  ~ Estimated value: 253,333 G     

  Please send your offer on p.m   
-----------------------
Hamdija Kahrić (9104467)     MC18  ~ 4/9/3  ~ Estimated value: 340,000 G     

  Please send your offer on p.m   
-----------------------
Rafi Awan (8963786)  FC19  ~ 6/9/4  ~ Estimated value: 544,132 G     

  Please send your offer on p.m   
-----------------------
Qian Peng (9104455)  FC15  ~ 3/9/3  ~ Estimated value: 293,333 G     

  Please send your offer on p.m   
-----------------------

12
Croatia / Nove idiotarije x??x-a i njegova psihijatra !!
« on: December 31, 2016, 11:29:23 AM »
Vjerujem da je manje-više svima vama  poznata kronologija sukoba između mene i x??x koji datira od kup meča iz 7 sezone kada je izgubio kup meč (http://www.gokickoff.com/team_match_detail.php?match_id=5150040) usprkos njegovom pokušaju da odigra meč sa igračima za koje je rekao da neče igrati, da bi potom okrenuo "pilu naopako" i mene otužio da sam prekršio dogovor. Srećom sačuvao sam njegove poruke koje sam objavio na forumu (http://forum.gokickoff.com/index.php?topic=19547.msg133165;topicseen#new) iz koji je bilo vidljivo da je X''X prekršio dogovor a ne ja i nakon te objave počele su njegove višegodišnje chat uvrede koje traju do danas.
Također vjerujem da je mnogima promakla najnovija umotvorina tzv.menadžera x??x koji je dana 17.12.2016 na  chatu ligaškog meča ( kojega je svestrano podržao njegov obožavatelj Psihooo (http://www.gokickoff.com/team_match_detail.php?match_id=13258485&tab=2 )) optužio moju malenkost da varam i kako to (navodno) radim, evo dijela prepiske i "dokaznog materijala":
 
x??x : POČEO SAM OD KLUBA GOLEX, preko OPATIJE (koju vodi golex),došao sam do arsenala lux,pa sam došao do srbina,pa preko srbina do amerikanca
 x??x : : pa preko amerikanca do bosanca, do engleza, pa ponovo do engleza ,pa do srbina opet..hahhaha cijeli lanac klubova vodiš,SMRADE !!
 x??x : opet NAGLAŠAVAM da sam počeo od kluba G O L E X
 x??x : OVO SU ISTE IP ADRESE U MILIMETAR !!!!!!
psihoooo : Kod opatije se jasno vidi da su iste ip adrese. Nemoj se izvlacit nego budi covjek jednom u zivotu i priznaj.
psihoooo : Nisam povezan, nisam povezan. Jos ces mi rec da nevodis opatiju nego da ti je sin vodi , ti si samo zrtva koja nje znala da martin vara. .

