Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - uLtRaSpYnAlL

Pages: [1] 2 3 ... 11
1
General Discussion(English Only) / Re: DB server is dying
« on: October 24, 2016, 02:45:03 PM »
Wake up staff of gokickoff  ??? ??? ???
 ::) ::) you are the very very very bad stafff i ever seen on the internet..... :-[ :-[ :-[ :-[
many bugs,cheaters more then corect users,many multiaccounts,everything is death from long time and you don't give a shiitt ??? ??? ???
i will think also to leave the game,if nothing hapening....... :-X :-X
you must bann many users , delete many teams and also to fix bugs if other new things don't come....., shame on youu... :-[ :-[ ??? ::)

2
General Discussion(English Only) / Players from Academy
« on: October 14, 2016, 01:38:32 PM »
They have 1 week to show the report CA'LA"PR  from the other week and now is the same???????

3
List of candidate
End Time : 08/07/2016 14:00:00
Manager   Club   Total votes
Zsoka   F.C. Liverpool (Top Level)   97
uLtRaSpYnAlL   OTELUL GALATI (Top Level)   40
Tiganus   F.c Vernesti (Top Level)   6
Jonny1984   FC Giurgiu (B-3)   4
UltrasNord   xxcolentinaxx (B-1)   4
Roby17   Delta Tulcea (C-8)   2
{M}uc{U}   A.S. Baraganul Ciulnita (D-11)   2
delikadin   rapid bucuresti (C-2)   2


Dupa cum ati vazut, cu ajutorul mesajului am reusit sa-i fac sa foloseasca toate multiconturile,ati vazut acum..., numai este nimic de spus..., decat, sa le fie de bine ;) :-[ :-[ :-[
        

4
Romania / 4 variante de rezultat, in urma votarii selectionerului.
« on: July 08, 2016, 02:19:46 PM »
      Chiar spuneam cuiva cam cum o sa fie rezultatele la vot si avem cam 4 variante :

1. *zsoka* sa aiba cele mai multe voturi si cel de pe pozitia a 2-a , foarte putine sau aproape;
2. *zsoka* cu pretenarii"" si multiconturile sa voteze oricare alt candidat,in afara de mine;
3. M-au votat pe mine , iar apoi sa acuze ca eu as fi cu multiconturile sau alt candidat;
4. Nu au mai folosit multiconturile ca sa para *pretenarii *zsoka* ca, sunt corecti si nu triseaza in fata celorlalti manageri, dar nu cred asa ceva, multiconturile au votat 100%, dar o sa vedem rezultatele mai tarziu :D.
       Indiferent de rezultat, tin sa multumesc de pe acum tuturor managerilor care au citit mesajul meu si au vrut sa se implice impotriva trisorilor si multiconturilor,care le-au facut de cateva sezoane incoace. Multumesc :) :) ;) ;) ;)

5
Romania / Re: ***** Votarea selectionerului *****
« on: July 06, 2016, 02:53:10 PM »
    Uitati-va ce spune under" pe chat :

    1. recunoaste singur ca este un trisor ordinar camulti altii,cica nu l-a ajutat multiconturile si trisatul auzi :)))) a facut performanta il iubesc 75 de manageri ,atatia l-au votat sezonul trecut,faza este ca au mai fost voturi si la ceilalti candidati,clar multiconturile te-au ales la U-21, nu performanta cum stai si strigi pe chat,ca o bagaboanta pe trotuoar ;)
    2. este pe langa total din ce am transmis eu in mesaj si ce tipa el de numai poate pe chat :))))

   Am inteles ca trisorii se sustin intre ei si aveti norocul asta ca, Adminul nu se mai ocupa de joc,altfel erati de mult banati,dar ce sa mai cred ca ajunge,puteti tipa in continuoare,toti au vazut cu ochii lor ce si cum ;) ati iesit imediat cu subiecte care nu au nici o treaba cu mesajul si ceea ce a fost si s-a vrut la nationala mare si cea mica, numai ca voi sunteti aia, gigicontra"" .

""""THE UNDERTAKER49 : E culmea tupeului sa trimiti mesaje userilor cu lozinca:nu votati performanta,votati mediocritatea..asa cevaaa:))))
about 4 hours agoManager
user_id=28018
THE UNDERTAKER49 : la echipa nationala nu mai conteaza ca esti sau nu trisor sau multicont,acolo ori esti bun ori esti pa,nu te ajuta cu nimic multiconturile sau trisatul,dar la cata frustrare s-a adunat in voi,incep sa va inteleg:)) """"