                  
Kao što možete primjetiti OPTUŽEN sam da osim moga tima Golex vodim NK Opatiju, te momčadi patkovgrad (99747) iz Engleske, West Point (312954)  iz USA,  Arsenal_lux (295380)  iz Luksemburga, , FC Semberija Bijeljina (305401)  iz Bosne ,  Страри Рас (305485) i Vojna Akademija (215661)  iz Srbije, te visokoumni x??x kao dokaz podkrepljuje IP adrese koje su „navodno“ identične, te da imam niz nedozovoljenih transakcija između navedenih timova.
Kao što možete vidjeti iz „dokaza“ moj tim:
FC Golex(131510) ima IP adrese 93.137.214.xxx  odnosno  78.2.114.xxx , dok
NK Opatija(137813) ima IP adrese 77.247.181.xxx odnosno 37.130.227.xxx
Arsenal_lux (295380) ima više različitih IP adrese 192.42.116.xxx  odnosno 193.109.196.xxx , te 37.130.227.xxx koja je identična sa jednom konekcijom Opatija
međutim  patkovgrad (99747) , FC Semberija Bijeljina (305401) West Point (312954) Страри Рас (305485) i Vojna Akademija (215661) imaju identične  IP adrese 31.223.128.xxx  koje opet NISU identične niti sa mojim IP adresama ili OPATIJE !!
Slijedeći „dokaz“ bile su prodaje moja 3 igrača koje je kupio Arsenal_lux (295380) , radi se o igračima Mengyao Miao (8817964) MC17 5/8/3 prodan 06/11/2016  za 1,699,999 G, Vulpescu Tudor (6823431) AML26 7/8/3 prodan dana 01/09/2016 za 725,000 G i Yaojiang Niu (8253130) GK18  5/7/4 prodan dana 23/05/2016 za 850,000 G!!  Sad vas ja samo pitam što je sumljivo u ovim transakcijama?? Pa sve i jedna od ovih transakcija su napravljene i kupljene prema tada trenutnim tržišnim cijenama i NISU niti prevelike NITI preniske, radi se o isključivo realnim cijenama i sve su ČISTE!! Njemu je sumljivo to što je jedan tim kupio moja 3 igrača. Neka provjere malo više i pronači će u mojim transakcijama kupovine/prodaje igrača koje su 10 puta veče (skuplje) od ovih i koje su obavljena isključivo sa istim (jednim) timom i to im NIJE sumljivo. Zanimljivo, zar ne?!
1. Najbitnije u cijeloj njegovoj „šupljoj“ priči je to da moje IP adrese i adrese momčadi koje navode NISU identične !! Zamislite GENIJALNOG zaključka proglasiti  identičnim IP adrese 37.130.227.xxx   i 31.223.128.xxx  . BRAVO matematički genijalci !! Sve IP adrese identične u milimetar ....hahaha Sjedni nevidljivi - imaš jedinicu iz matematike !!
2. Najbitnije u tome je također da nastoje „dokazima“ izvuči od mene priznanje da zapravo ja upravljam sa Opatijom  i gore navedenim momčadima iako se IP adrese nepodudaraju.  Zaboravljaju jednu bitnu stvar da je Martin moj sin koji zbog svojih sve večih obaveza zaista rijetko dolazi u ovu igru i koji je na izlaznim vratima da napusti GKO. Izreči ću jednu činjenicu koju znam a koju navedeni dvojac nezna: Martina povremeno mijenjaju dvojica njegovih prijatelja koji nisu iz Hrvatske GKO zajednice (oba imaju premium)!! Pitao bih navedeni CSI dvojac protupitanjem. TKO JE MJENJAO PSIHAA NEKOLIKO MJESECI KADA JE  ISTI BIO IZVAN RH (bilo je još takvih "zamjena" kod još nekih menadžera)?? Koliko se sječam upravo je x??x bio taj koji je mjenjao psiha. Imate momci kratko pamčenje i različite sustave vrednovanja o istim situacijama!
3. Čije su NK Brela (239901) iz B-lige  i Split-United (239845) iz Tajlanda, vjerojatno i njih ja vodim ?!?
4. Opatija kao i Golex ima premium account, čak i da ja vodim Opatiju to bi bilo sve prema pravilima igre, ništa nelegalno. Međutim, ja nemam niti volje i vremena baviti se sa Opatijom ili bilo kojim timom koje mi se stavljaju na teret. Osnovao sam samo Golex_B (318352)  u BiH i to je uz matični klub u HR koji vodim.  Sve ostalo su samo LAŽI !!
 5. Interesantno je to da je x??x ove glupe objede izrekao PRIJE meča između mene i psihaa. Kao znak podrške genijalnošću velikog x??x-a, njegov psihijatar slijedeći meč protiv moga tima igra sa MoTs-om (http://www.gokickoff.com/team_match_detail.php?match_id=13258514)

Naravno da nakon ovoga posta na forumu ponovo očekujem uvrede na chatu od strane navedenog dvojca, kao i nove motsove u liga ili kup mečevima. Naravno sve ovo je usmjereno ka tome da genijalni vođa x??x zadovolji svoj bolesni ego sa još jednom titulom prvaka. Bravo ekipa i hočemo još dokaza....hihihihi...kmeeeeeeeeee

p.s.
Istražitelj x??x je najavio podkrijepu drugih "činjenica" sa kojima će dokazati da sam umješan u mnoge druge nedozvoljene radnje...... SA NESTRPLJENJEM OČEKUJEM OBJAVU ISTIH, ali podsječam dotičnog "intelektualca" da su brojevi 31 i 37 ipak različiti brojevi :-)

13
Player Transfer Ads / **GK17 * 5/9/4 ~~ MR18 * 6/10/3 ~~ ML17 * 3/9/3 **
« on: November 16, 2016, 10:11:23 PM »
Praphat Vivianjun MR 18y ~ 6/10/3 Adaptation rate 9 (value:531,932 G) Price: 8,525,200 G NOW 7,531,932 G                                                                                                                                                                                          

Zhendong Xian GK 17y ~ 5/9/4 Adaptation rate 15 (value: 462,000 G) Price: NOT for SALE

Tejan Fanta ML 17y ~ 3/9/3 Adaptation rate 11 (value: 233,333 G) Price: 1,233,333  G  S O L D

14
Croatia / Razlozi zbog kojih NE NAPUŠTAM GKO...
« on: February 29, 2016, 07:41:58 AM »
Odluka je pala !!
Adminu sam poslao nekoliko poruka sa zahtjevima da izbriše moj tim zajedno sa svim igračima i naravno Admin po običaju neodgovara. U međuvremenu sam opoznat sa činjenicom koja mi je do toga trenutka nije bilo poznata, a to da  Admin može izbrisati moj tim, ali je nemoguće  izbrisati bilo kojeg moga igrača koji je imao bar 1 nastup za U-21 ili NT, što znaći da bi 80% mojih igrača završilo, najvjerojatnije  početkom iduće sezone, na free transfer listama.
Znaći preostaju mi najmanje 2 opcije:
1.)  ili da jednostavno napustiti tim, svim igračima postavim da se treniraju skilovi koji nisu adekvatni pozicijama na kojim igraju (recimo FC trenirati kao golmane i obratno) i kako imam uplačen premium account do 09.07.2017.g. ovi igrači bi nabijali nepotrebne skilove i bili bi gotovo neupotrebljivi za NT ili U-21, kao i za mogući budući tim koji bi toga igrača kupio na Free tržištu. Naravno prije toga bi svim igračima produžio ugovore na 5 sezona......
2.) ili ostati u igri!!
Nakon što sam dobio najviše poruka sa podrškama da ostanem u igri od raznih menadžera iz inozemstva i nekoliko iz naše male zajednice (čije nickove neću spominjati kako izbjegao da navedeni dvojac iste uzme na pik kao i mene), evo nekoliko poruka koje sam dobio, pa sam prosudite moju odluku:


OSTAJEM U IGRI U INAT NEKIMA OD VAS !!
OSTAJEM U IGRI U INAT NEKIMA OD VAS !!                         OSTAJEM U IGRI U INAT NEKIMA OD VAS !!                         OSTAJEM U IGRI U INAT NEKIMA OD VAS !!                         OSTAJEM U IGRI U INAT NEKIMA OD VAS !!                         OSTAJEM U IGRI U INAT NEKIMA OD VAS !!                         OSTAJEM U IGRI U INAT NEKIMA OD VAS !!                        