6
Romania / Re: ***** Votarea selectionerului *****
« on: July 06, 2016, 02:10:56 PM »
  Vorbeste under''' care a fost votat de multiconturi pentru ca a facut performanta :))))))))) Stiti care este problema, voi ori nu ati inteles rostul mesajului,ori doar va faceti si incercati sa va acoperiti magariile :))) se vede cat de tare va macina,cand lumea corecta vrea sa faca ceva ..
  Chiar nu ma intereseaza ce spuneti si faceti voi,eu sunt multumit ca, lumea a inteles ce am vrut sa spun in mesaj. lumea are de ales si poate vota cu oricine vrea ei,nu i-a obligat nimeni sa voteze cu cineva anume ;) si iti spun sigur ca, doar voi il sustineti pe zsoka,restul managerilor doresc un selectioner corect,cu dosarul curat,fara manevre de genul cu care va ocupati voi. Poate fi oricine pe lista si lumea sa schimbe votul cand vrea pana in data limita,eu doar am transmis ceva si multi au inteles despre ce este vorba. :) :) :) :) ;) ;) ;)

( si apropo, daca eu am fost selectioner dupa jackplua inseamna ca sunteti dusi rau ;)  ::) ::) ::) )

7
Romania / ***** Votarea selectionerului *****
« on: July 05, 2016, 05:53:33 PM »
     ;D  :) Am trimis mesajul la multi manageri,dar stiu sigur ca, nu toti sunt activi. De aceea l-am pus si pe forum aici,ca sa vada si ceilalti care sunt activi si nu au primit mesajul meu,deoarece nu sunt in TOP 100,poate sunteti cativa activi,abia ati inceput de ceva timp sau poate nu,dar eu cred ca, sunteti cativa. :) >>>( stiu ca, multi dintre voi nu ma haliti,desi nu stiu ce v-am facut,dar in fine, eu macar incerc ceva, ramane de vazut daca si voi o sa va implicati ;) ).
  """" Salut,dupa cum vezi a aparut rubrica cu "votarea selectionerului". Pe lista sunt deja cativa candidati, printre care si *zsoka* cel mai mare trisor din Romania,de fapt el ar vrea o continuoare la nationala si sezonul trecut,tot el a fost *jackp*,care o dadea in engleza cu noi si "ei" il incurajau in romana :)))) de fapt s-a dat singur de gol,nu o data,de mai multe ori,vorbind si de pe contul din hungaria in numele nationalei noastre :)).
Trimit acest mesaj la mai multe persoane,desi stiu,ca sunt sanse minime de reusita,dar nici daca nu incercam nu avem cum sa reusim. Sunt sigur ca, mai mult de 4-5 persoane nu il vor vota pe *zsoka*,restul vor fi voturi de la echipe create,facute multicont de cineva, care nu are ce face in viata reala,dar are timp de asta.
     Dar..., macar as vrea sa vad cati manageri cu caracter mai sunt in jocul asta,care vor sa arate si sa le demonstreze trisorilor care nici dupa atatea sezoane nu s-au cumintit si continua sa triseze intr-un fel sau altul,strica jocul asta de tot, de fapt este cam mort de cateva sezoane.
  Deoarece nici astia care detin jocul nu au mai facut nimic nou,dar nici trisorii si multiconturile nu le-au banat,ramane doar noi sa facem cate ceva , ce putem, impotriva lor, a trisorilor.
    Desi m-am inscris si eu pe lista,nu trimit acest mesaj doar ca sa cer voturi pentru mine,dar indradevar mi-as dori un al doilea mandat la nationala.   Ceea ce vreau sa spun este ca, oricine dintre toti managerii care mai sunt activi in jocul asta si joaca curat,au cat de cat idee despre joc, au dreptul sa candideze pentru postul de selectioner.
   Cum ar fi lista din momentul asta:  Tiganus de la   F.c Vernesti (Top Level) ar merita votat;
 uLtRaSpYnAlLde la OTELUL GALATI (Top Level) ar merita votat;
 UltrasNord de la xxcolentinaxx (B-1) ar merita votat;
 Jonny1984   de la FC Giurgiu (B-3)    ar merita votat;
 valy   de la remyna alba iulia (C-6) chiar si el ar merita votat,chiar asa cum este el,dar macar joaca curat de atatea sezoane si nu este un trisor;    
 dorin   de la fc cernavoda (C-6)cred ca ar merita,nu pot spune multe,nu cunosc aceasta echipa.