15
Player Transfer Ads / Low PRICES***** GK26 lvl.67-71 **ONLY 1,59M*****
« on: February 13, 2016, 08:15:47 PM »
-------------------------
Narat Wongkumlao (5645336) GK26y ~ GK level 67-71 ~ Estimated value: 674,666 G     3,999,999 G  for 3,400,000 G for 2,350,000 G for 1,999,999 G  1,899,999 G  1,799,999 G  1,699,999 G NOW ONLY for 1,599,999 G

-----------------

16
General Discussion(English Only) / 14/10/2015 without friendly match ??
« on: October 14, 2015, 09:55:34 AM »
Admin,
What happens and why not a friendly match at 07:00 UTC .
Bug or ....?

17
Player Transfer Ads / ******Many good players....****
« on: June 12, 2015, 12:10:19 PM »
  Please send your offer on p.m   
--------------------------
Desiderio Di Pietro (8447864)  GK22  ~ level 67-72 ~ Estimated value: 927,332 G     
   
  Please send your offer on p.m   
-------------------------
Walter Merritt (6686308)  GK28  ~ level 72-74 ~ Estimated value: 909,332 G     
   
  Please send your offer on p.m   
-------------------------
Tomek Janas (5712350)  AML,FC28  ~ level 75-76 ~ Estimated value: 1,246,666 G     

  Please send your offer on p.m   
-----------------------
Leron Hakimi (6727223)  DML28  ~ level 73 - 75 ~ Estimated value: 1,056,000 G     

  Please send your offer on p.m   
-----------------------
Etien Gajser (8958738)  AML20  ~ 5/10/3 ~ U-21 player  ~ Estimated value: 410,732 G     

-----------------------
Igor Sokolov (8969657)     DC,DMC16  ~ 6/9/4  ~ Estimated value: 567,000 G     

  Please send your offer on p.m   
-----------------------
Cláudio Romão (8957299)     DC18  ~ 5/9/3  ~ Estimated value: 493,333 G     

Please sen on p.m. your offer   
-----------------------
Mengyao Gu (8963801)     DC18  ~ 6/8/5  ~ Estimated value: 577,200 G     

  Please send your offer on p.m   
-----------------------
Ingidayehu Matiku (9097863)     DC18  ~ 3/10/3  ~ Estimated value: 202,000 G     

  Please send your offer on p.m   
-----------------------
Nedeljko Matić (9125641)     MC,AMR16  ~ 3/9/3  ~ Estimated value: 253,333 G     

  Please send your offer on p.m   
-----------------------
Hamdija Kahrić (9104467)     MC18  ~ 4/9/3  ~ Estimated value: 340,000 G     

  Please send your offer on p.m   
-----------------------
Rafi Awan (8963786)  FC19  ~ 6/9/4  ~ Estimated value: 544,132 G     

  Please send your offer on p.m   
-----------------------
Qian Peng (9104455)  FC15  ~ 3/9/3  ~ Estimated value: 293,333 G     

  Please send your offer on p.m   
-----------------------

18
Restart season will be before or at Saturday 30.05 .........Admin is asleep ?!

19
Croatia / Evo zbog čega me x??x više od 2 godine.....
« on: May 08, 2015, 07:09:58 AM »
Evo zbog čega me već više od 2 godine x??x (koji sebe naziva još Nevidljivim...heh) napada, vrijeđa, psuje i zbog čega sam na koncu i ja se počeo nedolično ponašati kao i on. Ispričavam se svima zbog niza ranije izrečenih psovki na njegov račun, ali nažalost dotićni jedino "razumije" takav način razgovora. Stoga vas sve molim da ovo pročitate i sagledate da li je zaista trebalo više od 2 godine trpiti njegova učestala ponižavanja na chatu, uvrede i psovke.......... čak da sam ga i zajebao kao što on tvrdi (što možete vidjeti tko je koga zaj...), pa zar više od 2 godine trebam trpjeti sva njegova ponižavanja? Upravo sve ovo govori o kakovoj se osobi radi, jer zbog jedne utakmice u kojoj je on ( a ne ja) izigrao dogovor, isti vrši verbano neartikulirani rat sa mnom. Stoga vas sve molim, pročitajte i prosudite da li je bilo ikakove prijevare i da li sam zaslužio da me isti toliko vremena proziva, ganja, vrijeđa i omalovažava na GKO chatu.
Uglavnom, radi se o kup meču između moga tima Golex i FC Invisible još iz kup sezone 7 (11/02/2013 (15:00 UTC) ) i uoći samoga meča javio mi se dotićni i zatražio: (poruke sam poradi lakšeg razumjevanja nadopunio sa imenima igrača koji su trebali ( a nisu) igrali):
20
Prošla 12. sezona i Sambina molba da neigram sa motsom protiv njegova tima kako bi on igrao u WCL, na štetu drugih!!! (ukratko za one koji doljnje postove u cijelosti nežele čitati:)...Samba od mene traži da neigram protiv njega sa motsom u predstojećem liga meču, kako bi me pobjedio i samim time prestigao NK Kolpamorte i ušao u WCL:


13.sezona i nova Sambina molba da u kupu neigram sa motsom, ovoga puta na moju štetu, odnosno da bi za finale kupa imao 1 mots i na taj način pokušao zeznuti medu!! :
[url=http://image.ohozaa.com/view2/ykxi04YApoYtiwms]
                                     

21
Suggestions/Bugs / Possible bug .....
« on: March 27, 2015, 05:37:45 PM »
sorry people wrong post
 :( :( :(22
Player Transfer Ads / ***** DMR23 554K for 299K....DR25 670K... *******
« on: February 04, 2015, 08:57:57 AM »
****************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************
NEW LOWER PRICES           NEW LOWER PRICES           NEW LOWER PRICES           NEW LOWER PRICES           NEW LOWER PRICES           NEW LOWER PRICES           NEW LOWER PRICES           NEW LOWER PRICES           NEW LOWER PRICES           NEW LOWER PRICES           
****************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************
1.) Jurij Krhin (6645370) DMR23 ~ ex. U-21 Level 57! 
Estimated value 554,666 G   ONLY for 299,999 G Make offer HERE

****************************************************************************************************************

2.) Hughie Newman (5453468) DR25    DR level: 60 - 65 ~ UZM 68 - 73 ~ OSP 64 - 69! 
Estimated value 670,466 G  for  800,000 G  NEW PRICE 670,466 G   Make offer HERE

*****************************************************************************************************************
*****************************************************************************************************************
Hannes Ritter (7022354) MC, AMC21 ~  Germany U-21 player  LA7!  693,600 G OPEN for your OFFER !!


*****************************************************************************************************************
*****************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************

23
Croatia / Izbori za novog izbornika za sezonu 13! (prepiska sa chata)...
« on: December 28, 2014, 07:06:19 AM »
Na chatu je započela rasprava o izborima za novog izbornika NT, s obzirom da je vrijeme božićnih blagdana i novogodišnjih praznika i mnogi nisu uz računala, otvorio sam ovaj post na forumu kako bi se lakše moglo raspravljati o ovoj temi.

Kako je o ovoj temi prvi započeo raspravu x??x, evo njegovih chat postova:

x??x:".... Ovako dečkovi hr-gko zajednice.mislija san dal da napisem ovako nešto ili ne,ali moram! Inetresira me zašto nitko nije "nabacio"bilo kakav komentar na repku i vođenje repke dalje? Zašto nitko nije spomenuo ispadanje HR repke u 90+minuti sa svjetskog prvenstva!(bravo Brce-nisi ti kriv zbog 90+minute)
zanima me da li če se opet kandidirati Tony Marant.(sorry Toni,stvarno neman nista kontra tebe-nemoj,please krivo shvatit),Bajra ili takvi likovi koji se kandidiraju samo radi nagovora kretena ove Hr Gko zajednice(ne želim sad prozivat nikoga),i onda ispadnu "debili"jer nisu uspiji doć do izbornika
 radi nagovora nekih ljudi koji blage veze nemaju niti s igrom niti s taktikom..jeli tony ,Bajra i drugi-da li se isplati "obrukat" i prijavit se za kandidaturu i onda ne dobit izbornicku poziciju.--ne isplati se--zašto--zato šta se izbornička pozicija treba JAVNO dogovorit između aktivnih članova
hr-gko zajednice,i mora bit unaprijed riješena.znači kandidira se 1 manager i za njega se glasa...dok se drugi članovi NE kandidiraju,i NE rade "debila"od sebe (zbog kandidiranja s negativnim završetkom).Hv
ala!!Živili mi sto + godina svi!!!"