   Cam asta este lista acum in momentul in care am scris acest mesaj. Ceea ce ar trebui sa facem ca sa reusim,desi plecam cu sanse minime, este urmatorul lucru: fiecare dintre toti managerii care inca mai suntem activi, ar trebui sa voteze doar cu o singura persoana de pe lista aceea, exclus *zsoka* evident, in afara de acesta ;). Trebuie votata o singura persoana,daca vrem sa avem sanse de reusita. Daca se va vota 10 voturi la unul,15 la altul,7 la altul, etc., sansele ca nationala sa ajunga pe mainile astora din nou,vor fi si mai mari. Asa ca, votand doar un singur manager curat,netrisand si care stie cat de cat despre joc,eu zic ca, sansele cresc,desi va fi greu sa batem numarul de multiconturi,dar macar incercam si vedem si noi cati manageri activi mai sunt si cati nu. Evident ca multi s-au lasat de acest joc,dar macar astia care mai suntem sa incercam ceva.
    Ganditi-va ce persoana de pe lista va strange cat mai multe voturi (in afara de sef trisor si multiconturi) si votati acea persoana, chiar daca ati votat deja,votul il puteti anula oricand si apoi puteti vota cu altcineva, pana la data limita evident.

Chiar daca o sa citeasca acest mesaj si clovnii trisori care se ocupa cu aceste manevre de cateva sezoane,mi-ar placea sa vad ca va implicati cat de cat si chiar daca nu vom reusi sa-l dam jos pe cel votat de multiconturi,macar vom vedea voturile managerilor activi la final,macar cu atat m-as multumi, sa vad cate voturi reale primeste un manager.
   Multumesc  """""""
:) :) :) :)

8
General Discussion(English Only) / Re: Injuries
« on: January 22, 2015, 10:04:48 PM »
Oh my God,the "Admin" is alive and he answered  to one question !!! :o
+1 LIKE :)))

9
I made the best academy at the end of season 9 ,only the last season i spend 20 mln to promote 3 youths every friday,if you want to search good youths you must spend lot of money G" or you can buy 2-3 players every season :)

10
First my english is not so good,but i try ;p , we are at the end of season 12 , will  come season 13 and after some season, i forgot when you" did the last improvement on this game,something new,or fix some bugs,or bann the chetears, i don't understand why you keep going like this?? you" like to receive money from us premium users or who buy tokens, but you don't make nothing for us in the game,to be more funn and interesting, i think that you are satisfyed with the money that you receive now!!!! but i think if you listening the people who play this game and take something from all the conversation on this forum that you can put on the game,i don't say all things,but something there is better than nothing,but i now that this forum is more like a users forum,than a gokickoff forum where the owners must see what are the problems,what can be fix,and what can be done,but every season nothing,no message from you" nothing,if you make this game more interesting,how must be,i think you' will have more users and of course more money will come,but i don't understand why?? you' don't make no moves,nothing new in this game,i'm a little sad,because i like this game,have something that all other browsers games don't have and i invest time to play and make traffic on the site,but i don't understand you" people,why you didn't do nothing from some season until now   :( :(   ::)

11
General Discussion(English Only) / Re: Transfer system
« on: September 02, 2014, 04:38:53 AM »
Jansen""""""" you think i don't now nothing about this game :))))) hahaha, is a shit system and must be changed ??? ???

12
General Discussion(English Only) / Re: Transfer system
« on: September 02, 2014, 04:36:28 AM »
Jansen go an buy with huge salary per week if you like ;)  ::)
is not first time when i give a lot of money and a good salary, and always win that who give big salary,and this is a big shit is not ok from the data when they changed this sistem and  now must change in a good sistem. :P ???

13
General Discussion(English Only) / Re: Transfer system
« on: September 01, 2014, 06:45:58 PM »
How about to change this engine with ''''''transfers""""" is a shit  ??? ??? every time i try to buy a player,but every time come a stupid"""and give 40.000-60.000-100.000 salary per week!!!! WTF  ??? ??? ??? i give 5.000.000 and 1,5 for sign fee,salary 28,700 and come one and give 2.250.000 and a salary 55000 per week  this is a big shit is like cheating
you must change this sistem of shit,to be okay for everybody and without cheating
 ::) ::) ::) ::) ::)

14
General Discussion(English Only) / Re: Gko development
« on: September 01, 2014, 06:44:34 PM »
How about to change this engine with ''''''transfers""""" is a shit  ??? ??? every time i try to buy a player,but every time come a stupid"""and give 40.000-60.000-100.000 salary per week!!!! WTF  ??? ??? ??? i give 5.000.000 and 1,5 for sign fee,salary 28,700 and come one and give 2.250.000 and a salary 55000 per week  this is a big shit is like cheating
you must change this sistem of shit,to be okay for everybody and without cheating
 ::) ::) ::) ::) ::)

17
update new price

19
update new price

20
update new price

23
update new players, new price

24
Romania / Re: WCL,CAMPIONAT,CUPA,NATIONALA U21/MARE
« on: May 03, 2014, 02:40:39 PM »
perfect de acord cu tine Florin, bafta multa si sezonul asta,sa aveti succes fiecare  :)

25
yes me too with "db connection"

Pages: [1] 2 3 ... 11