Slijedi xerexy-ev odgovor:
Xerexy: "...x??x svak se more kandidirat ne vidin u čemu je problem vlada demokracija, brce je od mene ima podršku svaku utakmicu bilo je utakmica i sa 1 komentarom, koji je moj kolega medo to zna, imali smo i sriču belgija izgubila zadnje kolo i nesriču primili usrani gol jebat ga to je nogomet!
generalno ima nas 10ak u zajednici i nismo složni straj me kako bi bilo da nas je 100 tek onda bi bija totalni kaos uglavnom prava hrvatska liga :P btw i ja zadnji put vodim u21 vrime je da se neko drugi uvati u koštac :)
I kad več pišem kakvi smo i koliko nas ima i koga uopče briga govori i to da smo napravili popis sa PRAVIM hrvatskim imenima ima prije 4 sezone imali smo i bajru koji je bija moderator pa kita, sad je moderator Golex i njega molim da sredi da to krene iako mislim da neče bit ništa od toga!

------------
Odgovor x??x-a:"....geni problem je u tome sta izbornik ne dobija potporu(nisan napa tebe direktno-koji uvik reces sritno)nego opcenito.ocu rec da bi se izbornik triba javno izabrat bez kandidature.(al ako nekome odgovara kandidirat se a ne postat izbornik onda ok)necu u to ulazit,za mene je to brukanje
jer nisi/je dobija potporu od zajednice---al onda se opet kandidirat--i opet ne bit izbornik--to nema smisla---a razlog je nagovaranje ljudi koji garantiraju neke glasove koji na kraju nece bit dovoljni za preuzet misto izbornika.u tome je problem..i problem je sta niko nije nabacija komentar
 i kako nismo isli na svjetsko,sta nije bilo bvzvz--primili gol u zadnji sekund,koji nas je kosta prvenstva...normalno da nece bit nista,ka sta nije nista bilo od prijava adminu tih istih moderatora koji lazu i kradu pare(G-ove) tj dobijaju ih na poklon od svojih velikih prijatelja"


24
Suggestions/Bugs / Black friday....why not??
« on: November 28, 2014, 06:45:12 PM »
Today, everywhere in the world is Black Friday, when the sale of miscellaneous items at low prices. Unfortunately, the game master has not given the chance to managers in GKO for enable purchase tokens or premium  for a discount of 50% or more? It would be a nice gesture of master game.
Again I have impossible dreams ...

25
Croatia / Igra sa (bez) MotS u Top level mečevima
« on: October 09, 2014, 10:52:22 AM »
Ponukala me ova anketa zbog toga što sam saznao da u pojedinim nacionalnim ligama u Top level mečevima postoji dogovor večine TL menadžera o nekorištenju MotS-ova tijekom cijele sezone u liga mečevima iz razloga što se na taj način postiže da zaista pobjeđuju najbolji i izbjegavaju se moguće manipulacije (namještanja i sl.).
Stoga držim da će suzdržavanje od korištenja MotS-a u TL mečevima dati najbolju sliku o jačini i vrijednostima svakog TL menedžera (i njegova kluba) i objektivno će prikazivati rezultate.
Molim za Vaša mišljenja, prijedloge i sugestije u svezi ove ankete i prijedloga, odnosno da se svi aktivni TL menadžeri očituju ZA ili PROTIV!
Hvala!

Pages: [1] 2